Puiuti de Randunici 2008!! (282)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mercic Clau de info.Am sa trec si eu prin unirea,ca-i mai aproape.
Cu litoralul,eu,Anca,Mimo cred ne refeream la statiunile astea unde se mai gasesc si cazari ieftine...din ce imi amintesc in olimp e frumusel,desi cred ca sunt si acolo mucuri de tigari pe nisip ca-i tot romanik,dar stiu ca e si al naibii de scump acolo si nu ma incumet..
Cuscra,ce marfa ca va duceti in creta...si mai e asa putin!Bravos.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

clau , copiii sunt bine, multumesc lui DD!
ma chinui sa gasesc iesirea din "butoi", am o stare proasta, la un pas de depresie, sper sa imi gasesc puterile si sa rezist si de acum in colo....azi s-a internat tata in spital pt investigatii, caci de o saptamana i-a aparut un ganglion laterovervical, care s-a marit foarte mult si e foarte dureros...ieri a facut tomografie, iar azi cand s-a dus sa ia rezultatul l-au oprit acolo, au zis ca nu ii dau inca niciun diagnostic, caci trebuie investigat, insa ca musai internare, caci e destul de grav.
Mama e speriata, isi face tot felul de ganduri si cum nici ea nu e sanatoasa, cu diabetul si tensiunea ei, ma tem sa nu pateasca si ea ceva. Tata si el e speriat, caci nu are inca un diagnostic, a inceput sa se gandeasca la tumori, leucemii, limfoame si alte belele d-astea. Eu incerc sa ma abtin sa fac supozitii, incerc din greu sa nu ma "otravesc" cu pesimismul asta care ma sufoca.
offff, Doamne! cand o sa se termine toate astea????
acum, capul la fund, ma intorc in butoi sa bazai putin, macar de as reusi, poate m-as descarca si eu....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ariel, imi pare tare rau, da Doamne sa fie totul bine cu tatal tau si sa fie doar o alarma falsa. Sunt alaturi de tine.

Stela, spor la cumparaturi si sper sa-ti gasesti lochite frumoase. Eu am fost la cel din Auchan si mai erau destule modele cu preturi intre 20 si 80 de ron. Bubu a zis ca nu prea a mai gasit dar nu stiu la ce magazin a fost.

Ma bag si eu putin langa Becca ca ma doare capul rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau
Ariel,o am pe Ursulica in mess!Dar pana sa imi scrieti voi deja am dat comanda pe babypoint..acum astept raspuns sa vad daca imi pot trimite pachetul pana in 18...
Multa sanatate tatalui,mamei si..curaj

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

uff in sfarsit am reusit sa adorm zvarluga...aseara nu am mai intrat,am stat afara pana la ora 21.45 apoi am facut baitza,pana a papacit lapticul,pana a adormit s-a facut tarziu,a venit si ploaia si s-a luat lumina s-a facut 23.si ceva si m-am bagat la tv...

l-am vazut pe mateias dansatorul imi place ca da si din manute..andru da doar din poponeata si picioruse...cum aude muzica cum incepe sa danseze...

LA MULTI ANI SURIOARA DE LUNY ..luny bine ai revenit acasa..asta-i litoralul romanesc..eu nu am mai fost din 2004 dar sper ca anul asta macar aici sa ajung...cu bune si cu rele...

ariel de ce esti suparata?

vali da am sa te anunt daca le cumperi tu sau sor'mea..am vorbit cu ea aseara si -am zis mi-a zis ca o sa mearga pe magheru luni daca nu reiseste ea apelez la tine si merci

am vazut ca iar ati vorbit depsre mofturosi...andru meu imi refuza banana,fructe nu prea mai mananca ..il mai pacalesc cu cate un mar dar ciuculeste el din el cum poate nu dat pe razatoare nu blenduit..iar banana ii mai fac cu lapte si biscuiti si ii dau cu bibele...la carnita imi face nazuri de vreo 2 zile..in rest ar manca numai ciorba cu paine si iaurt cu branza si cereale...bieninteles laptele nu-l refuza niciodata...

mstela naspa faza cu d-l controlor..stiu ca am patit-o si eu de mult..vensiem in vizita la sora mea,am cumparat bilet ,am compostat bilet si cand m-a ia la verificat cica nu ear compostat bine..noroc ca eram cu sor'mea ca s-a luat cu ei in gura ca dupa partea mea nu stiam ce sa le mai zic desi eram nevinovata...

bubu tu vrei sa ne omori?cat as vrea sa stau aproape de tine sa te vizitez

acum va las ma duc sa fac sie u un sosuletz

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, sunt alaturi de tine, da?
Am fost sa iau rezultatul celei de-a treia examinari a biopsiei lui tata. Si...ca si rezultatul de dupa operatie, asta arata doar niste leziuni precanceroase dar in niciun caz cancer. Am o stare...ar trebui sa sar in sus de bucurie. Totusi omul slabise 20 kg in cateva luni, iar acum, dupa operatie incepe sa puna la loc...Ca sa ma lamuresc odata pt totdeauna, am vorbit cu cineva de la Viena si trimit si acolo probele pt examinare, pana ne vom lamuri complet. Daca se adevereste ca nu a fost cancer voi multumi Cerului in genunchi; dar in acelasi timp, un anatomo-patolog de la Medlife care a pus gresit un diagnostic ce a dus la scoaterea stomacului -posibil- degeaba...sa fiti convinse ca va fi starns RAU de gat!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mda..gata un pitic, e la somn, Vlad mai sta 5 minute de un sfert de ora Am papat bun-bun, a plecat prietena mea, Vlad si Raul mi-au impuiat capul, tare nazdravani sunt impreuna ...vreau sa se culce si Vlad ca sa ma epilez

Luny, bine ia venit acasa! LMA Iuli, sa fii sanatoasa! Distractie placuta in familie!

Ariel, imi par erau de tati tau...of...Doamne Ajuta sa fie bine!!

Ramo , pai hai in vizita, ca mai am Vrea sa mai vina cineva in vizita la mine?? Clau, te bagi?

Aaa, Clau, in Vitan am fost si nu mi s-au parut prea multe chestii acolo...sau oricum, nu marimea mea...

Stela, nasoala faza cu controlorii...bine ca te-au lasat in pace!

Gata, am fugit la epilat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Nu pot sa nu scot capul si sa spun ca sunt socata de ce a scris Naty!!!! Sa dea Domnul sa fie tatal tau bine in primul rand si daca se adevereste ca s-a pus un diagnostic gresit intradevar merita

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ariel, imi pare tare rau ca treci printr-o perioada atat de grea. Multa sanatate tatalui!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Clau, eu prefer sa-mi pun ochelarii looooz si sa plec la mare la (macar) bulgari . Pana sa am cu ce sa fac o comparatie, nu stiam ce zic unii si altii, dar acum vreau macar puuutin mai mult. Si daca tie iti place, foarte bine!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput