FIV sau inseminare cu donatoare/donator(22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

raluca nu fi tristuta ,trebuie sa ne consolam cu ideea ,si eu am aceeasi problema ,dupa 3 sapt de trat de inhibare si stimulare am reusit sa produc doar 2 chisturi de toata frumusetea !!!Nu uita ca mai avem o sansa ,donatoarele de ovocite ... dar din pacate nu aici la noi ci in afara unde e legal si treaba asta se face cu seriozitate .Nu te mai necaji ,capul sus ,am pierdut batalia dar nu si razboiul !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

apalina fata optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

simonete imi pare sincer rau pt ca nu ai raspuns la stimulare. poate totusi nu ti-a dat tratamentul potrivit. eu la gonal am, raspuns mai greu. nu strica sa auzi si parerea altui medic.

raluca, eu nu sunt de aceasi parere, decat sa incerci 12 inseminari si sa iti nenorocesti ovarele si sa golesti si toate pusculitele, mai bine faci de la inceput 1-2 fiv-uri unde stii ca sansele sunt mai mari iar la fiv medicul poate depista daca ovulul este bun din punct de vedere genetic si se fecundeaza. Mie Zadori mi-a recomandat inca 2 inseminari, una am facut-o, pe urmatoarea nici nu ma mai gandesc. Incerc sa dau jos vreo 7 kg si sa merg in sept, oct pe fiv. Cat dau pe 2 inseminari am facut 1 fiv. Sansele sunt duble, deci zic ca e mai bine si daca ovarele functioneaza bine si iti produc multe ovocite ai sansa sa congelezi embrioni si apoi faci embrinotrasfer.

eu azi m-am umflat de plans, nu imi vine sa cred ca nu am reusit, dar mai am o mica speranta. am vb si cu asistenta la tel si mi-a zis sa refac analiza in ziua 18 dupa inseminare, asa ca vineri ma duc iar la intepat daca nu vin rusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

diana-ce pot sa-ti zic,,,,sa speram ca ti-au gresit analiza..daca nu e bine sa ramai pozitiva,optimista si sa te pregatesti de FIV...
eu sunt pro pt FIV dar cum am mai zis simt,da "SIMT"(al6 lea simt cred) ca o sa raman gravida pana la anulfara FIV si nu mai bag nici stimulari de acum,merg pe CM natural,inghit doar omega3,laptisor de matca,ac folic,b complex...si aghiasma
Intre timp am vazut pe youtube niste nasteri si mi s-a facut o frica de moarte...hehhee...dar tot ma risc sa am un bebe
va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna dragele mele

mai are cineva vesti despre manicile noatre- inna , iuca, dma si cirip?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Fetelor sa-mi tineti pumnii pentru maine. Plec la Sibiu...sper sa am vreo cateva sute de foliculi grasani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

yarrina multa , multa bafta la Sibiu si sa dea DD ca aceasta prima incercare a ta sa fie si ultima. Sa ai drum bun si sa va intoarceti mai multi de acolo. Dupa ce termini tu acolo, incep eu. Eu marti sunt programata la prima eco, dar cred ca tu deja vei fi plecata.
Simonete imi pare tare rau de vestile date, dar vorbeste cu bytzy despre aceasta situatie si nu te lasa batuta. Stiu ca acum este foarte greu dar te rog sa nu te dai batuta.
diana totusi pana nu vine CM mai sunt sanse. Tu mai iei utrogestan?
Ce stiti la Sibiu se da utrogestan dupa inseminare? Si cam cate?
bytzi concediu placut si sa treaca usor si cu bine laparascopia
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Va multumesc pt. incurajari, dar din ce a spus si dr. nu mai am sperante .
Gabriela , Yarrina , sa aveti foliculi grasuti , va tin pumnii. Yarrina am 39 de ani , in curand 40 .

Mie dupa inseminare nu mi-a dat decat Duphaston 2/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

yarrina maine pumnii bor fi stransi pt tine, sa ai foliculi cat mai multi si grasunei si dupa 2 sapt sa ne dai o veste buna.

gabri-ela iti tin si tie pumnii strans sapt viitoare si sa iti creasca foliculii mari si frumosi. la sibiu nu se da utorgestan, cel putin mie nu mi-a dat, se da duphastone 2 pe zi. in momentul de fata nu am oprint medicamentatia pt am vb ieri cu asistenta si mi-a zis sa repet analiza in ziua 18. Nu cred ca cm intarzie din cauza utrogestanului pt ca mie mi-a venit cm si peste duphastone care tot progesteron contine.

simonete imi pare tare rau ca te confrunti cu asa ceva, cum au spus si fetele discuta cu bytzi pb ca nu se stie, trebuie sa reusiti intr-un fel.

bytzi concediu placut, sa ai parte de vreme frumoasa si sa scapi cat mai repede de laparascopie si bine inteles te asteptam cu rezultate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

hei fetele ce e cu linistea asta
haideti sa ne unim energiile pozitive si sa facem galerieee pt aspirantele noastre de luna astaa
daca ne unim toate tr sa reuseasca

vrem sa avem un subiect plin de but

Mergi la inceput