Burtici fericite de septembrie-octombrie (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata
Poftiti la sau
Am schimbat semnatura,facem 32 de sapt
Am pus zilele trecute ochii pe o geanta suuuperbasi cand am vazut pretul am renuntat (90 de lei)....dar cum am tot bolborosit despre ea zilele asteascumpul meu sot s-a simtit si mi-a dat bani sa ma duc sa mi-o cumpar daca vreau,cadou de ziua mea

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 32+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dimineata!
Vreau o ca ma sa simt din ce in ce mai obosita
Zici ca toata noaptea ....
Fug sa citesc din urma si revin

Laura 24+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

sa va dezmeticiti

mary_07 super sot

... si cum cateodata lucrurile care nu ies se aranjeaza mai bine altfel o sa va povestesc imediat ce veste ce am primit acum

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata! Poftiti la o cafeluta!
Am avut o noapte agitata si nu prea am dormit.
+ 31,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetele si de la mine, multumesc de cafeluta dar eu dimineata nu am voie sa beau nik ca imi e rau.

Eu am fost atat de obosita ieri toata ziua incat, noaptea trecuta efectiv am dormit.

Astazi e bine deocamdata ca inca nu mi-a venit seful.

Ioana, eu zic sa te linistesti ca totul e ok. E normal ca bataile inimii sa fie mai putine cand doarme bebe. La fel e si la noi. Oricum, daca vrei tu sa fii sigura ca totul e ok poti opta pt o noua eco. Asa te vei linisti. Multa sanatate.

Lullaby, pentru numerele de telefon le gasesti in contul comun, eu de acolo le-am luat. Multumim pt informatiile legate de alaptat. Foarte utile.

Daciana, sa stii ca si la mine colesterolul este foarte mare. E adevarat ca era mare si inainte de sarcina. Totusi, nu e chiar de speriat daca medicul ti-a spus ca nu e grav. Trebuie tinut sub control si o sa vezi ca nu vor fi probleme. Cat despre parola la contul comun, daca ai activate MP, ti-o dau eu.

Daaam, acum sper sa fie frumos dupa-amiaza in bucuresti ca sa pot ajunge la intalnire. La stiri spuneau ca diseara ploua. Fetele, rugati-va sa nu ploua ca daca ploua nu stiu daca vin ca eu vin cu mijloacele de transport in comun si e naspa rau.

Va doresc o zi excelenta.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!
Mimika, voi incerca sa ajung si eu azi. Chiar n-am mai fost de ani buni in Cismigiu. Intrarea e aia cum vii de la Universitate?Daca intervine ceva, am sa te sun.
Am vazut si eu filmulete cu nasterile dimineata si parca ma conving din ce in ce mai mult ca cezariana e cea mai buna solutie.
Mare eveniment mare!!! Imi curge si mie un san.
Puls accelerat am si eu de ieri. Mi s-a intamplat de vreo 2 ori s-o ia razna! Un fel de palpitatii Sper sa nu fie nimic grav.

Daca n-am schimbat semnatura, am 26+

Iulia 25+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata fetite cu fundinte,

m-am trezit si eu de tot. prima oara pe la 7 si m-am culcat la loc. iar am dormit pe spate si ma dor rinichii ingrozitor. azi parca e mairacoare, asa ca poate ies si eu la o librarie sa-mi cumpar vreo doua carti.

mary, bravo sotului. eu am vazut si eu o geanta la steilman dar e 999 si m-am indepartat cu pasi repezi. in schimb am vaxut o bluzita dragutza, gen matasica...bineinteles marime mica...dar cred ca o iau sa o am dupa nastere.

lucia faza cu kk de bb e mortala. cred ca asa ne vor face si noua. de-abia astept :)

va las. ne auzim mai tarziu. xx

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata fetele,
eu as mai fi dormit, ca eu numai dimineata pot dormi ca e racoare, dar m-a sunat sotz ca imi trimite doi dorei. in cinstea lor am facut patul. ar trebui sa si mananca, dar mi-e lene....
fetelor, daca ploua diseara noi ce facem????

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Gata am gasit ptr cine are nevoie are nevoie de adresa:
- magazin Chico Bucuresti str. Ceaikovski nr. 7, sector 2
tel: 315.89.72, fax: 312.35.17
Program: luni - vineri 10:00 - 20:00
sambata 10:00 - 18:00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

daca ploua va luati umbrele si e si mai bine ca va racoriti si nu stati pe terasa in zapuseala ... a , si sa aveti la voi si un plovaras si niste sosetutze subtirele , hai mai ca nu o fi chiar asa ... sau va organizati maine poate ajuns si eu
... am glumit

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput