Burtici fericite de septembrie-octombrie (94)
Raspunsuri - Pagina 18
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Vaaai, Aida, asa de mult ma bucur ca nu te-ai suparat!!! Si acum, ca mi-ai zis si de mamaia ta Ioana, sunt absolut convinsa ca o sa am o fetita deosebita, sa dea DD sa aiba caracterul puternic si frumos al celor doua fiinte carora o sa le poarte numele!De fapt fetita din burtica mi-a schimbat pana acum viata numai in bine. Eu nu vroiam sa mai raman insarcinata. Dar ea a vrut sa vina pe lume!!! Cine ar fi crezut ca se poate ramane gravida in ziua a 8-a a ciclului menstrual? Dupa ce s-a nascut baietelul meu mort, in 2006, viata mea s-a schimbat numai in rau. Relatia cu sotul meu s-a deteriorat foarte mult. A acceptat sa mai facem un copil (pe Andrei), dar numai pentru ca vroiam eu mult asta, el nu si-a mai dorit copii. A facut niste lucruri tare urate ( ), asa ca eu acum un an am depus actele de divort. In octombrie 2008 am avut prima infatisare la divort, dar nici eu nici el nu am fost in stare sa ne prezentam. Probabil ca ne mai iubeam inca foarte mult, si 13 ani de relatie aproape perfecta nu puteau fi sterse cu buretele asa usor. Pentru sotul meu asta a fost momentul cand si-a dat seama ca e un cretin, ca putea sa piarda tot ce aveam, si de atunci si-a revenit in totalitate, acum e iar cel de dinainte. In decembrie 2008 am ramas insarcinata cu fetita si de atunci lucrurile au mers numai in bine in viata noastra. Suntem din nou fericiti, avem un baietel minunat si va veni si fetita care ne-a schimbat viata, ne-am cumparat un apartament frumos, la care visam de multi ani, parca totul s-a schimbat in bine in viata noastra. De multe ori ma apuca plansul, pentru ca imi este teama sa nu se intample din nou ceva rau. Simt ca fericirea de acum este prea mult pentru mine!Offf, nu stiu ce mi-a venit sa va povestesc toate astea, cred ca sunt eu intr-o zi mai melancolica azi! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )POZE |

cristina mi-au dat lacriminile. ce ma bucur ca sunteti impreuna si ca totul e bine. 

MangaGirl :-)
28+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monikus spune:
| citat din mesajul lui tulibu hello, fetelor! tocmai am terminat de citit, mi-a luat ceva timp. Azi am fost la med de fam ca sa imi vizeze concediul medical, si in prostia mea am intrebat-o de cand pot intra in concediu de prenatal, siiiiiiiii surpriza, imi face socoteala si zice 08.sept. era sa mor acolo. eu ca sa va lamuresc am dnp 30.10, dar in mod sigur nu ajung acolo, printre multe altele si pt ca ovulatia la mine are loc la 5-6 zile de la menstruatie, asa ca sarcina e mai mare, lucru de altfel dovedit cu toate ecografiile pe care le-am facut pana acum, care au ca dnp 23.10.Deci, minunata imi da doar 46de zile de prenatal. sustinand de asemenea ca nu poate sa imi dea sub nici o forma mai mult de 63 de zile. Ca acea compensare din lege se refera strict la post natal. Imi venea sa o strang de gat. In consecinta dupa ce ca ma simit minunat acum tb sa imi gasesc alt medic de fam ca asta e nebuna, iar eu nu am cum sa imi iau atata medical, nu de alta dar nu am atatea zile. Ioana 24+ ![]() ![]() |
Eu m-am dus cu legea la mine cand am intrebat-o de prenatal. Bine, eu de fapt, nu am intrebat-o. Eu i-am zis asa: conform legii am dreptul la minim 63 de zile de prenatal. In consecinta mi-a calculat exact acele 63 de zile fata de dpn. Eu am DNP 27.10 si mi-a zis ca imi da de pe 25.08. Ori faci cam cum am facut eu ori o schimbi pt ca sigur poate sa iti dea mai repede prenatal. Ar trebui sa iti dea cf legii de pe 28-29 august. Eventual mai devreme dar aici e mai complicat. A mea zicea ca vrea recomandare de la ginecolog ca sa imi dea mai mult de cele 63 de zile din lege.

Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
Iulika29 spune:
Ce bine ii zice Roxxy ca noi ne plangem la mici chestii si voi care ati trecut prin multe, nu numai ca nu va plangeti mereu mai si sunteti puternice si incercati så va incurajati singurele.Nu stiu eu poate sunt mai 'micå' asa in ceea ce priveste greutatile vietii nu zic ca am trecut si eu prin una alta dar cu siguranta nu prin ce ati trecut voi, si asa cum am mai spus-o efectiv ne face så apreciem mai mult ceea ce avem ,så nu cerem mai mult decat ne face fericiti, så nu ne 'impiedicåm' la orice obstacol..
Cristina_ana 
pt ca esti o femeie puternicå, o mama excelentå si te respect...
Iuliana, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
MangaGirl spune:
aida drum bun, distractie placuta...si orice ai face, nu te agita prea tare...
ai vazut ce viteaza am fost io, mircea voievod...am zis ca sunt ca inainte si fac de toate si al meu copil nu se supara ca l-am invatat si cu sala, si cu frecat podele. asa ca mama mi-a propus sa nici nu ma bucur prea tare...ca cica...dauneaza.
lucia ce sa-ti mai spun...esti mortala...sper ca adi sa fie tare si sunt convinsa ca venirea pe lume a copilului vostru il va ajuta sa treaca peste greu. uite...fostului meu iubit, cu care am ramas in relatii excelente, mai ales cu sotia care mi-e una dintre cele mai bune prietene...cel putin e cea mai buna acolo la londra...i-a murit mama cand ea era insarcinata in ultimele luni. noi am venit in londra acum 8 ani impreuna si el nu-si mai vazuse mama de 5 ani. si nici nu a mai vazut-o vie. oana nu a putut calatori cu el pentru ca era prea mare si dua cum spune ea...nici nu a avut timp sa o planga, pentru ca la scurt timp s-a nascut alex. dar a ajutat. asa ca d-zeu ia cu o mana si da cu cealalta. si dupa cum spunea la un film...niciodata nu da mai mult decat putem noi duce. stiu ca nu e o consolare...si imi pare rau pentru ca treceti prin asta si toate feltele care au avut necazuri. stau si va citesc si-mi dau seama ca ar trebui sa fiu recunoscatoare si sa multumesc lui d-zeu mai mult.
maria de acord cu tine cu ilmuletele. eu stiu aza de la prietena mea care se automutila psihic. se uita toata ziua la filme si cand venea barbatu' acasa plangea ca ea nu vrea sa nasca. asa ca am decis sa nu ma piste curiozitatea vreodata. eu sunt mai tampititca de felul meu si imi place sa ma chinui uitandu-ma si gandidu-ma la ce imi provoaca frica...dar de data asta zau ca nu am s-o fac. n-are rost. pana la urma tot nastem, ca n-avem incotro. si cum imi spunea aceeasi buna prietena din londra care a stat in travaliu peste 30 de ore, de au trimis-o acasa la un moment dat ca nu aveau paturi (copilul neputand nicicum sa se nasca normal - dar idiotii nu i-au facut un eco sa vada decat dupa 3 zile)...ea mi-a spus ca nici nu-si mai aduce aminte. noroc de filmarile sotului ca altfel sunt multe, multe momente pe care mintea ei le-a blocat de mult.
azi ma duc la cosmetica...poate reusesc si eu o epilare finuta inghinal ca am control luni si trebuie sa arat cat de cat prezentabil. dk ma doare prea tare, renunt. si neaparat imi fac o programare la manic si pedi ca macar de 2 ori pe an sa arat si eu doamna jopsi. :)
v-am tampit de cap. dar ce sa fac dk e prea cald si nu pot iesi afara?
MangaGirl :-)
28+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Iulika29 spune:
Luto am cautat portofelul ala si in cutie la pisi
..Peste tot adicå..![]()
Si nik..Asta e m-am resemnat ca mi l-a furat o fantoma din caså![]()
..
Aida spor la cålcat si drum bun..Så papi bine..Mneam mneam..
Iuliana, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
Am revenit si eu..
Aida

pentru noile capitole
Lucia eu am facut vinete din acelea ieri, la cuptor.. raluk a zis sa le ungv pe o parte si pe alta cu ulei, dar eu am uns tava
..au iesit buunee! (eu am mai pus si un picut de usturoi maruntit pe fiecare..asa, de aroma)
mai fetelor, care ziceati ca medicii ce au asistat la nastere au fost la bustul gol?!!
pai de de, soro?! oare tu ai zis cristina? adevarul e ca la cati banuti dai tu la clinica, ar putea sa presteze ...si masaj la talpa![]()
Dana 27s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
pazza spune:
babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pazza&year=2009&month=10&day=21&babycount=1"
love ya bebel
pazza spune:
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pazza&year=2009&month=10&day=21&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
love ya bebel
aidaciolac spune:
pazza vezi ca forumul accepta doar linkul ASTA sau asa daca vrei sa il pui tu http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pazza&year=2009&month=10&day=21&babycount=1
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monikus spune:
| citat din mesajul lui pazza babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pazza&year=2009&month=10&day=21&babycount=1" love ya bebel |
Ce faci pazza? Scrii codat?

Monica
24+ cu
Rares Stefan POZA BEBE

)