King of Pop Michael Jackson

Raspunsuri - Pagina 55

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui cory_box

nelia : scuzele mele pentru bila, dar m-am prea repezit.eu acum vad ca tu scriai intre timp, numai ca eu a trebuit sa ies din peisaj.merci pentru explicatiile foarte ample, chiar e simpatica de tot faza (ce figura e tucker cu : jamone !).
si apropo de janet, sa stii ca si mie dintre toti, de ea imi place.pai, cu ea a inregistrat Michael scream, nu ? asta arata ceva.stiu ca a mai ajutat-o pe latoya in "night time lover" ca backing vocal, dar cam atit.mai consistent ma refer, ca altfel stiu ca a mai cintat live cu jermaine.sau asa cred, poate ma insel, ca n-am studiat problema.
in dangerous live, apare in sala citeva fractiuni si janet, care efetiv se vede ca il aplauda transpusa.cred ca are si lacrimi in ochi (faza e la final).pun aici linkul, stiu ca-l stiti pe de rost, dar oricum poate fi vazut de 1000 de ori :
http://www.youtube.com/watch?v=6hh96Ex-94s

rhnoneea : si zici ca Michael era asa de prietenos ca dansa cu oricine ? si-abia acum imi zici ?

danat : nici tu nu crezi ca Michael mai traieste undeva pe o insula exotica ? .dar, fie, te iert ca imi place foarte tare ritmul de la melodia zilei. si daca ma gindesc vreo 2 milisecunde si costumul de scena a lui Michael, adica body-ul cel controversat.

Eu chiar pot sa ma uit la video-clipul asta de 1000 de ori si tot imi place,e extraordinar cum canta dar mai ales cum danseaza..nu mai pot ,ce-mi placeeeee!!!!

Va citesc si eu din umbra si ascult toate melodiile care le puneti

NELIA...a nu stiu cata oara,frumos scri

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
[br....

...

nelia : eu te rog sa nu ma enervezi ca numai ce m-am (mai) linistit cu teoriile conspirationiste si vii tu iar sa ma provoci.eu acum ti-o spun pe cea mai cuminte :

http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/

nu ma forta sa o pun pe cea mai naspa.

cory_box am citit si eu linkul...mda....ce sa zic, si eu m-am gandit ca poate in curand vor 'disparea" din lumina reflectoarelor si copiii, cine stie pe unde, sa stea impreuna cu MJ. Dar...aici vine intrebarea: de ce ar fi facut-o acum? Asa, inaintea concertelor? Nu cred ca felul de a fi al lui Michael l-ar fi putut lasa sa isi minta fanii si sa isi chinuiasca copiii. Deja mi se pare prea aberant, cat mi-as dori sa traiasca inca, chiar daca pt noi nu ar mai putea aparea niciodata. Nu prea are sens...de ce?

Oricum, si fazele astea cu neinmormantatul, cu creierul conservat, of, iar mi se par tampenii....macar de-ar ajuta la ceva, in aflarea adevarului.
A, si inca o chestie, ca vorbeati de Janet, nu sti ude ce, dar mie una, si ea mi se pare acum falsa. Nici unul nu imi pare sincer...cred ca toti aveau un ei o urma, cat de mica, de invidie pe Michael, ca a ajuns cel mai celebru dintre toti.

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

www.youtube.com/watch?v=S4s16pzRYqU" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR

Citat:

nelia : scuzele mele pentru bila, dar m-am prea repezit.eu acum vad ca tu scriai intre timp, numai ca eu a trebuit sa ies din peisaj.merci pentru explicatiile foarte ample, chiar e simpatica de tot faza (ce figura e tucker cu : jamone !).
si apropo de janet, sa stii ca si mie dintre toti, de ea imi place.pai, cu ea a inregistrat Michael scream, nu ? asta arata ceva.stiu ca a mai ajutat-o pe latoya in "night time lover" ca backing vocal, dar cam atit.mai consistent ma refer, ca altfel stiu ca a mai cintat live cu jermaine.sau asa cred, poate ma insel, ca n-am studiat problema.
in dangerous live, apare in sala citeva fractiuni si janet, care efetiv se vede ca il aplauda transpusa.cred ca are si lacrimi in ochi (faza e la final).pun aici linkul, stiu ca-l stiti pe de rost, dar oricum poate fi vazut de 1000 de ori :
http://www.youtube.com/watch?v=6hh96Ex-94s

rhnoneea : si zici ca Michael era asa de prietenos ca dansa cu oricine ? si-abia acum imi zici ?

danat : nici tu nu crezi ca Michael mai traieste undeva pe o insula exotica ? .dar, fie, te iert ca imi place foarte tare ritmul de la melodia zilei. si daca ma gindesc vreo 2 milisecunde si costumul de scena a lui Michael, adica body-ul cel controversat.

Eu chiar pot sa ma uit la video-clipul asta de 1000 de ori si tot imi place,e extraordinar cum canta dar mai ales cum danseaza..nu mai pot ,ce-mi placeeeee!!!!

Va citesc si eu din umbra si ascult toate melodiile care le puneti

NELIA...a nu stiu cata oara,frumos scri

...sau aici...

crismir : ma bucur ca-ti place (se putea altfel ?!). ah, si mie imi place de n-am aer.si cind zice : a touch, a kiss, atunci moooori, nu alta.ma duc sa ma mai uit inca odata, ca acum imi dau seama ceva nu mi-e clar

Mergi la inceput

Ah,si mie imi place Janet..si mi s-a parut cea mai afectata de moartea lui M,adica se vedea ca suferea cu adevarat...mai tineti minte videoclipurile acelea puse de MIRELA(admin) cu filmari din viata lor...apare intr-unul cu ea si parintii la Neverland...erau asa fericiti amandoi,radeau si chiar a facut M afirmatia ca ea seamana cu el,ii place sa rada si ii plac copii...cred ca ea vrea copii sa nu ajunga pe mana tatalui ei...sper sa aiba sufletul curat si sa ia cea mai buna decizie pt acesti copilasi minunati,daca ii vor fi incredintati...pe care M atat de mult a vrut sa-i apere de rautatile vietii,

...sau aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pe mine sa nu ma luati in seama cu teoriile conspirationiste, imi place sa le citesc, s-au scris atitea, pune in valoare imaginatia oamenilor, uneori bolnava ce-i drept... Mi-ar placea si sa scriu citeva, dar asa, la nivel fictiv... Ati vazut acum ca sint teorii conspirative legate de prima aterizare pe luna... si daca citesti cu atentie ceea ce spun cercetatorii sceptici, mai ca-ti vine sa-i crezi.

Dar... gluma, gluma, numai ca am intrat la idei. Stiti ce fac eu acum? Prelucrez poze si le suprapun. Intimplator cunosc foarte bine Adobe Photoshop foarte bine... si citind eu ce scrie pe site-ul pus de cory despre faptul ca poza cu el de la ultima repetitie este prelucrata in Photoshop, am zis ca hai sa vedem... Va spun rezultatul, dar din start e o buba acolo! Hi-hi-hi!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

NELIA,incep sa am palpitatii...hai ca stau cu sufletul la gura...care e buba?...Doamne ce frumos ar fi sa traiasca undeva fericit,alaturi de copii lui...visez cred

...sau aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Din pacate, eu nu ma gindesc la nimic, ci poate doar la faptul ca era intr-adevar foarte bolnav la ultima repetitie... nu stiu, dar poza nu pare reala, nu am stat pina acum sa ma gindesc. Am incercat sa iau un This it it fara el, nu l-am gasit din acelasi unghi ca cel din poza cu el, dar i l-am dat eu aproximativ... si apoi l-am decupat pe Michael si l-am pus peste... Eu nu sint experta, dar un expert poate face minuni cu orice poza... si totusi, in incercarile mele de a reproduce poza lui, nu mi-a iesit nimic asemanator. Oricum le-as suprapune, intre picioarele lui Michael ar trebui sa mai fie ceva. Mie imi iese o urma din grilajul care sustine I-ul si o bucatica din curba de la S... ori in poza data publicitatii, intre picioarele lui este negru, ca si cum cineva a sters tot... Lumina din studio, unghiul din care a fost luat poza sau fals!?!

La poza asta ma refer: http://www.bittenandbound.com/wp-content/uploads/2009/07/michael-jackson-this-is-it-rehearsal.jpg

Sigur ca poate ma insel, dar mie nu-mi iese negru perfect acolo, oricum as suprapune pozele. Ar fi trist ca el sa fi fost bolnav, iar cei care au organizat concertele si au incheiat asigurarea mare pentru el, sa se fi folosit de numele lui si de falsuri ca sa obtina cistig. Cu tehnicile din ziua de astazi, poti face orice sa para real.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Am citit link-ul pus de tine Cory si am cam intrat la idei.Poate ca de-aia n-au venit asa multe staruri la ceremonie.Io stiu..cine stie..Mi-as dori din tot sufletul meu ca el sa nu fi murit,dar sunt mult prea multe lucruri care totusi confirma asta

Edit:Mai tii minte cand Liz Tylor a declarat ca ea nu vine la ceremonie si ca totul este un "balci",prefera sa o faca in intimitate?

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danat

Citat:
[br....

...

nelia : eu te rog sa nu ma enervezi ca numai ce m-am (mai) linistit cu teoriile conspirationiste si vii tu iar sa ma provoci.eu acum ti-o spun pe cea mai cuminte :

http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/

nu ma forta sa o pun pe cea mai naspa.

cory_box am citit si eu linkul...mda....ce sa zic, si eu m-am gandit ca poate in curand vor 'disparea" din lumina reflectoarelor si copiii, cine stie pe unde, sa stea impreuna cu MJ. Dar...aici vine intrebarea: de ce ar fi facut-o acum? Asa, inaintea concertelor? Nu cred ca felul de a fi al lui Michael l-ar fi putut lasa sa isi minta fanii si sa isi chinuiasca copiii. Deja mi se pare prea aberant, cat mi-as dori sa traiasca inca, chiar daca pt noi nu ar mai putea aparea niciodata. Nu prea are sens...de ce?

Oricum, si fazele astea cu neinmormantatul, cu creierul conservat, of, iar mi se par tampenii....macar de-ar ajuta la ceva, in aflarea adevarului.
A, si inca o chestie, ca vorbeati de Janet, nu sti ude ce, dar mie una, si ea mi se pare acum falsa. Nici unul nu imi pare sincer...cred ca toti aveau un ei o urma, cat de mica, de invidie pe Michael, ca a ajuns cel mai celebru dintre toti.

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

www.youtube.com/watch?v=S4s16pzRYqU" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

danat : pai, nu stim in primul rind daca a fost alegerea lui personala sau a fost fortat (da, nu glumesc), daca mai putea sa performe cel putin la standardele cu care ne-a obisnuit (tocmai ce discutam noi doua mai inainte cu vestile rele de acum 6 luni), daca era falit intr-adevar sau nu (da, si asta conteaza, mai ales de cind are copiii, care sint convinsa ca au devenit mai importanti decit fanii ?!, decit celebritatea ?!).
si apoi de ce a disparut atit demult timp din atentia publicului.da, inteleg ca intre albume a mai avut citiva ani de pauza (Thriller 82, Bad 87, Dangerous 91) , perfect justificati avind in vedere ce capodopere a creat.dar totusi acum nu a trecut cam prea mult timp.
si acum vreo 6 luni, auzisem ca el a compus piese noi pe care le va lasa copiilor mostenire (iti amintesti, nu ?).asta ce mai e ? poate nu mai era asa interesat sa fie el in prim plan ? si mai sint si alte lucruri ce nu se potrivesc in acest puzzle.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Din pacate, eu nu ma gindesc la nimic, ci poate doar la faptul ca era intr-adevar foarte bolnav la ultima repetitie... nu stiu, dar poza nu pare reala, nu am stat pina acum sa ma gindesc. Am incercat sa iau un This it it fara el, nu l-am gasit din acelasi unghi ca cel din poza cu el, dar i l-am dat eu aproximativ... si apoi l-am decupat pe Michael si l-am pus peste... Eu nu sint experta, dar un expert poate face minuni cu orice poza... si totusi, in incercarile mele de a reproduce poza lui, nu mi-a iesit nimic asemanator. Oricum le-as suprapune, intre picioarele lui Michael ar trebui sa mai fie ceva. Mie imi iese o urma din grilajul care sustine I-ul si o bucatica din curba de la S... ori in poza data publicitatii, intre picioarele lui este negru, ca si cum cineva a sters tot... Lumina din studio, unghiul din care a fost luat poza sau fals!?!

La poza asta ma refer: http://www.bittenandbound.com/wp-content/uploads/2009/07/michael-jackson-this-is-it-rehearsal.jpg

Sigur ca poate ma insel, dar mie nu-mi iese negru perfect acolo, oricum as suprapune pozele. Ar fi trist ca el sa fi fost bolnav, iar cei care au organizat concertele si au incheiat asigurarea mare pentru el, sa se fi folosit de numele lui si de falsuri ca sa obtina cistig. Cu tehnicile din ziua de astazi, poti face orice sa para real.

nelia : am mai zis de faza cu poza acum citeva mesaje, dar lumea s-a uitat la mine ca la urs.eu nu zic deloc ca-i asa, dar cum atitea chestii din lumea asta ascund in spatele lor altceva, mi-e foarte greu sa mai cred orice (si la asta mai contribuie si sotul meu care toarna gaz pe foc cu teoriile lui conspirationiste).am vazut ca si pe forum se dezbate aprins cu vaccinuri, chestii.

eu acum ma retrag , nu va zic noapte buna ca nu stiu ce ora e la voi .

Mergi la inceput