Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

La multi ani sarbatoritilor!
Si, of, Doamne, sanatate multa copilasilor bolnaviori.

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani puilor si multa sanatate strumfeilor bolnaviori!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sunflower, sanatate multa lui denis.....sper sa treceti cu bine peste "episodul" asta..........
jadi, si eu am inceput sa ma gandesc serios la gripa asta........la inceput am tratat problema ca pe o stire, dar se pare ca treaba e serioasa!

xerxe, . l-am lasat pe andrei in fundu gol prin curte.....si m-am gandit la tine si la razvan
fetelor sa nu dati cu pietre, dar aici la munte e alta viata.......e atat de frumos comparativ cu praful si mizeria de bucuresti......e foarte cald si aici..........va trimit o punga de aer ozonat.

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

violeta, tzie tz-a mancat matza limba? ce mai faci? baie in piscina ai mai facut? in rest toate bune??????????
ghinetz, tu esti ok?
oaana,

Mergi la inceput

ia sa va mai scriu eu cat mai am net, ca dupa aia o sa-mi duceti dorul 3 saptamani.....sau nu.hehe. azi am vazut capre, am "cules" oua din cuibar, am vazut pisici mici, am cules capsuni si le-am mancat, am cules cozi de ceapa care au mers de minune cu capsuni, am udat florile cu "putunu".
eu raportez o mare realizare: fiimiu a inceput sa vorbeasca!!!!!repeta absolut tot ce spunem noi, mai bine mai stalcit, dar vorbeste!!!!!!. eu sunt tare incantata de realizare.
incerc sa-l dezvatz de papmers,il las cu chilotzel fara scutec, dar zice,eventual, "pish" duce ce i-a dat drumul in pantaloni, dupa care merge cracanat...si are asa o expresie de dezgust cred ca p-asta il fac actor! in rest toate bune...incerc sa profit cat pot de mult de liniste, pt ca dupa ce ajung acasa am de facut niste "reguli" cu "mama soacra".....o sa va povestesc alta data de ce....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
n-am mai intrat de mult dar ne-am plimbat..cat mai avem timp ca tati pleaca pe la sf lunii
sunflower,imi pare tare rau de pataniile voastre..o sa treaca,sigur,ramai cu o teama,dar cresc ei si se intaresc..apoi,poate e bine sa gandim ca sunt altii mai napastuiti de soarta..stiu ca raul meu e cel mai rau...dar trece si uitam.
iara m-au cutemurat povestirile lunei despre nenorocirea asta..cand mai aud si ca om sanatos a murit..mai,da asta nu-i virus?nu se trateaza ca si celalate?..eu ma linistisem ca parca-mi parea ca-l tin in frau.acum,eu cred totusi ca tine si de rezistenta omului...sa ne fereasca Domnul..eu cand citeam ma gandeam ca ma duc in creierii muntelui cu fii-miu si stau acolo.
vio,mai..tu esti suparici..sau ai mult de munca..io zic ca esti un pic suparici.
la multi,multi ani sarbatoritilor,sanatate!!!
n-am citit de cafera,unde-o fi?..nici de carla,desi o vad la albinute.
mychy,super..as manca si eu niste capsuni cu ceapa..va distrati,nu gluma...stiu si eu cum e cu vatra,am fost intr-o tabara,atunci eram uimita de asezarea caselor,la mare departare una de alta..oamenii prefera calitate nu cantitate
seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

eu raportez o mare realizare: fiimiu a inceput sa vorbeasca!!!!!repeta absolut tot ce spunem noi, mai bine mai stalcit, dar vorbeste!!!!!!. eu sunt tare incantata de realizare.
incerc sa-l dezvatz de papmers,il las cu chilotzel fara scutec, dar zice,eventual, "pish" duce ce i-a dat drumul in pantaloni, dupa care merge cracanat...si are asa o expresie de dezgust cred ca p-asta il fac actor!

Felicitari, stiu cat de mult iti doreai sa inceapa sa vorbeasca.
Eu inca astept sa se intample fenomenul asta si la noi....

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

LA MULTI ANI!
David Eric - loredana_76
Maria Raluca - safira1

Oana siCati mica (1 an si 9 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, sunt si eu pe aici, nu prea am multe de spus, doar sa felicit copiii care-si sarbatoresc ziua de nastere, pe cei care vorbesc, fac la olita, sa urez insanatosire grabnica celor bolnaviori si sa sper ca gripa ne va ocoli pe toti.

Vio, Georgi, Oanamada,

Sabina face la olita de 2 zile, dar numai pipi, restul vrea numai in pampers, nu era normal sa fie invers la inceput?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

David Eric Maria Raluca, sa cresteti mari si frumosi!

Felicitari vorbaretului Andrei... vezi, mai, Mychy, a asteptat baiatu' o stimulare, o vacanta...
Ca sa va simtiti si mai bine la Vatra, te anunt ca p-aici prin Bucu sunt 50 de grade - cel putin asa mi se pare mie!- si ne coacem in suc propriu.

Felicitari Saby pentru facutul la olita . Carla, ce mai face Larisa? Te-ai incumetat sa iesi vreodata singura cu amandoua?

si noi suntem in plin proces de renuntat la scutece, reusim sa nimerim olita cam in 75% din cazuri, insa noaptea nici vorba sa se trezeasca pentru asa ceva, isi da drumul fara nicio mustrare, apoi se trezeste si urla, ca na, nu-i place pe udatura.

oricum, constat ca daca ii pun scutec, face mai des, dimineata e pampersul ca cimpoiul. daca il las nud, sunt nopti in care nu face deloc. nu prea imi explic ce si cum .

eu am inceput procesul asta pt ca n-am mai reusit sa-l tin cu scutec pe el, il desface intr-o secunda si fuge gol prin casa (eu cred ca vrea sa aiba acces direct la "dansa" ).
in plus, l-am vazut foarte incantat de olita, dupa fiecare victorie se aplauda singur "babooooo, am cucut!" (bravo, am facut! ). asta daca cumva nu am fost eu pe faza sa il laud.

DaviDependenta

Mergi la inceput