Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

acum am aflat pe mess ca a inceput votarea la concursul cu ratuste. daca aveti poze sa ma trageti de manecuta. Dariuta stiu ca are poze asa ca am votat rapid puiul drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Nico da, este GAP si in Mall Plaza aici langa mine si aproape de tine, cand vii de la Valcea pentru ca e Mall-ul cel mai apropiat de AUTOSTRADA Bucuresti-Pitesti (banuiesc ca pe aici vii tu in capitala).. si la Mall-ul din Baneasa... in alta parte habar n-am.... doar aici am vazut eu...

sa stapanesti sanatoasa aparatul de incalzit ceara! si succes si cu tortul inca o data... o sa votez si eu pe dariuca!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Karli ai idee daca au si reduceri/ Am intrat putin pe site-ul lor. Am o prietena care locuieste in Bucuresti si vine saptamana viitoare in concediu aici. Vreau sa o trimit la cumparaturi caci eu nu stiu cand mai ajung prin Buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

da, sunt reduceri.... rochita asta e la reducere vreo 7, 8 sute de mii ... dar a primit-o cadou... dar mi se par tare scumpe rochitele de fetite si 180 ron sau 220! .. sunt reduceri peste tot! si la Mothercare si la Okaidi (si.. si.. si) si la Z, chiar daca la Z a fost saptamana de 50% reducere la absolut toate articolele, acum au iar reduceri, nu de 50% dar oricum.... acest lucru nu se intampla si in ceilalti ani din ce stiu eu.... a cam dat criza-n magazinele astea, si au bagat reduceri incepand cu luna iulie, pe cand anul trecut abia in august le vedeai; cu toate astea preturile mi se par in continuare exorbitante!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Nma, da, Gap au reduceri, chiar m-am mirat pentru cand au deschis (cel putin cel din Baneasa ca Shopping City este locul nostru) aveau preturi super mari, totul era un mil chiar si tricourile etc. Am fost saptamana trecuta si m-am mirat, erau preturi cam ca la Z, adica tricouri ieftine, rochite si chiar si un soi de sandalute espadrile (dar f frumusele) cu preturi mici.

Daca aveti drum in Shopping city in Baneasa, si Okaidi au preturi f bune si fetele de acolo sunt f dragute si iti fac si baloane cat stai pe acolo, la Zara au preturi bune daca nu este colectia noua, cel putin la tricouri si la chestii de vara super. Ah, si la Debenhams au haine frumoase si cu preturi ok - si reduceri. Eu le stiu mult mai bine acum pe astea de copii decat de oameni mari

Ce bine ca le e bine la copii la tara! Nu plang dupa voi? Eu nu am lasat-o niciodata pe Alessia in alta parte, mama mea lucreaza dar chiar si cand e libera, eu stau cu ea, si ma si distrez cu ea, e prietena mea, ma simt super cu ea si colaboram f bine. Sper sa fie la fel si cand vine bb Elisa pentru ca intentionez sa stau cu ele amandoua, nu dau nici una. Si pentru aer, mergem si noi weekendul asta la Moeciu cred, am fost acum 2 weekenduri la mare...si in rest in parc. Intre pomi multi parca nu mai e asa poluare. Pomi si apa si tobogane si copii si Alessia fericita.

Clau 30+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Si mie mi se par foarte scumpe. De obicei cumpar cand sunt la reducere. Anul trecut am avut surpriza ca hainutele de fetite sa fie la reducere dar cele de baietei nu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Am uitat sa multumesc pentru urarile de ziua Alessiei, sunteti niste dulci, am serbat-o impreuna cu taticul ei (ei sunt pe 11 si 13) sambata la City Grill, a fost f frumos, s-a jucat, a primit cadouri, tort, a suflat in lumanarea cu 2, stie ca a facut 2 ani, e atat de dulce si spune multe multe. Si de legat leaga: mami apa! (si repeta de 2-3 ori sau tati apa, sau Mia (bona) apa. Si la fel cu pa, la plecare ii spune bonei: Pa Mia dar cu pauza intre ele adica nu ca si cum ar spune un cuvant ca Pamia ci curgator insa cu pauza, stiti voi. E f dulce si haioasa si repeta dupa noi ce ii spunem, si daca nu poate (crede ea) ridica umerii si spune ustiu sau ceva pe acolo, ca nu stie. Insa daca ii spun ca stie, ca stie mami, ca am auzit=o eu, incearca si iese ceva . Si inca ceva: este foarte cooperanta, am mai spus si nu mai plange. Nu mai plange daca ii explic, daca stam de vorba si "cadem de acord" deloc chiar, nu face crize etc. Sper sa nu o apuce mai tarziu, dar pana acum suntem f armoniosi si nu ne contram ambitiile - nici nu ar fi o victorie asta pentru ca e clar ca o pot domina fiind muuuult mai mare

La multi ani Adelutei si tuturor copiilor, nu prea am timp de scris desi m-am gandit la ei, ziua sunt la birou si dupa amiaza pana pe la 9 si jumatate in parc - dupa, culcat Alessiuta, si ma apuc de mancare cateodata seara, dimineata iar la birou in conditiile in care am intrat de fapt in sapt 32....asa ca sunt cam ocupata.

Am vaztu poze cu Adeluta, foarte dulce si cumintica.

Clau 30+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Claudia piticii sunt cu bona asa ca le e bine. Andra care in ultimul timp a fost o maimutica, nu se dezlipea de mine, nici nu m-a pupat cand am plecat. Ma asteptam la o scena . se intelege tare bine cu sotul bonei. pana la urma acolo li se indeplinesc toate dorintele asa ca e normal. le-am dus si piscinuta, stau aproape de un rau, e racoare. Lui Alex ii place mult sa se catere in pomi. In plus mai au 4 copii de la noi de la bloc (sunt in vacanta la bunicile lor).
Uneori e bine sa ii mai lasam. Eu una simteam ca nu mai pot. Luni dupa ce i-am lasat la tara am stat cu prenitietenele la povesti pana la 12 noaptea, afara pe patura. Aseara am venit de la pizza la ora 22. Imi cam fac de cap.
Ce spune Alessia de surioara? Alex pe la 35 de saptamani mi-a pictat burtica.
La Moeciu am fost si noi. E destul de frumos, racoare, curat si preturi bunicele. Daca aveti timp sa nu ratati pestera Dambovicioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Nma, mi se pare foarte tare sa lasi copii cu bona la tara. Deduc de aici ca bona este o femeie de mare incredere, aproape ca un membru al familiei. E de apreciat, iar tie "distractie" placuta in lipsa copiilor. Ma gandesc si eu cateodata la cateva zile de "liniste" dar nu am "curajul" sa stau fara el. Mi se face dor numai cand ma gandesc...Dar tu care ai doi!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Inca un mesaj si fug la o sedinta . Nu stiu cand ma mai prindeti dupa.
Greierash chiar am mare incredere in bona. O stiu de 4 ani. A stat cu Alex cand era mititel dar avea nevoie de mai multi bani si carte de munca asa ca ne-a parasit pt un market. De atunci m-a ajutat de cate ori a fost nevoie. Acum magazinul a fat faliment. Copiii tin foarte mult la ea. In ultimul timp am avut bona o cunostiinta. Alex a facut tot posibilul sa renuntam la ea si sa se intoarca Dorina. Am avut mai multe bone dar e singura cu care am lasat copiii mai mult de 10 ore.
Mi-a trebuit ceva timp pana sa las copiii departe de mine (la bunci, bona). Dupa ce am facut pasul asta a fost mai usor. Inca nu asi putea sa plec in concediu fara ei .

Mergi la inceput