FIV sau inseminare cu donatoare/donator(22)
Raspunsuri - Pagina 13
Maya_I spune:
Diana , iti scrisesem si tie si lui Simonette, dar n-a aparut mesajul meu. Hai, nu te descuraja. Trebuie sa lupti in continuare, ca noi toate. Speranta nu moare niciodata.
Fetelor, nu va lasati, nu va lasati....
Eu sunt tot singura, sotul are 2 luni de cand e plecat, pe mine m-a jenat ieri toata ziua ovarul stang, cred ca asta e semn ca luna asta ovuleaza ovarul stand si mi-e o ciuda ca nu pot incerca sa am bebe....
Maya_I spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana23ct Maya_I la mine nu mai merge treaba pt moment. a 2 a inseminare nu s-a prins si acum ma apuc de slabit si in toamna ma apuc de FIV. bytzi a gasit un medic bun la iasi si se opereaza acolo. te asteptam si pe tine cu ceva noutati. |
Diana, ai mare grija ce pastile de slabit iei. Succes. Ar trebui sa faci si ceva sport, un aerobic de exemplu, sa-ti fie mai usor sa slabesti.
raluca30 spune:
diana-imi pare rau ca nu ti-a reusit IAD...dar nu sunt de acord cu pastilele pt slabit,ele dauneaza fertilitatii!!!eu iti recomand doar regim alimentar si miscare,eventual sauna si masaj,impachetari cu parafina...daca vrei iti propun o cura usoara de slabit cu lapte diluat cu apa calda,1l lapte pasteurizat nu mai mult de 2% grasime diluat cu 1 l apa fiarta obti 8 pahare p ecare le bei din ora in ora,in rest mananci legume si gratar,fara paine,fara dulciuri si sigur slabesti...
bytzi-eu as incerca imediat dupa laparo o inseminare...
yarrina-cum sta treaba?ce ai facut?
eu am avut niste mici probleme si nu am mai ajuns la eco sa vad cum stau pe ciclu natural...daca ar fi sa mai iau dupa mucus cervical ovulez luni cred...am facut si o spermograma sotului,cred ca am o speranta mica la orizont..sa vedem...cum o vrea Dzeu.
pt toate fetele
diana23ct spune:
Maya_I, raluca o sa am grija cu pastilele de slabit. momentan mi-am cumparat doar pt o sapt, sa vad daca am vre-un rezultat.
raluca cu privire la regim, ihhh, numai cand am citit de faza cu laptele diluat deja imi venea sa vomit, dar sa il mai si beau... o sa incerc un "regim" dar nu strict, o sa incerc sa mananc cat mai putina paine si sa inlocuiesc macar una din mese cu fructe. eu nu prea pot sa tin regimuri de slabit, nu rezist mai ales daca sunt destul de grele si restrictive, tin 2-3 zile dupa care trec la vechiul stil de viata. la dulciuri din pacate nu pot renunta in special pt ca imi cere organismul simt ca mi se face rau uneori daca nu mananc macar o inghititura de ceva dulce si uneori am hipoglicemie si sunt obligata sa iau ceva dulce ca ma ia cu rau. Una peste alta oricum daca ma gandesc prea mult nu mananc zilnic dulciuri, ci poate de 1-2 ori pe sapt. o sa va zic cum stau cu lupta contra kg. Apropo de dulciuri ca tot am vb de ele, eu am slabit acum 2 ani in 2 luni jumate 8 kg mancand dulciuri ca vaca, la mine e mai mult pe sistem nervos pb.
va pupic pe toate si va tin pumnii celor care facv luna asta IAD.
andrabirni spune:
Scuze moderatorilor ca sunt un pic off topic, dar ca sa reusim in lupta cu bb, trebuie sa avem si psihicul tare, sa ne simtim confortabil in pielea noastra.
Diana, sunt sigura ca poti slabi.Eu toata tineretea am fost o plinuta, cam 18 kg peste limita.Si intr-o zi, m-am hotarat "din nou sa slabesc".Era a nu stiu cata oara cand incercam.Am slabit 17 kf in 3 -4 luni.Acum am 3 kg in plus, dar au mai trecut si anii.Asa ca, sa ai incredere in tine.Sunt sigura ca vei reusi pe toate planurile.
gabri-ela spune:
O asteptam pe yarrina cu vesti bune de la Sibiu. Cred ca daca nu avem inca vesti de la ea, a trebuit sa mai stea acolo si in acest sf de sapatamana. Te asteptam cu mare drag si peste doua saptamani sa ne dai o veste minunata. Dumnezeu sa fie cu voi!
Pupici
bytzi spune:
fetelor,am intrat un picut in fuga caci in ultimile zile am fost f ocupata...eu miine dim plec pt internare,sa auzim numai de bine ...
va pupic pe toate
diana
gabi,tin pumnii.
yarrina,sper sa vii cu vesti bune
dumnezeu ma va ajuta
alexia_ada spune:
Bytzi sa ai parte numai de reusite ! iti tin pumnii a fie un succes interventia !
Diana si eu as vrea sa dau ceva jos,( multa lume zice ca nu ar trebui, unii zic ca ar trebui ceva , eu ma ingras pe stres :P ) dar nu stiu cum se calculeaza greutatea optima ...fata de inaltime ! sa ai grija ce si cum iei pastilele , da?
Yarrina sper sa te intorci cu vesti bune
Va pupic si un saptamana plina de vesti bune sa aveam
yarrina spune:
I'm back!! Tocmai am ajuns acasa. Mi-au dat lacrimile citind ca v-ati gandit toate la mine!!Va iubesc din suflet si in mod special pe Bytzi care mi-a recomandat asa un doctor minunat!! Nu am decat cuvinte de lauda pentru el! Un om si un doctor cu ADEVARAT!!!!
Acum sa va zic de ce am lipsit atat...pentru ca foliculii mei grasunei au crescut ca in povesti...intr-o zi cat altii in 7!
La eco din Z9 aveam 2 foliculi mricei...unul pe ovarul drept de 17 mm si unul pe ovarul stang de 16 mm...endometru de 8 mm. Incantat doctorul peste masura de ce vede...eu incurajata la maxim...el explicandu-mi riscul de sarcina gemelara...eu iar incantata la maxim!
Ma cheama a doua zi la eco...vineri...si imi spune ca e posibil ca duminica sa fac deja inseminarea...aveam niste foliculi "foarte faini" (cine il cunoaste ii stie aceste replici). Sotul era in graba maxima...ii ecplic doctirul ca el nu poate ramane...ne da ce avem de semnat..lista cu donatori si sa ne vedem a doua zi. M-am cazat la Hotel Apollo...acolo mi-a recomandat si dr si dr Mutuliga ca era si ea de fata la consult....si da-i si pleaca in reconoastere...ca doar eram in vacanta, nu?
A doua zi la eco ce sa vedem....unul se grabise deja sa creasca...ajunsese la 19 mm si unul la 18...endometru 9 mm, triplustratificat....toate conditiile bune de inseminare. Deci sambata la ora 12 eram deja programata la inseminare. Mi-am luat pregnyl...mi l-a facut asistenta...foarte draguta si amabila si ea!
Si sambata...cu vezica plesnind m-am afisat la dr de la ora 11.30. Ma vede acolo la usa...ma ia intr-o rezerva din aia la aer conditionat ca m-a vazut ca eram cam pleostita. Din momentul ala pana la ora 12.30 cand am facut inseminarea vreau sa zic ca a venit din 10 in 10 min la mine...cu apa...sa vada ce fac...daca mai vreau ceva....mi-a explicat de ce tre sa fie plina plina vezica...ce sa mai zic...nota 20! Mai era o tipa cu mine in salon si a obs si ea ce grijuliu era dr si cu ce calm vorbea. Ea era programata tot la IA dar cu dr Chicea.
Inseminarea a decurs super...in afara ca aveam eu nervi ca simteam ca ma scap pe mine....Dr incerca sa-mi ia gandul de la asta...mi-a aratat pe monitor tot ce mi-a facut...am mai stat 15 min pe masa si 15 min in salon si gata....free to go. Mi-a dat sa iau duphaston 10 zile, cate 2 pe zi si in 14 zile neaparat test ca riscul e mare de gemeni.
Ce sa va mai zic....m-am intins cam mult...dar sunt atat de euforica de tot...si optmista la maxim...desi trebuie sa-mi pastrez un gram de realism.
Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine!!!
Bytzi saru'mana de recomandare si sa-ti dea Doamne Doamne sanatate si bebele mult dorit ca mult m-ai ajutat!
gabri-ela spune:
Yarrina ma bucur tare mult ca ai ajuns acasa, ca ai fost tare incantata de d-nul dr si ca totul a decurs asa de bine. Nu stiu ce sa zic, dar eu presimnt ca ati fost acolo doi si v-ati intors patru. Te rog sa ai mare grija de tine zilele acestea si sa stai cumintica.
Si eu plec marti pt eco din Z9 si sper sa vin si eu asa de optimista ca si tine. Sper ca si ovarele mele sa reactioneze bine dupa stimulare. Bravo si te pup
bytzi multa, multa bafta maine la Iasi si sa ne dai vesti bune dupa laparo. DD sa te ajute!
Pupici pt toate fetele