Puiuti de Randunici 2008!! (282)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ariel imi pare rau pt tatal tau...doamne ajuta sa fie bine si ult curaj mamei tale pt voi ...

naty ma bucur sa aud ca tatal tau e bine dar ma ingrozesc sa vad ce scrii despre medicul de la Medlife..

bubu poate o sa ne cunoastem intr-o buna zi si o sa te vizitez...nu mai zic nimic ca inca nu stiu cand o sa ajung in bucuresti...sper sa ajung curand si sa pot sta mai mult...spor la epilat

mda si eu as intra in butoi dar asa cum am zis de f multe ori aici ma relaxez...avem probleme cu soacra mea ,ii este tot timpul rau..de vreo 3 zile nu mai vomita dar este f ametita...ieri deabia a ajuns acasa de la servici iar azi pe la ora 10 a venit acasa ca nu a mai putut sa stea ..acum este in pat ...i-am facut o supa de legume,a mancat niste ficatei fierti...eu nu inteleg de unde ameteala asta???? i-am tot zis sa mearag la spital sa stae internata sa i se faca niste investigatii dar nu avem cu cine sa ne intelegem..o tine pe ai ei ,ca asa e dupa operatie..in puii mei sunt 5 luni de atuncica ce sa-i faca la spital...i-am zis ca macar sta linistita ca e bine .ca nu are nimic altceva...plus ca decand s-a operat nu a mers la nici un control..nu o inteleg si ma enerveaza rau incat am ajuns sa regretam ca am venit acasa...mai bine stateam singuri ,cu chirie in craoiova dar eram linistiti...asa nu ne deranjeaza cu nimic dar sa o vezi tot timpul bolnava,inchisa in camera e suficient...

gata s-a trezit zvarluga..off

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ramo, multa sanatate soacrei tale.

Naty, ma bucur ca e mai bine tatal tau, Doamne ajuta in continuare. Si eu ma ingrozesc daca doctorul ala a gresit un asemenea diagnostic!

Am dormit si eu pana acum cu Rebe, a fost excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, eu abia astept poze cu Muffa de la malul marii!

Nicoleta, da mah, normal, fiecare cu preferintele lui. Eu spun doar ca nu tot litoralul romanesc "pute", ca sa zic asa! In rest ,fiecare merge unde-i place.

Bubu, m-as baga, cum sa nu! Dar e cald rau afara si as veni, dar tu vrei sa ma mai ingras eu putin, nu? Sunt sigura ca m-ai servi cu tot felul de bunatati si eu as baga cu amandoua mainile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

multumim pentru urarile adresate sorellei
Cu Vama Veche...eu nu am cu ce compara, fiind prima oara acolo, insa compar cu Neptun-Olimp si Mamaia...mizerie, e peste tot...poate mai sunt si locuri scapate, cum zicea si Clau, dar nu am avut banii necesari, mai mergem si in septembrie...acum, am vrut sa fim boemi, flower-power, si doar sa savuram marea, briza, soarele, momentele de joaca cu Muffy pe plaja, nu restaurante, sau alte cele...a fost o vacanta ceva mai stransa la punga(am facut efortul asta mai ales ptr copil, sa-l tinem la aer), dar ne-am simtit minunat impreuna si ne-am bucurat din plin, inclusiv noi 2, unul de altul
ariel un sa te intareasca!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc, dragele mele pentru suport! am ezitat sa scriu mesajul ala, caci aveam senzatia ca de o perioada numai asta fac, sa ma plang...imi era si jena ca va "intoxic" cu problemele mele, am vrut chiar sa nu mai scriu nimic o perioada, pana apare soarele si-n ograda mea.
acum, ca am scris, parca ma simt mai bine, ca stiu ca va am alaturi de mine. parca e mai usor de dus un necaz, atunci cand ai pe cineva alaturi.

ramo, offff, luati-o de mana pe soacra si mergeti cu ea la dr. nici tata nu voia in ruptul capului sa mearga, trebuie tratati exact ca niste copii mai mari!!! i-am zis acum 2 zile, ca atunci cand eram copil, ei au avut grija de mine, acum trebuie sa avem noi grija de ei si ca nu are ce face, ca trebuie sa accepte ideea. i-am zis ca are o obligatie fata de el insusi si fata de nepotii lui sa aiba grija de el si de sanatatea lui. l-am mai intrebat de ce si-a dorit atat de mult nepoti, daca acum nu are grija de el, ca sa se poata bucura de ei! offff, bine ca a acceptat si s-a dus ieri.
soacra ta are sau a acuzat probleme de bila?

naty, tare ma bucur ca au iesit bine analizele taticului tau! Doamne ajuta sa iasa bine si la Viena! asta conteaza! cat despre restul, nu stiu ce sa mai zic...nu vreau sa mai zic nimic

hai ca poate reusesc sa fac si eu ceva pe ziua de azi, ca de 2 ore stau si ma zgaiesc in gol...noroc ca dorm copiii. mai rau e ca s-a speriat alex, cand a auzit ca "tatai" este la spital. a inceput sa planga ca nu vrea sa moara tatai al ei, ca stie ea ca asa se intampla cand esti batran si iti apar umflaturi (asta din cauza ca bunica prietenei ei abia a murit de cancer). offff. i-am explicat ca nu trebuie sa se sperie, ca tatai este acolo ca sa-l vindece oamenii aia, ca noi nu-l putem ajuta acasa, ca nu avem aparate d-alea. ca tatai e inca tanar si ca nu are "umflatura" de care a avut bunica fetitei, ca sigur are si el microb cum au avut ea si teo, numai ca la el s-a strans acolo, in ganglion.
s-a mai linistit si nu a mai plans, apoi a adormit micuta.
tare greu e sa le explici la varsta asta cum e cu bolile, cu batranetea, cu moartea...tin minte ca pentru mine asta a fost o mare problema cand eram copil. imi era frica sa nu pateasca ceva cineva drag mie. asociam boala cu moartea....tare greu am acceptat ca asta e legea firii...si cu atat mai greu imi este sa ii explic ei toate astea, caci nici eu, inca, nu le inteleg.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gata, am expediat la Viena probele, Doamne ajuta! Sunt rupta de oboseala, numai pe drumuri am fost azi.
Ramo, incearca si tu cu soacra metoda lui Ariel, vorbeste-i de nepot...Sa stii ca si eu cu tata, ca sa-l conving sa mearga la doctor, tot la Iulia am "facut apel". E la oamenii astia un soi de depresie amestecata cu frica, poate si cu oboseala de viata si atunci trebuie sa le reamintim ca AU pt ce sa se lupte, ca AU pt cine sa traiasca. Ce tensiune o fi avand soacra?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, am citit si cu tati tau...Doamne ajuta, multa sanatate!
... Doamne ce tragedie la Calarasi, biata fetita, incredibil...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce e la Calarasi?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, acum am citit si eu la generale...cine m-o fi pus, ca m-a ravasit mai rau decat eram!!!!
o fetita a murit...a cazut in putz

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Fete, nu stiu daca s-a mai discutat aici, pt cine vrea cartile -suplimente de la Adevarul, acelea de copii, le au pe toate la 12 lei/buc la editura adevarul de langa Cinema Patria, pe straduta aceea mica de langa cinema. Tocmai m-a sunat sorela sa ma intrebe daca nu le vreau pe cele 7 aparute. asa la botul calului, mai zic si eu...

Sanatate maxima tuturor! si Sash are azi prima lui febra, 39 grade, de la masele. si urlacios, si ciufut si mananca numai iaurt cu cereale si bea lapte. si nu vrea sa lase suza. dar, stiu ca trece.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput