Casnicute, harnicute,mamicute -all in 1-( 199)
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
daneluto, Doamne...vad ca va distrati aveti grija de voi
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Danelutza spune:
ne distram, dar in familie
si voua
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna
doinabita spune:
Georgi, la Liana nu ai fost? mai ai vesti de la ea? da-mi si mie un numar de tel. al ei pe P.M.
Danelutza, va distrati nu gluma!!!
Monica, voi ce faceti?
Miha unde esti? la mare?
Claudiaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Da ce cautam pe pagina 2???
Danelutza spune:
... desteptareaaaaa...
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna
claudia74 spune:
io is cu stolu de pasari dupe mine, abia astept sa ajung acasa numai am rabdare.
va pup pe toate.
15 days remaining till
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
na ca mi.am modificat si semnatura .
8 days remaining till
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
CRISMIR spune:
DANELUTZA..imi pare rau ca ai avut neplaceri acasa....hai zi si cum e orasul,cum ti s-au parut locurile..ceva frumos trebuie sa fie si acasa,in Ro..abia astept sa-ti faci aparatul ca mie dor di tine la bucatarie,pe blog
CLAU,asa deci,mergi acasa ce fain de tine..noi nici anul asta nu ajungem...distanta asta ,mama ei...offff...
Noi pe la plaja,pe la piscina ,pe la un film...greu e in vacanta..fi'miu e tot cu nervi ca nu ii ajunge cat ne plimbam...ca vrea copii mai multi...vreau la gradiiiii!!!
fetelor sexoaselor!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
monica-elizabet spune:
salutare la sexoase si
Mireluto ...fato parca ultima fraza asta a ta e spusa de mine
si noi tot la plaja, la piscina, la film, in parc, la pizza, la shaworma...si tot imi zic hai sa-l sunam pe X hai pe Y, hai sa mergem acolo hai dincolo...nu se mai satura
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
mariussimiuc spune:
Helau!
Poate va era dor de mine?
Am revenit din vacanta de la mare...Acum desfac bagaje si fac altele ca maine dimineata plecam la munte.
Sper sa apuc sa pun ceva poze in seara asta si sa mai stam la taclale,daca nu...duminica seara.
Dar pana una alta poate vreti sa ne dati un vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">aici si inca unul www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=33" target="_blank">aici? Multumesc!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Buna fetelor, va pup pe toate
noi suntem acasa azi ne-am operat la alunita prin chirurgie clasica(ca sa obtinem si "bucatica" sa o putem duce la analiza maine si sa stam linistiti dupa aceea) cu anestezie locala, am gasit un dr f bun, ruxica a plans putin cand a aflat de scoaterea alunitei dar dupa cele 2 injectari nu a mai simtit nimik si a ascultat printre suspine pe alba ca zapada povestita de mine imediat dupa a profitat de ocazie si am fost sa-i luam jucarie(a vrut un catel de plush) si bineinteles i-a luat unul si lui Alex care ne astepta singurel acasa...(acum tot ma rog de ea sa nu-si scoata bandajul de la picior, ea zice ca o strange si de-aia vrea sa-l scoata...dar ca NU o doare) sa vedem cum o sa fie la noapte...a zis dr ca daca o doare sa-i dam nurofen...maine mergem din nou la pansat...si peste 10-12 zile sa scoata firele...
cam asta e povestea zilei de azi...n-am apucast sa gatesc nimik, n-am mancat decat acum seara fiindca nu mi-a trebuit nimik....acum m-am mai linistit....
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post