Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 11
X-ray spune:
la multi ani sarbatoritilor din zilele trecute:
Victor - Constantin - ghinetz
Mara Teodora - ioanaiub
Alexandra Stefania - nicoll_mada
Radu Stefan - andreea c
Alex - mamii
Miruna - siminoc
Matei - BBpuck
Mihnea Ionut - estecri
Alessia Maria - claucia
Mara Teodora - AndraZ
Adela Patricia - karligutza
si celor de azi:Eva, Bogdan Andrei, Teodor, Luca Matei,
imi cer scuze ca intru rar dar am inceput lucrul si sunt varza,pana imi intru iar in ritm...
oana te imbratisez cu drag si-ti doresc multa putere sa teci si peste asta,si pt binele vostru al tuturor angajeaza cu 4 ore pe zi o bona,va face minuni!pt tine ca vei mai respira putin....
luna ma rog la DD pt voi!
jadi multa sanatate mamicii tale de suflet
monocabo si floare de soare sper sa treceti cu bine peste problemele de sanatate si sa ramana istorie...
anto de o saptamana ma chinui sa te sun,sper sa reusesc zilele astea
dar vestea buna :pe 29 vine mama!si cica voi avea tiiiiimpppp...
la toata lumea ca s-a treezit stiti voi cineeee....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Luna1 spune:
La multi ani Eva, Bogdan, Tudor si Luca
Am citit putin din urma.
Cu gripa asta ce zic, iti raspund tie Karli in special, eu zic ca daca Romania are deja 50 cazuri nu va scapa de epidemie, se transmite exact ca o gripa normala, pe calea aerului, a inceput si aici usor insa deja dupa cateva mii de cazuri nu mai o poti stapani. De ex au fost trei scoli inchse in zona mea cu un caz fiecare diagnosticat insa normal ca ceilalti copii care poate erau purtatori dar nediagnosticati inca au mers in parc, in oras la cumparaturi, deci au imartit virusul mai departe. Iar eu nu il pot tine pe Cosmin de la scoala 6 luni de ex, sau pe J sa nu mearga la serv 6 luni pana moare virusul probabil.
Asa ca riscul exista la fiecare pas, incerc sa nu ma panichez insa ieri a murit o fetita de 6 ani care era perfect santoasa inainte de gripa porcina. Astia estimeaza ca pana la sfarsitul lui August vor fi sute de mii de cazuri.
Ce e pozitiv e ca au infiintat linii fierbinti unde suni si descrii simptomele iar ei iti spun cel mai apropiat loc unde sa trimiti pe cineva neinfectat sa ia tamiflu (ta baga in baza de date si cand ajungi acolo medicamentul cu prescriptia te asteapta).
Anto a voi cum e? Stii ceva de Franta? Noi pe 21 plecam in Franta undeva la tara mai ferit pentru 10 zile.
Va pup revin.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
Of, pana mai acum vreo 2-3 saptamani am avut impresia ca gata, s-a cam terminat cu gripa asta, nu mai auzisem nimic, la stiri nu se mai vorbea de asa ceva, ma gandeam ca s-a imbunatatit situatia si ca am scapat.
Dar vad ca revine in forta, din pacate .
Luna, Anto, sper din tot sufletul sa va ocoleasca boala asta. Si nu numai pe voi, pe noi toate/toti, ca se pare ca nu e de gluma.
DaviDependenta
Timi07 spune:
Am intrat sa urez la multi ani sarbatoritilor de azi:
Eva, Bogdan, Tudor si Luca
si sa ma laud ca am vazut un pui de Karligutza frumoasa foc, eleganta si finutza
Vai Karli ce harnica ai fost si ce de bunatati ai pregatit . Felicitari!
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
mychydutza spune:
salutare..................
oaana, fa repede ceva, orice, sa iesi din starea asta....tunde-te , vopseste-te.....cumpara-ti ceva...orice care sa te puna pe picioare...pisihic vorbind.......
eu sunt in concediu, am plecat cu trenu....ca mi-a fost frica sa plec cu masina, aici e super, andrei e incantat.......in rest toate bune. va pup.
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
xerxe2005 spune:
Distractie placuta, Mychydutza!
Oaana, tu cum te mai simti?
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
sunflower1979 spune:
buna dimineata!
"la multi ani" cu multa sanatate si bucurii sarbatoritilor zilei de ieri si de astazi: Eva pui de anamiha, Bogdan Andrei pui de danis, Teodor pui de mereutac, Luca Matei pui de mamiCamelia, Ilinca pui de panda77, Ilie Theodor Andrei pui de lid. sa cresteti mari si sa le aduceti doar bucurii parintilor vostri. fetelor, mamici de sarbatoritii astia, ne mai cititi? mai dati un semn!
denis se pare ca e mai bine - va multumesc tuturor celor care au intrebat de noi, ne-au incurajat si ne-au urat sanatate. urechea e inca rosie, dar nu mai face febra. am fost aseara la control si trebuie sa continuam cu antibioticul si cu picaturile. nu are inca voie la cresa, dar putem iesi pe afara cate o jumatate de ora.
inchipuiti-va cat de greu ne-a fost sa nu iesim o saptamana din casa. cum sa-si consume energia? scoatea toate de prin dulap, vroia tot ce nu era voie, era mofturos si alintat, plangea de rupea pamantul cand ii puneam picaturile si tot de astea.
azi noapte nu stiu ce s-a intamplat ca s-a foit o multime si s-a trezit plangand, ducea mana la ureche si cand i-am luat temperatura avea 37.4. i-am dat nurofen si dupa ce o ora mi-a zis ca vrea papa, dar nu vroia, am facut lego - la 2 noaptea, ne-am jucat cu ceva jucarii, intr-un sfarsit a dat Domnul sa adoarma. sper din tot sufletul ca urechea e pe vindecate si ca poate ii iese o masea pe partea dreapta si de asta ducea mana la ureche.
oricum, ma tot gandesc la vorbele lui Jadi, ca sa nu ma plang, ca sunt cazuri fara rezolvare (asa cum spunea doctorul) si ca la noi asta va trece!
eu va doresc mamicilor sa aveti strumfii sanatosi, oaana multa putere si fa ceva sa iesi din starea asta, Luna, sa va fereasca Dumnezeu de gripa asta noua si pe noi toate, ca e peste tot si celor care pleaca in vacanta sa aveti vreme buna si distractie placuta.
poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
jadi spune:
La Multi Ani Ilinca si Ilie Theodor Andrei! Tot binele din lume!
Eu va spun clar ca mi-e frica de gripa asta, aseara i-am spus sotului sa amane orice plan de U2 ca prefer sa stau acasa si sa incerc sa feresc copii de cine stie ce nebunie. Basca e vorba de aglomeratie asa ca ...
Cristina, eu am trimis si altor fete numarul de telefon al ORL-istului la care am mers noi, ma gandesc ca decat sa il chinui in provincie cu toti doctorii care merg pe metode mai vechi, incerci sa vezi ce iti spune si la Bucuresti. Nu ma gandesc la operatii si alte nebunii ci doar la o consultatie. Daca te hotarasti, da-mi un PM si iti dau toate detaliile!
Deni & Vlad & Tudor
sunflower1979 spune:
jadi, iti multumesc tare mult!
eu sper ca e doar o otita, care a fost descoperita la timp si va trece. vai, nici nu vreau sa ma gandesc ca ar putea fi mai grav. deja ma ia cu rau, numai cat mi-a trecut prin minte gandul asta. nu mai spun ce greu ne-ar fi sa ajungem la bucuresti din cauza serviciilor si a distantei.
daca va fi nevoie am sa-ti cer nr. de telefon. si oaana mi-a scris ca a mers la un medic bun la iasi...aici mi-ar fi mai aproape.
sper totusi sa nu fie nevoie!
poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)