Burtici fericite de septembrie-octombrie (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Mai fetelor, asa de prost ma simt cand aud prin ce ati trecut voi iar eu ma plang ca o mare toanta pt o ciupitura de insecta, pt o julitura sau o gurita sparta. Cand va citesc povestile pline de tristete si disperare, imi vine sa intru in pamant de rusine si ma gandesc ca sunt o imatura daca eu fac o drama din nimicuri.

ba sa te plangi auzi? ca eu am zis ca sunt tare si ca nu am de ce sa plang ... si iaca cum am ajuns sa am de ce sa ma plang ... concluzia : plangeti-va si pt o ciupitura ca pe noi nu ne deranjeaza nici ciupitura si nici plansul
va ma duc la calcat ca vad ca mi-au iesit meseriasii

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

M-am hotarat sa fac prezenta azi, batistutele pe banca, unghiile la control (mai putin dana care si le-a facut si stim ca sunt curate)

As vrea un semn de viata de la Asia....atat China daca a ajuns acasa, Sweet Angel cat si Japonia ...cu nick-urile mai grele asa....
De la Australia mea preferata de care mi-e dor ca se numara printre feblete Adimercedes
De la Adela care bea cafeaua cu noi zi de zi si acum nu mai stim de ea nmic....
Si ma mai gandesc....nu va faceti griji....mai am o saptamana de munca si fac si carnetelul cu prezenta

Cea mai fericita 30 + cu

asa , asa

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor trebuie sa trag si eu de mine ca daca sunt singura nu am mai gatit nimic si am mancat numai porcarii
Trebuie sa fac si putin curat ca imi cade parul tare de tot de mi se face imediat covor pe jos din par ..noroc ca am o singura camera si e putina manopera....si sa mai merg si cu un formular la posta (ca nu ma las pana nu le iau la astia toti banii).
Adi rade de mine ca ne-am chinuit destul de mult pana am finalizat actele pt drept de munca si statea saracul ca tristul acasa ca nu vroia sa-l angajeze nimeni....
Si acum imi zice asa: "mama lor ...daca nu au vrut sa ma lase sa lucrez si m-au intarziat atat ..acum arata-le tu ce stii, ia-le toti banii"
Acum lucreaza dar ce folos ca si-a luat concediu pt cine stie cata vreme

Ma rog, sa nu ne intristam....capul sus, spatele drept, pieptul inainte

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

baaaay , dar dati-mi un sut in sa pot sa imi termin treaba sa pot sa plec la 4jum

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Aida eu mi-am propus sa plec de la calculator la 10.30...si acum e 11.47 ....asa ca eu nu sunt in masura sa te imping...daca vrei poti sa o faci tu cu mine

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Bravo Luto asa fa prezenta!

Dragi burticutze fiecare are o zi mai buna sau nu ... o stare de plans asa ca la fiecare o sa ne vina randul.
Aida drum bun si distractie placuta!

La fel le doresc si fetelor care seintalnesc azi... poate data viitoare voi putea si eu.

Dana o zi de rasfat merita oricine. Bravo tie.

Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat

Laura 24+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Cristina, si pe mine m-a impresionat povestea ta. Nu stiam ca ai trecut prin atatea si tu.

Nu stiu de ce dar eu mereu am avut impresia ca nu am nici un drept sa ma plang de micile mele nimicuri cand am vazut prin ce au trecut unele fete de aici. Ma bucur ca pot sa cunosc asemenea povesti pt ca imi dau seama ca este foarte multa lume cu o tristete atat de mare in suflet incat nici nu pot sa ma compar cu voi. Am avut si eu probleme, inca mai am din pacate dar nu am indraznit niciodata auzindu-va pe voi prin cate treceti sa va mai incarc cu ale mele. Acum ca ma gandesc bine, sa stiti ca le consider minore.

Va admir pe toate pentru felul vostru de a fi si pt puterea de a merge mai departe in ciuda evenimentelor nefericite din viata voastra.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Cred ca imi fac si eu vinete dinacelea cu rosii si mozarela...la cuptor, sper sa iasa bune....oare trebuie sa ung putin tava ?
Sunt si trista ca nu mai am pepene si nici apa....cum vin eu cu ele acasa ?
Am zis sa-mi iau o singura sticla de apa si un pepene galben ca ala e mai mic....si mi le bag in rucsac ca e mai usor de dus....

Am si eu probleme Roxxy, vezi....

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Mi-am mai amintit....Santorini esti la plaja ? ca daca e asa vreau si eu sa fac o baita in mare

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Mai fetelor de-abia astept sa intru si eu in concediu ca sa va inebunesc cu diverse mancaruri. Eu de aici de la munca nu pot decat sa imi imaginez bunatatile gatite de voi si sa le savurez asa in minte. Dar vine si randul meu si atunci sa vedeti voi. DESI...... tot nu o sa fie echitabil pt ca si voi sunteti acasa...si puteti sa va satisfaceti pofta. Offf asa-i cand esti mai mic nah...

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput