Burtici fericite de septembrie-octombrie (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

cristina_ana esti foarte speciala si nu am stiut ooof , suntem niste marionete neajutorate in viata asta ... ma bucur nespus , e extraordinar ca s-au asezat apele la tine

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ah , nuuuuu , nu conteaza ca tot 10 mesaje se inregistreaza pe o pagina ...

eu credeam ca e legat de dimensiune

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cristina ai deschis un subiect interesant.
Noua ne-a zis ca asteptam sa se elimine singura cam jumatate de ora....vorbesc de placenta...SAU poate sa-mi faca o injectie in picior si iese in urmatoarele 5 minute singura.
Nu stiu nimic despre acest subiect...
Si in plus aia la care le-am zis ca le donez placenta au zis ca ma suna dupa ce fac 30 de saptamani ca sa ma programeze pentru analize si inca nu m-au sunat, maine facem si noi 31 de saptamani.
ma gandesc ca vor veni si aia, sau macar unul sa si-o ia la studiat sa vada daca e buna sau nu....si sa plece cu ea...ca asa scria pe pliant si pe site ....
Va mai tin la curent cand ma mai edific.

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Multumesc mult fetelor, ca sunteti asa dragute cu mine!!!
Sa dea DD la toate numai fericire de-acum inainte!
Ma duc sa pap o ciorbita si revin! Mananc asa, mai soft azi, ca sa ma pastrez pentru papanasii de diseara!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai fetelor, asa de prost ma simt cand aud prin ce ati trecut voi iar eu ma plang ca o mare toanta pt o ciupitura de insecta, pt o julitura sau o gurita sparta. Cand va citesc povestile pline de tristete si disperare, imi vine sa intru in pamant de rusine si ma gandesc ca sunt o imatura daca eu fac o drama din nimicuri.

Sper sa stabilim o intalnire si saptamana viitoare ca tare mi-as dori sa va revad si sa cunosc si alte burtici din gasca.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Tuturor fetelor le doresc vise implinite si stiu sigur ca mai sunt plase pline de dorinte ...nu numai cele legate de bebelusi care sunt atat de importante ...desigur ci si legate de noi insine, de parteneri, de viata sociala, de job-uri, de casa, de masa, de masina, de concediu, de inteligenta, de suflet.....

poate saci vrei sa zici ... da mai fetelor sa cereti , eu nu am stiut sa cer , am ajuns acasa cu Emma in brate si am multumit lui Dumnezeu pt tot ce am si am zis ca nu mai am nevoie de nimic desi niciodata nu i-am cerut nimic ... nu am stiut sa cer sanatate.
Asa ca fetelor pt cele credincioase sa nu uitati sa cereti , sa cereti tot ce va doriti

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Cristina, Aida, ce m-ati emotionat

Doamne ajuta sa fie bine de acum incolo la toata lumea!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Pai Lucia draga, asa o fi la voi cu placenta!!! La noi se scoate cu mana bagata pana la cot! Ce crezi, ca au doctorii nostri timp sa astepte dupa noi? Pai medicul meu se grabea sa plece, eu am avut si perfuzii cu occitocina sa nasc mai repede, ceea ce am citit ca nu ar fi prea OK pentru copil.(pe mine nu m-a deranjat, ca am scapat mai repede, intr-o ora eram deja nascuta). Dupa nastere, moasa l-a intrebat pe medic mandra: Ne-am incadrat in timp, domnu' doctor, nu'i asa? Ca peste o ora ii incepeau consultatiile particulare si nu vroia probabil sa intarzaie. Acum fac si eu misto de el, nu am nimic cu fostul meu medic, per total s-a purtat foarte frumos cu mine!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

M-am hotarat sa fac prezenta azi, batistutele pe banca, unghiile la control (mai putin dana care si le-a facut si stim ca sunt curate)

As vrea un semn de viata de la Asia....atat China daca a ajuns acasa, Sweet Angel cat si Japonia ...cu nick-urile mai grele asa....
De la Australia mea preferata de care mi-e dor ca se numara printre feblete Adimercedes
De la Adela care bea cafeaua cu noi zi de zi si acum nu mai stim de ea nmic....
Si ma mai gandesc....nu va faceti griji....mai am o saptamana de munca si fac si carnetelul cu prezenta

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Selenico dormi mami ?

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput