FIV sau inseminare cu donatoare/donator(22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata
Gabriela iti tin pumnii si ma rog pentru tine sa ai foliculi grasani.
Bytzi ma rog si pentru tine sa fie bine la laparo. Te asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput

E normal sa ma doare un pic burta ca la CM si sanii dupa inseminare? Am asa o jena...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

yarrina imi place optimismul tau nu se poate sa nu reusesti, eu din clipa asta ma declar sutinatoarea ta fruntea sus

gabriela stii ce ti-am prezis,da ? asa k de data asta trebuie sa fie ,, ok? asteptam intalnirea cu dr, o sa fie bine o sa vezi

bytzi draga mea, k intotdeauna soarta te incearca, dar tu esti un model pt noi, sper sa iei decizia cea mai buna si sa iasa bine si sa ne incanti cu burtica ta, doamne ajuta, meriti, si sa treci de acum numai prin bune k prea ai trecut prin multe

diana sper sa nu ma certi, dar sfatul meu sincer e nici s a nu te atingi de pastile, stiu usor sa dai sfaturi, dar daca ai rabdare si incredere vei slabi, eu am slabit de la 91 de kg cat aveam in nov. la 71 azi dim
ideea e sa ai rabdare nu se va vedea in primele luni - 3kg date jos inseamna doar picioare mai putin umflate
uite ce am facut eu - nu mai pun gura pe suc nici daca e mama naturalului , doar apa si ceai verde
nu mai mananc - pizza, shaorma, kfs, forneti, mezeluri, maioneza,
nu mai mananc dupa 7 seara decat ocazional cand scap tarziu de la serv
in rest mananc orice inclusiv -cartofi prajiti, dulciuri si paine
nici nu am crezut k o sa mai slabesc vreodata, de 7 ani sunt asas dotata
ideea e k nici nu am vrut
am vrut doar sa mananc sanatos
dim poti manca cereale, iaurt , ousor, fructe in locul cipsurilor si a mai stiu eu ce succes

Mergi la inceput

Multumesc Monty . Cred ca toate ati fost asa euforice ca mine la prima inseminare. Imi tot zic ca din 2 foliculi unul tot tre sa se prinda...mama lui de folicul. Cred ca ce mi-a zis doctorul m-a facut sa fiu asa optimista....cum ca as avea o situatie ideala...si la 27 de ani ai mei ar trebui sa iasa treaba dar din pacate procentul de reusita ramane tot de 20-25%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna, fetele...

Yarrina, felicitari pr inseminare si optimism!!! Sa fie cu noroc. . Asteptam vesti bune. Ai fost la Polisano Sibiu?

Bytzi, multa sanatate si succes la laparo,

Diana, nici eu nu sunt adepta pastilelor de slabit, dar tu faci ce stii. Stiu ca sunt periculoase pt sanatate. Si cred ca Raluca are dreptate cand zice ca scad fertilitatea. Cel mai sanatos e sportul si alimentatia sanatoasa. Eu asta ti-as recomanda. Plus ca si asa bagi toate tampeniile in tine, ma refer la tratamente si injectii, etc. Sper sa intelegi ce vreau sa-ti spun si repet, decizia e doar a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor, gata maine de dimineata plec la Sibiu, sper sa raspund bine la stimulare si sa am si eu cu ce ma lauda. Nu stiu daca am sa reusesc sa va mai scriu pana ma intorc, pt ca stau acolo pana la inseminare.
Yarrina nu stiu ce sa-ti spun despre simtomele pe care le ai. Eu de fiecare data, din pacate, nu am simtit nimic, dar nici nu s-a prins nimic. Poate chiar este un semn......de fapt sunt convinsa ca se va prinde la tine. Cumintica, da?
Monty multumesc pt incurajari. Esti o dulce.
bytzi cand ma intorc de la Sibiu sa-mi dai numai vesti bune, da? Promit ca si eu voi face acelas lucru.
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Tocmai am aflat de la o prietena, ca o cunostinta comuna, o tipa de varsta noastra, adica un pic mai mare ca mine, de 35 ani, a reusit FIV cu dr Kovacs, in Ungaria...
Voi pe cine ati alege? Dr. Zadori sau Kovacs? Vad ca Zadori are fff multe reusite, desi unele fete nu prea mai cred in el.

Mergi la inceput

Gabyta iti tinem pumnii! Sa ai foliculi grasani si sa te intorci cu vesti bune de la inseminare. Te asteptam cu sufletul la gura!
Grea tare asteptarea asta fetelor....

Mergi la inceput

Gabriela, te duci la Ispasoiu? Muuult succes!

Yarrina tot la el ai fost?

Mergi la inceput

Da Maya...tot la el am fost si eu. Ma declar indragostita din punct de vedere profesional.
De Cipcirip mai stie cineva ceva?

Mergi la inceput