Burtici fericite de septembrie-octombrie (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluk multumesc de site..stiu pe unde vine magazinul; si linkurile sunt tare bine venite!

Am ras si eu gandindu-ma la Techila trasa de cei doi dulai..si ei cred ca au forta, nu gluma!

apropo Lucia..ce figura esti...ieri a fost barbatu' cu masina si si-a uitat telefonul acolo; azi dimineata cand a plecat la servici a luat cheia ca sa-si recupereze telefonul (nu merge cu titiul la servici)..eu, disperata.."stai ca ma duc eu sa-ti aduc telefonul" (ca sa ramana cheile la mine, de...avem doar o pereche, deocamdata); eu, cu fata trista.."si imi iei masina?!!"; dupa care m-a pupat si mi-a zis ca ma port ca o adolescenta care fura masina de la parinti. Mentionez ca barbatu' nu-i f de acord sa conduc acum in sarcina..adica se bucura ca am initiativa si mai ales, ca ma intorc intreaga acasa (si eu si masina), dar daca se poate, prefera sa ma duc el oriunde vreau

Dana 27s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana bine ai revenit!

Aida bun pont ! Arata super asa filmuletele, dar nu facem asa ceva pana cand vii inapoi, ca sa nu ocupam asa multa suprafata din pagina .

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Aida bun pont ! Arata super asa filmuletele, dar nu facem asa ceva pana cand vii inapoi, ca sa nu ocupam asa multa suprafata din pagina .

ah , nuuuuu , nu conteaza ca tot 10 mesaje se inregistreaza pe o pagina ...

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Vaaai, Aida, asa de mult ma bucur ca nu te-ai suparat!!! Si acum, ca mi-ai zis si de mamaia ta Ioana, sunt absolut convinsa ca o sa am o fetita deosebita, sa dea DD sa aiba caracterul puternic si frumos al celor doua fiinte carora o sa le poarte numele!
De fapt fetita din burtica mi-a schimbat pana acum viata numai in bine. Eu nu vroiam sa mai raman insarcinata. Dar ea a vrut sa vina pe lume!!! Cine ar fi crezut ca se poate ramane gravida in ziua a 8-a a ciclului menstrual?
Dupa ce s-a nascut baietelul meu mort, in 2006, viata mea s-a schimbat numai in rau. Relatia cu sotul meu s-a deteriorat foarte mult. A acceptat sa mai facem un copil (pe Andrei), dar numai pentru ca vroiam eu mult asta, el nu si-a mai dorit copii. A facut niste lucruri tare urate (), asa ca eu acum un an am depus actele de divort. In octombrie 2008 am avut prima infatisare la divort, dar nici eu nici el nu am fost in stare sa ne prezentam. Probabil ca ne mai iubeam inca foarte mult, si 13 ani de relatie aproape perfecta nu puteau fi sterse cu buretele asa usor. Pentru sotul meu asta a fost momentul cand si-a dat seama ca e un cretin, ca putea sa piarda tot ce aveam, si de atunci si-a revenit in totalitate, acum e iar cel de dinainte. In decembrie 2008 am ramas insarcinata cu fetita si de atunci lucrurile au mers numai in bine in viata noastra. Suntem din nou fericiti, avem un baietel minunat si va veni si fetita care ne-a schimbat viata, ne-am cumparat un apartament frumos, la care visam de multi ani, parca totul s-a schimbat in bine in viata noastra. De multe ori ma apuca plansul, pentru ca imi este teama sa nu se intample din nou ceva rau. Simt ca fericirea de acum este prea mult pentru mine!
Offf, nu stiu ce mi-a venit sa va povestesc toate astea, cred ca sunt eu intr-o zi mai melancolica azi! Sper sa imi revin pana diseara si sa fiu in forma la intalnire, ca nu vreau sa va deprim si pe voi!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu am intrebat-o pe Techila daca vine cu cainii, ca ea asa a zis zilele trecute, ca in parc o sa o recunosc dupa o tipa tunsa periuta, impingand la doua carucioare si tragand doi caini dupa ea! Faina imagine, nu?!!!

POZE

Mergi la inceput

Trag o fuga pana la piata, sa cumpar ceva bun de papa..va trebui sa merg cu autobuzul..vai,"sufletul meu", dar eu nu mai pot sa suport mijloacele astea in comun..auzi, si fara aer conditionat!

dragelor, nu ma luati prea tare in serios astazi..nu stiu ce-i cu mine, ma alint si eu..
pupici

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Dana, poti sa te alinti in voie, ca mie imi place rau de tine asa copilaroasa!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cristina Ana ...toate avem momente cand simtim nevoia sa ne descarcam ...si ne face foarte bine.
Nimeni nu stie ce va fi ..asa ca hai sa ne bucuram de ce avem acum si sa respiram fiecare zi cu ploaie sau fara, cu copilasi sau fara....si sa nu incetam sa visam.
Eu am fost mereu o visatoare si stiu ca am pierdut mai multe trenuri in viata (cu toate ca numai eu stiu cat am alergat ca sa le prind...) dar important e sa visez in continuare la ceea ce-mi doresc si sa fac tot ce pot si-mi sta in putinta si in caracter sa le indeplinesc.

Tuturor fetelor le doresc vise implinite si stiu sigur ca mai sunt plase pline de dorinte ...nu numai cele legate de bebelusi care sunt atat de importante ...desigur ci si legate de noi insine, de parteneri, de viata sociala, de job-uri, de casa, de masa, de masina, de concediu, de inteligenta, de suflet.....

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Cristina sa fiti fericiti pana la adanci batranete! pana la cer si inapoi!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

He, he, Iulika si Lucia, ce ma distrati voi cu moasele voastre de o tona! Deci sa inteleg ca voua de fapt va ardea de masculi bine facuti, dezbracati si cu muschii lucrati la sala, ca sa va incante privirea pana nasteti!
Stati sa vedeti voi cum a fost cand doctorasii astia ai mei draguti foc si-au bagat mana pana la cot in mine sa scoata placenta!!! Imi venea sa le smulg si eu ce aveau ei mai de pret! Mie asta mi s-a parut momentul cel mai naspa al nasterii, scoaterea placentei! Dar hai, sa nu va mai sperii si eu, trece repede, fetelor, o sa vedeti voi!

POZE

Mergi la inceput