Burtici fericite de septembrie-octombrie (94)
Raspunsuri - Pagina 5
daciana.ilie spune:
...si din ce ne-ai povestit pana acum stii ce mi s-a parut teribil de amuzant (dar normal pana la urma)? mostrarul de culori de kk bebe ![]()
hihihihi
daci
29+ cu Darius
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daciana.ilie ...si din ce ne-ai povestit pana acum stii ce mi s-a parut teribil de amuzant (dar normal pana la urma)? mostrarul de culori de kk bebe |
Nu am mai scris ca am stat la povesti cu sotul pe mess.
Da, era pe o spirala, si pe niste coli de carton erau lipite niste cerculete crosetate din lanica ...diverse culori.
Ne zicea in ce zi ce si cum, dadea foaia

Cea mai fericita
30 + cu
lutoniana spune:
Diana esti o simpatica ...imi place tot ce scrii 
iulika imi pare rau de pierdere...mie mi se intampla mereu si ramanea prin masina,printre scaune....in niste locuri invizibile ![]()
Fetelor, apropos de filmulete si alte chestii eu ma autosugestionez asa: tinand ca toata lumea imi zice ca e naspa dar satisfactia enorma....imi zic zi de zi ca poate nu m-or lasa sa mor pe acolo si oi reusi sa nasc si eu un copil.....
Dar e clar ca va fi naspa.....toata lumea ma "incurajeaza" asa.
Si nu e cazul de cezariana.....
Daciana parca tu ai spus ca nu vrei nimic...doar sa nasti natural, sper sa nu te confund ...mai stiu o fata asa curajoasa si dupa nastere a ramas cu ceva probleme psihice.....de teama ce a tras-o, cu niste vase plesnite la ochi....eu una nu sunt curioasa sa incerc asa senzatii tari.
Am vazut si filmulet cu epidurala si nu e nimic grav. aici ti-o face numai daca vrei, numai daca stai nemiscata...cica daca esti agitata si nu te poti controla nu-ti face.....si daca e sa o greseasca zicea moasa ca te doare un pic capul a doua zi...dar ca tot nu e grav....
Asa ca eu pana la momentul actual am ales.....ce va mai fi pana in septembrie vom vedea 

Important e sa fim impacate cu ce am ales 
Cea mai fericita
30 + cu 
lutoniana spune:
noapte buna si de la mine ca e groaznic sa stai in poponeata .....
ne mai auzim si maine
sa dezvoltam subiecte interesante
Cea mai fericita
30 + cu 
diana_n spune:
Rog si eu o gravidutza cu chef si stiinta sa modifice cate ceva in prima pagina : data nasterii 07.06.1972 si sa-mi puna un carucior albastru.
Multumesc 
Diana
31 saptamani si Peter (3 oct 2005)
aidaciolac spune:
ok diana_n o sa modific imediat.
Sunt acasa ca a zis ca m-am foit toatat noaptea ... adevarul e ca la 2 m-am uitat ultima oara la ceas si abia apoi am adormit
... incerc sa mai lipesc genele , dar va las 

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
diana_n am modificat data , dar sa stii ca aveai caruciorul albastru ![]()
Si ca sa fie si la mine cu ceva buba , imi curge si mie nasul ... de unde pana unde nu inteleg , dar nah de aseara tot suflu in batista ![]()
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
diana_n spune:
Aida multumesc frumos. Adevarul e ca mai demult m-am uitat pe lista si nu era caruciorul, de atunci n-am mai verificat.
O dimineata buna tuturor!
Eu mai stau vreo jumate de ora, ma uit la "Nanny", apoi ma duc la culcare.
Diana
31 saptamani si Peter (3 oct 2005)
kiki_cri spune:
Buna dimineata!!!
Aida multumesc pt cafeluta
.
Eu am dormit tare rau..m-am trezit pe la 5 dimineata...sper sa pot sa adorm iar dupa ce pleaca soata la munca...pana atunci astept partenere de discutii![]()
KIKI
28+
si 
alex25 spune:
Buna dimineata dragelor!
Eu m-am hotarat sa stau acasa astazi avand in vedere ca ieri nu m-am simtit deloc bine si m-am si obosit cam tare la servici, asa ca o sa va tot prind din urma....
----------------------------------------------
Alexandra
28+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase