Casnicute, harnicute,mamicute -all in 1-( 199)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Multumesc pt urare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! miki
sa fii sanatoasa si sa-ti dea DD tot ce-ti doresti

pe toate
daneluto pe noi nu ne bagi in seama?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI MIKI!!!!...iti doresc tot binele din lume,sa fi iubita,mereu fericita si sa ai parte numai de bucurii de acum inainte!!!...ai schimbat prefixul

DANELUTZO,pai asa mei doamna,nu ne bagi in seama???... si hai la povesti,zi cum a fost la Romanica?

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

netza, dau eu www.caritas-iasi.ro/SITEN//images_stiri/Dimineata%20la%20cafea.jpg" target="_blank">cafeaua astazi,
sant datoare cu o urare
Miki, sa fi fericita si sanatoasa, iar tot ce-ti doresti sa se-ndeplineasca

Danelutza, nu ne povestesti nimic
Andra, la multi aniDana sa-ti traiasca si sa fiti fericiti alaturi de ea! petrecere frumoasa!!

tuturor si o saptamana cat mai buna

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
Campanie pentru Mihaita
Dulciuri
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hi girls

aici cateva poze de la ziua lui Miha.
Va pe toate.

15 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI MIKI!!!sa fii iubita si fericita!sa ai parte numai de bucurii!!!
Mai harnicutelor, ce faceti? noi am fost ieri la tara la soacra mea.Azi am facut de papa si dupa ce mancam ma bag la un film ca e sarbatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mai chiar nimeni azi???unde ati fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari
Io am fost la muuuunte si apoi la tara. Abia aseara am ajuns acasa tarziu... Va spun io la Miha ca v-am gasit pe pagina 2, daaaaa?
LA MULTI ANI MIKIIIII !!! Vazut pozele blondooo
LA MULTI ANI DANA !!!
Ma bag la curatenie ca e dezastru pe-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu pe-aici cu 2 pitici

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

si eu, si eu...
Tocmai am aparut acasa, ca am avut zi de munca la sot la serviciu, am batut la computator de mi-au sarit capacele.

Noi sintem bine, joi seara am ajuns acasa, dupa o vacanta inceputa in Romania cu surle si trimbite, deh... ca la razboi, dupa care s-au mai linistit apele . Concluzionul... mi-am dat seama, cu durere in suflet, ca in afara de mila pentru tatal meu, nu simt ceea ce ar trebui sa simta o fiica pentru un tata adevarat . Vina a fost a lui, care de cum am intrat, asta dupa doi ani de zile, m-a luat cu... ... si a fost prima data in viata cind am ripostat. Gata, nu mai povestesc, ca ma coplesesc amintirile triste si urite. Vineri a plouat aici cu grindina cit ouale, noroc ca Isabella dormea, iar eu plingeam si ma rugam , iar ca sa termin saptamina in ritm vesel , simbata dupa amiaza eram singurica acasa si vroiam sa spal piscina Isabellei, cind... am vazut un sarpe negru care intra in casa . Am inchis repejor usile, bineinteles cu mine inchisa intr-o camera, doar usa de la hol am lasat-o deschisa si probabil a iesit lighioana. Am iesit si eu incetisor, asta dupa ce-am urlat la sot sa vina repede acasa, m-am dus la vecina sa-mi dea niste zahar, ca nu eram in stare sa mai intru in casa si sa ajung in bucatarie. Tremuram la propriu toata, ca mai aveam un pic si faceam stop cardiac . Noaptea am avut numai cosmaruri si n-am lasat-o pe Isabella sa doarma singurica, asa ca am dormit amindoua, iar sotul la parter, dar i-am spus sa stea cu urechile ciulite daca ma aude urlind . Duminica a trecut cu bine si am inceput saptamina, vesela tare . M-am dus in forta sa-mi iau aparatul de fotografiat de la reparat, am mai bintuit prin magazine si am mai cheltuit cite ceva , iar cind am incercat sa fac poze, am ramas "stuchefiata", cind am constatat ca de fapt nu facusera nimic la aparat, fac poze, dar nu pot sa le vizionez si descarc , asa ca m-am dus inapoi la magazin, de data asta cu tam_tam si le-am lasat din nou aparatul .
Gata, am povestit pentru timpul cit am lipsit , va tuc dulce pi tati si ma duc sa fac de mincare la familion

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput