FIV sau inseminare cu donatoare/donator(22)
Raspunsuri - Pagina 12
bytzi spune:
buna dimineata fetelor
am sosit si eu aseara acasa,am avut o vreme superrrr,cu mult soare,ma cam ars soarele ,dar e ok....
cel mai super a fost la Salina Prait, pe canicula asta acolo e cel mai bine
diana iti sint alaturi si sint deacord cu tine, FIV
simonete,ma bucur ca ai gasit putere sa scrii si aici ,noi toate sintem alaturi de tine,doar stii asta,cum ti-am mai zis ,acorda-ti timp sa uiti de toate si poate se intimpla ca la mine cind te astepti mai putin atunci dumnezeu iti intinde o mina...
lasa sa treaca 2-3 luni,si apoi monitorizeaza-ti FSH si Progesteronul in z2 ,cind vei avea un FSH bunisor si progesteronul mai mic de 1 incepi o stimulare cu closty,FSH si P poti sa-l faci si in z1 sa ai rez pina in z3....a daca nu vezi ca merge si schema cu closty din z5-9 doar ca creste mai incet foliculul ,eu am facut-o si pe asta si in z12 aveam un fol de 18mm
hai nu renunta si ce daca a zis dr asa ,stii doar ca si mie mi-a zis la fel ,dar eu imi cunosc mai bine organismul
si nu renunta
yarrina,hai la apel si ne zi si noua ce productie are fata
gabi,cum merge injectatul?ma rog sa fie cu noroc
apalinafata optimista care nu renunta la visul ei,sa ma tii la curent cu ce vei face...
monty,cind am vazut 2 mesaje scrise de tine ,mi-am adus aminte de vremurile bune cind erai f optimista si scriai mai des pe la diferite subiecte,am crezut ca se intimpla ceva
chiar mamicile noastre oare ce mai fac?
va pup pe toate si mi-a fost dor de voi
dumnezeu ma va ajuta
montytaiana spune:
bytziscuze ca nu prea am multe de povestit
dar sincer sunt aici 24 din 24
intru din ora in ora cu sufletul la gura sa vad cine ce a mai facut
ce vesti mai sunt
poate din octombrie dupa ce vad ce noi surprize imi rezerva banca
veti avea mai des vesti de la mine
dar acum sincer suntem asa stramtorati
optimista sunt in continuare
chiar in ultima vreme exista in viatza mea un motiv imens de bucurie care nu imi lasa timp sa ma gandesc la lucruiri rele
gabri-ela spune:
Multumesc fetelor pt incurajare!
La mine injectatul merge bine, azi sunt in a treia zi de injectii si sper ca marti la prima eco sa stau bine si sa-mi reactioneze bine organismul. Este prima data cand fac stimulare si nu stiu cum va fi.
Ma bucur bytzi ca ti-a placut in acea zona. Este o zona extraordinara acolo. Iti doresc bafta multa marti la laparo si pumnii sunt stransi pt tine.
Monty ma bucur ca ai inceput sa te gandesti la o noua incercare in toamna. Stiu si eu cum este sa depinzi de bani si este tare frustrant sa nu-i ai atunci cand iti doresti tare mult ceva. Sa fii increzatoare ca pana la urma totul va fi bine. Deja lucrurile bune au inceput sa vina si la tine si asta este deja inceputul.
yarrina pumnii sunt tare stransi si pt tine acum la Sibiu si te asteptam cu vesti bune si sa dea DD sa ai o productie extraordinara
Pupici pt toate fetele
bytzi spune:
yarrina,o fi ramas la Sibiu?
monty
simonete,m-am gindit si cred ca ar fi bine sa iei si niste AC-marvelon 2 luni,dupa ovarele vor functiona mai bine
eu sint in deruta cu trat dipherelin,dr din IASI mi-a rec dipherelin pt endometrioza 3 luni,CM imi va mai veni dupa 6 luni,nici nu stiu ce sa fac...
am vorbit si cu dr Ispasoiu si mi-a zis daca dr care imi face laparo considera ca este necesar atunci sa-l fac doar el va sti ce a vazut pe acolo,dar parerea lui nu mai mult de 2 luni caci la cum arata ovarele mele e posibil dupa trat sa nu mai functioneze deloc
sint derutata nu stiu ce sa fac,inseminarea imedit dupa laparo...sau intii trat caci dupa diherelin e posibil sa ramin mai repede gravi,dar e si varianta sa nu mai functioneze ovarele
pe deasupra am citit pe la fete ca s-au ingrasat f tare
ufff.....
va pupic pe toate
dumnezeu ma va ajuta
diana23ct spune:
buna fetelor.
bytzi bine ai revenit din concediu, ma bucur ca te-ai simtit bine si te-ai relaxat. azi am facut o noua analiza de sange la o alta clinica si maine iau rezultatul. cm inca nu mi-a venit, mai trag si eu mici sperante cu toate ca nu vreau sa visez cu ochii deschisi si sa pic din cer.
gabri-ela multa bafta la injectat si sa dea Dumnezeu sa ai o productie cat mai buna.
yarrina ce ai facut la Sibiu, cum sunt foliculii?
diana23ct spune:
buna fetelor, am luat rezultatul de la BHCG facut ieri in ziua 18. rezultat 0.00, deci iad 2 nereusit. mi-am cumparat pastile de slabit si de maine ma apuc sa iau. sper sa reusesc sa spabesc cat mai repede posibil pt ca in toamna sa fac FIV-ul. ma gandeam dupa ce slabesc poate incercam un iad la giulesti pe cm natural sau Gynera. Ma mai gandesc, cu toate ca 99% FIV.
Maya_I spune:
Buna, fetele, sa nu credeti ca v-am uitat, dar pur si simplu sunt cam ocupata la servici si cum nici nu prea am noutati nu am avut ce sa scriu.
Ce noutati aveti?
Ce ziceti de scandalul de la Sabyc?
Bytzi, vad ca esti din nou optimista, dupa cate inteleg ti-au pus un nou diagnostic si ti-au dat din nou sperante, nu? Ma bucur tare mult pt tine.
Diana, Yarrina, Alexia, cum merge treaba?
Cip, ce face bebe din burtica?
A mai facut cineva inseminare sau FIV?
Maya_I spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bytzi da,intradevar as fi vrut sa merg la dr Ion Ionut ca il cunosc ca dr si rezultatele lui ,dar din pacate sotul meu nu mai vrea in Buc ca s-a saturat de drumuri bytzi doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe "Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul; nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder) |
Bytzi, dr Ionut e foarte ocupat, e greu sa ajungi la el, la Giulesti stai cu orele... Stiu asta din proprie experienta... eu am renuntat si pana la urma am facut laparo la spitalul Bagdasar si am fost tare multumita. Dar sunt sigura ca o sa gasesti dr buni si in alta parte.
diana23ct spune:
Maya_I la mine nu mai merge treaba pt moment. a 2 a inseminare nu s-a prins si acum ma apuc de slabit si in toamna ma apuc de FIV.
bytzi a gasit un medic bun la iasi si se opereaza acolo.
te asteptam si pe tine cu ceva noutati.
Maya_I spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonete Bytzi iti urez succes la Sovata ! O cunostinta a noastra , nu putea avea copii, acum vreo 20 de ani si a fost la Sovata, iar dupa aceea , cum zicea mama ei......nu se mai oprea din facut copii , a trebuit sa faca avorturi . Deci "ai grija " cu Sovata !! Iti doresc sa aiba acelasi efect si la tine! Diana , nu vreau sa te intristezi mai mult , dar din pacate val. de 0,1 in z12 inseamna ca nu e sarcina. Dar sa nu-ti faci probleme , la tine e vorba doar de timp, sigur vei reusi cu FIV. Eu nu am mai scris nimic pt. ca am fost foarte suparata......ne-am intors sambata de la Sibiu si nu am avut nici macar un folicul dupa stimulare, ca pe ciclu natural nu mai am de cateva luni. Asa ca ,la mine lupta s-a incheiat , rezerva mea ovariana e la final. Abia azi am gasit putere sa va scriu rezultatul meu amarat , simt ca ma doare sufletul. Va pup pe toate si va doresc sa va indepliniti visul ! |