King of Pop Michael Jackson
Raspunsuri - Pagina 91
nelia spune:
Kay, ce bine ca ai pui filmuletul, ca si eu voiam sa va spun despre Rehearsals la turnee... am stat intr-o noapte si le-am vazut pe toate, mi-a facut placere pentru ca cei implicati in repetitii sint mult mai relaxati, inclusiv MJ... e ca si cum ai trage cu ochiul in culise.
danat spune:
Marami super melodia zilei....toata ziua mi-a cantat in cap, fiindca (coincidenta, sau nu...) am ascultat-o aseara si mi-a ramas intiparita in minte. Asa ca azi, una doua imi venea in cap "one day in your life"...
Oana_n frumos si impresionant extrasul din Jurnalul, chiar asa si este
Crismir imi place semnatura ta, ca de fapt absolut tot textul de la "Childhood", care arata cat de superficiali sunt oamenii si cat de usor se arunca sa-si judece semenii, fara a avea nicidecum acest drept.
Kay super repetitiile, imi place la nebunie cum canta ca instrumentele
Cory ai dreptate, oamenii de valoare sunt modesti. Peste tot, si in orice moment al istoriei. Mi-a venit acum in minte Octavian Paler...fara vreo legatura....
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat Crismir imi place semnatura ta, ca de fapt absolut tot textul de la "Childhood", care arata cat de superficiali sunt oamenii si cat de usor se arunca sa-si judece semenii, fara a avea nicidecum acest drept. Dana mama lu' Radu Stefan Hobby ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" "Man in the Mirror" - Michael Jackson |
Perfect adevarat.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
cory_box spune:
citat din mesajul lui kay nu stiu daca mai primiti, dar vreau sa va impartasesc ceva : enjoy ! ************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
kay : am citit numai rehearsal si ce ma gindesc ...wow, sa vezi ca au mai dat din cele 100 de ore de la repetitiile generale (de la this is it), si norocul meu ca nu m-am lansat in comentarii ce in forma era, ca acum vad ca era de la dangerous tour.buna ideea cu rehearsal-uri, trebuie sa caut si eu, imi plac foarte mult, mai ales ca e putin altfel decit in concert.
Music is art in words.Michael Jackson's words are masterpieces
CRISMIR spune:
Da,si mie imi plac rehearsals-urile...chiar vroiam sa va intreb,ati vazut cum de fiecare data el este imbracat frumos,camasi,pantaloni ,totul perfect?!...ceilalti dansatori vin oricum imbracati,casual...el cred ca tot timpul trebuia sa fie in garda...ma gandesc ce greu trebuie sa fie sa nu poti sa fi si tu un om normal,ca toti ceilalti,hmmm...
DANA,da,si eu de aia am ales acest pasaj...cred ca in lumea asta cel mai usor este sa judeci...urasc chestia asta!!!
Before you judge me, try hard to love me.
Michael Jackson
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
rall spune:
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
mihutza11 spune:
citat din mesajul lui rall _ I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson) |
mai ce dulce putea sa fie.. si cum stia sa faca bucurii fanilor.. cu atata usurinta vb la telefoanele lor si toooottt ce facea!!
offfff...
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
kay spune:
absolut delicios !
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
repetitie cu 2 zile inainte sa moara...
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."