FIV sau inseminare cu donatoare/donator(22)
Raspunsuri - Pagina 10
raluca30 spune:
diana-din pacate daca scrie 0,1sau 0,100 inseamna ca nu esti gravida luna aceasta...imi pare rau...iti sunt alaturi si inteleg ce trebuie sa simti,dar curaj intr-o zi se va implini visul tau
bytzi-bafta marti la laparoscopie
va pup pe toate
yarrina spune:
Diana mai repeta analiza in 48 de ore. Dupa aceasta prima valoare nu cred ca esti insarcinata dar poate s-a prins mai tarziu. si mult curaj...luna viitoare este o noua sansa.
Bytzi iti tinem pumnii pentru laparo. Sper din tot sufletul sa va dau o veste buna dar parca e prea frumos sa fie adevarat sa-mi iasa din prima incercare..
diana23ct spune:
fetelor multumesc ca imi sunteti aproape, am zis ca o sa mai repet analiza peste cateva zile si vedem apoi ce si cum...sperante nu mai am prea multe dar acolo o mica urma de speranta ramane pana vine cm.
am zis ca o iau de la capat probabil in sept cu FIV. Nu mai incerc inseminari pt ca mi se par frectie la picior de lemn si bani aruncati aiurea. Nu vreau sa descurajez pe nimeni dar prea multe cazuri am auzit cu f multe inseminari si nereusite. O sa slabesc cateva kg pana in sept pt ca medicul mi-a zis ca macar 7 kg sa dau jos ca sa incepem treaba pt FIV, acum sa vad ce voi reusi.
va pupic pe toate si va tin pumnii stransi celor care isi incearca norocul luna asta.
yarrina spune:
Si eu sunt pentru FIV Diana. Eu am zis ca fac 3 inseminari si daca nu reusesc trec la FIV ca mi-a dat dr sanse 60% de reusita la FIV cand am fost prima data la el.
simonete spune:
Bytzi iti urez succes la Sovata !
O cunostinta a noastra , nu putea avea copii, acum vreo 20 de ani si a fost la Sovata, iar dupa aceea , cum zicea mama ei......nu se mai oprea din facut copii , a trebuit sa faca avorturi .
Deci "ai grija " cu Sovata !!
Iti doresc sa aiba acelasi efect si la tine!
Diana , nu vreau sa te intristezi mai mult , dar din pacate val. de 0,1 in z12 inseamna ca nu e sarcina.
Dar sa nu-ti faci probleme , la tine e vorba doar de timp, sigur vei reusi cu FIV.
Eu nu am mai scris nimic pt. ca am fost foarte suparata......ne-am intors sambata de la Sibiu si nu am avut nici macar un folicul dupa stimulare, ca pe ciclu natural nu mai am de cateva luni.
Asa ca ,la mine lupta s-a incheiat , rezerva mea ovariana e la final.
Abia azi am gasit putere sa va scriu rezultatul meu amarat , simt ca ma doare sufletul.
Va pup pe toate si va doresc sa va indepliniti visul !
raluca30 spune:
simonete-imi pare foarte rau sa citesc ce ai scris,nu pot sa cred ca nu mai ai rezerva(nu stiu ce varsta ai)sigur nu mai e nicio speranta?ai incercat chiar tot?nu vreau sa te necajesc...te inteleg si sunt alaturi de tine
yarrina-sa stii ca sunt fete care au reusit si dupa 7 inseminari,nu trebuie sa te blochezi la ideea de 3...toate gandim asa la inceput,dar dupa 3 esecuri te gandesti si la al4 lea,etc...in definitiv eu cred ca dupa 1 an(12 inseminari)poti spune clar ca nu s-a prins si nu functioneaza metodadar pana atunci eu sper,bineinteles totul difera de la o persoana la alta,si eu ma gandesc la FiV dar undeva mai indepartare,nu pana la anul oricum...iti tin pumnii sa reusesti acum
yarrina spune:
Simonete cum sa fie epuizata resursa? Dar ce varsta ai? Sigur este o solutie si pentru tine!!!
andrabirni spune:
Diana, nu te descuraja.Cum au spus si fetele, mai exista o sansa.Poate maine creste valoarea.Important e sa nu abandonam lupta.