Burtici fericite de septembrie-octombrie (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mi-am mai amintit....Santorini esti la plaja ? ca daca e asa vreau si eu sa fac o baita in mare

Cea mai fericita 30 + cu

Fac eu una pt tine ca sambata plec la mare
Asa ca voi lipsi trei saptamani ca plec in concediu. Sa nu ma pui absenta...

Laura 24+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

aida, drum bun si de la noi si asteptam sa ne povestesti ce ai cumparat frumos din ungaria ca si sotul meu tot vrea sa plece la cumparaturi.
fetelor din bucuresti care va intalniti azi va invidiez. am vazut poze si de alta data asa ca astept si acum sa va vad cat ati mai crescut. distractie placuta!

30+cusi ????

anco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

iar au venit astia pe capul meu

Eu consider ca fiecare are probleme si ca pentru fiecare sunt la fel de importante si de apasatoare , asa ca fetelor nu va feriti sa va descarcati , suntem aici , suntem imreuna , ne putem sustine si incuraja si probabil vom gasi solutii si puteresa trecem cu bine peste.

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monikus nu-ti fa griji..se intoarce roata.....cand o sa astept eu sa-mi iasa placenta tu vei face tarta cu visine

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Citat:

Monikus nu-ti fa griji..se intoarce roata.....cand o sa astept eu sa-mi iasa placenta tu vei face tarta cu visine

Cea mai fericita 30 + cu

sau cu prune

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

Cea mai fericita 30 + cu

sau cu prune

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Sa stiti voi ca asa o sa fac. Asta daca n-o fi grabit rau bebele meu. Sper sa nu.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

Cea mai fericita 30 + cu

sau cu prune

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

mai degraba cu prune prin septembrie

anco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

fetelor eu am deschis 2 capitole sa aveti desi cred ca iar se schimba planul
Aveti 95 si 96 , dar trebuie sa aveti rabdare sa scrieti cate 20 de pagini la fiecare capitol
ok?

Mergi la inceput

ati inteles care e treaba cu capitolele noi? Sper doar sa nu le inchida moderatorii sa zica ca a fost o greseala ...

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

hello, fetelor!
tocmai am terminat de citit, mi-a luat ceva timp. Azi am fost la med de fam ca sa imi vizeze concediul medical, si in prostia mea am intrebat-o de cand pot intra in concediu de prenatal, siiiiiiiii surpriza, imi face socoteala si zice 08.sept. era sa mor acolo. eu ca sa va lamuresc am dnp 30.10, dar in mod sigur nu ajung acolo, printre multe altele si pt ca ovulatia la mine are loc la 5-6 zile de la menstruatie, asa ca sarcina e mai mare, lucru de altfel dovedit cu toate ecografiile pe care le-am facut pana acum, care au ca dnp 23.10.
Deci, minunata imi da doar 46de zile de prenatal. sustinand de asemenea ca nu poate sa imi dea sub nici o forma mai mult de 63 de zile. Ca acea compensare din lege se refera strict la post natal. Imi venea sa o strang de gat. In consecinta dupa ce ca ma simit minunat acum tb sa imi gasesc alt medic de fam ca asta e nebuna, iar eu nu am cum sa imi iau atata medical, nu de alta dar nu am atatea zile.

Ioana 24+

Mergi la inceput