King of Pop Michael Jackson
Raspunsuri - Pagina 36
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cory_box era obsedat sa nu se ingrase |
Hm? De unde a aparut si asta?
Eu as prefera sa nu mai facem presupuneri... cum ca ar fi fost homosexual, ca ar fi avut x boli, ca nu ar fi putut face concertele, etc Au facut asta destul ziarele de scandal, atragand "ura" lui Michael.
As vrea sa vobim de frumosul din Michael, de muzica lui, poeziile sale, dansul ori relatia cu copiii sai... Sunt enorm de multe lucruri extraordinare, minunate la el. De ce sa scormonim in continuare??
_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)
purple_blue spune:
Am tot vizionat concertul de la Bucuresti din 1992, si mi se pare ireal ca un om sa aiba asemenea trairi pe o scena. Se ridica deasupra trairilor umane si transmite prin tot ce este doar MUZICA, cea care ne facem sa speram, sa ne bucuram, sa plangem cand suferim...
Si mi se rupe sufletul pt ca imi dau seama ca un asemenea suflet, care a adus atata bucurie, atata daruire, nu putea sa "scape" nepedepsit de rautatea care ne inconjoara. Intotdeauna oamenii speciali vor fi pedepsiti de semenii lor din invidie, rautate sau pura prostie.
Nu vreau sa traiesc intr-o asemenea lume, dar...asta este...nu am incotro. Raman doar cu speranta ca el, "MUZICA", a gasit acum liniste.
hannen spune:
Andra, e super ceasul!Vreau si eu!
Cory,da am inteles si nu ma supar totusi eu merg pe ideea ca atunci cind iubesti pe cineva nu-i dezvalui public greselile,"pacatele",nu-ti dai cu presupusul si nu te hranesti cu speculatii despre persoana respectiva.Pur si simplu il iubesti ,nu-l judeci,nu-l discuti si nu-l diseci laolalta cu toti cei care nu-l iubesc.
Incerci sa-i ascunzi greselile si sa arati lumii numai partile lui frumoase si bune.
Nici mie nu-mi pasa si nu ma afecteaza personal cu nimic daca el a fost gay sau nu,daca si-a inalbit pielea voit ,daca-i cadea nasul si alte componente.Iar acum ca e mort,chiar de le-as sti,la ce m-ar ajuta?
Eu vreau sa vad frumosul din el,si vreau sa citesc despre asta!Doare sa citesti de la cei care spun ca-l iubesc ,aceleasi lucruri care l-au ucis incet ,incet de-a lungul vremii in presa de scandal!
Fara suparare!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
motanik spune:
Pe mine m-a sunat Lari la prima ora, era la munca si cumparase The Sun si a vazut ceasul acolo, cica intra repede pe adresa asta si cumpara-ti un ceas, nu mi-a zis cu ce e sau cu cine si am intrat si mi-au ramas ochii la el. Nu m-am hotarat inca daca il iau sau nu, desi imi place tare.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
cecilia L spune:
Am tot citit ce ati scris zilele acestea, am citit articolele care au aparut sau erau vechi........pana la urma muzica, interpretarea si dansul lui sunt atat de frumoase, incat paleste orice lucru negativ care se scrie despre el...si da, era om, a facut greseli,era o persoana publica si nu putea striga in gura mare ca a avut alte inclinari sexuale, daca ae fi adevarat.... dar a lasat in urma lui ceva, care nu cred sa mai fie agalat curand....iar intre adevar si minciuna este o cale atat de scurta incat niciodata nu o sa stim ce este si ce nu adevarat din tot ce s-a scris si o sa se scrie despre el.
Despre melodia de azi.....superba, am ascultat varianta in spaniola si da este ..cidata.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
cory_box spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Andra, e super ceasul!Vreau si eu! Cory,da am inteles si nu ma supar totusi eu merg pe ideea ca atunci cind iubesti pe cineva nu-i dezvalui public greselile,"pacatele",nu-ti dai cu presupusul si nu te hranesti cu speculatii despre persoana respectiva.Pur si simplu il iubesti ,nu-l judeci,nu-l discuti si nu-l diseci laolalta cu toti cei care nu-l iubesc. Incerci sa-i ascunzi greselile si sa arati lumii numai partile lui frumoase si bune. Nici mie nu-mi pasa si nu ma afecteaza personal cu nimic daca el a fost gay sau nu,daca si-a inalbit pielea voit ,daca-i cadea nasul si alte componente.Iar acum ca e mort,chiar de le-as sti,la ce m-ar ajuta? Eu vreau sa vad frumosul din el,si vreau sa citesc despre asta!Doare sa citesti de la cei care spun ca-l iubesc ,aceleasi lucruri care l-au ucis incet ,incet de-a lungul vremii in presa de scandal! Fara suparare! Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas I want to tell the world... a Story Occupation 101: Voice of the Silenced Majority The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson |
da, hannen draga, inteleg acum mai bine modul tau de a privi lucrurile.avem doar abordari diferite.doar ca vezi tu, aici noi nu-l discutam laolalta cu persoane care nu-l iubesc.asta a fost odata demult, pe la generale.poate sint eu mai megalomana, dar sincer ca ma simt in stare sa fac fata cu succes si persoanelor care nu-l plac.numai sa-ndrazneasca, ha,ha.dar acum sa incheiem subiectul ca ne-am abatut prea tare.
am vrut doar sa zic ca pt. mine nu e vital ca Michael sa fie heterosexual, sa se dea cu after-shave-uri mai cheap, sa mearga la cumparaturi la mall, etc. ca sa-mi placa.eu m-am simtit chiar satisfacuta in prostia mea cind am vazut neverland-ul (am gasit mai multe poze cu interioare si tablouri cu Michael care m-au dat gata) pt. ca mi se pare un palat demn de un megastar ca el.
si-acum hannen ca trebuie sa ma duc sa termin falafel-ul.
si-acum sa va mai zic o tzacaneala de-a mea : poate a-ti vazut ca nu am comentat deloc despre capitolul sexualitate. o sa rideti, dar pe mine ma preocupa mai mult parul lui.sa va zic de ce : eu am o obsesie cu podoaba capilara (la barbati exclusiv) deasa, neagra si vilvoaie.de-aia ma preocupa daca purta peruca sau nu.na, puteti sa dati acum cu rosii, ca eu am fugit de aici.
oana_n spune:
M-ati terminat psihic. Sunt o mare colectionara de ceasuri si cand am vazut linkul, si mai apoi ceasul.....clar m-am imbolnavit.Ma uit intr-una la ceas si suspin . Fac eu ceva cumva sa il am. Trebuie sa il am!!! Sper sa ramana pe undeva unul ratacit pana fac rost de suma respectiva.
Definitiv m-ati terminat!!!
Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale
nelia spune:
Nu am citit, dar vreau sa spun ca in afara de un singur filmulet, cel in care Michael il sterge pe Prince la gurita, la aniversarea a doi anisori, restul filmuletelor si pozelor care circula acum eu le stiam, sint publice de mult timp. Singura diferenta este ca inainte fata copiilor era facuta cu blur, iar acum, dupa ce au fost vazuti in public, apar cu fata clara. Sint multe filmulete si poze pe net cu Michael Jackson, nu stiu daca au fost puse cu acordul lor, dar sint, eu le-am vazut in anii in care el a fost retras din viata publica. Imi placea sa aflu pe unde mai merge, ce mai face, si speram ca ii este bine, ca el a ales o asemenea viata retrasa. Si filmuletul cu el si cu Paris la cumparaturi, cind a implinit Paris 7 ani il stiam, l-am vazut cred ca acum doi ani pe un site legat de viata artistilor.
Imi place melodia zilei, e una din preferatele mele!
nelia spune:
Am citit ce ati mai scris...
Cory_box, adevarul este ca eu nu am putut sa separ niciodata artistul de om, singurul lucru pe care nu-l fac, nu pot nici daca as vrea, este sa pun omul mai presus de arta lui. Admir geniile, chiar daca nu au fost oameni in adevaratul sens al cuvintului. In acelasi timp, oamenilor simpli, banali, care au o existenta banala ca atitea milioane de oameni care au trait, traiesc si vor trai pe acest pamint, nu le pot ierta neomeniile. Nici macar mie... care fac parte cu brio din a doua categorie, te-ai prins, nu? Cind te nasti cu un talent iesit din comun, care te situeaza deasupra mediei omenirii sau chiar in virf, atunci totul este permis. E, daca vrei, pretul pe care il plateste omul respectiv pentru ceea ce lasa in urma lui. Sigur, ca atit timp cit este in viata, trebuie sa fie judecat ca om pentru greselile pe care le face, dar opera lui nu trebuie sa fie umbrita nici macar un moment, nici macar pe o miime de mm cu ceea ceea ce a facut ca om. Capodopera e capodopera, daca este, daca a fost creeata, asa trebuie sa ramina! Asta e valabil din punctul meu de vedere pentru toate geniile din lume, din toate domeniile. Actul creatiei este demonic, iar cel care il face, nu are cum sa iasa intreg si curat dupa ce l-a savirsit!
Si, te rog, frumos, Freddie a vost bisexual! Si da, a murit de SIDA, dar singur a spus ca nu regreta nimic, a trait viata din plin, cu cine a vrut si cu cine i-a placut! Iar noi traim din plin si ne bucuram atunci cind ne delectam cu ceea ce a ramas dupa el!
Hannen, eu sint opusul tau! In sensul ca, daca iubesc pe cineva, cu cit il iubesc mai mult, cu atit il disec mai mult... ca sa-l inteleg si sa-l iubesc si mai mult. Saracu' meu sot e varza deja, l-am disecat si l-am ras-disecat... Singurii pe care ii accept si iubesc neconditionat sint copiii mei... pina la o virsta, ca dupa aceea voi despica firu-n in saispe tocmai ca sa-i inteleg si sa-i ajut cind au nevoie.
Salvador Dali este unul din preferatii mei... ii stiu opera pe din afara, dar la fel ii stiu si viata, atit cit se stie despre ea. MJ a fost mic copil pe linga geniul acesta despre care vorbesc, ticalos e putin spus. Crezi ca asta ma face sa-l iubesc mai putin!?! Nuuuu! Actul creatiei este demonic... iar Dali a fost in viata de toate zilele intruchiparea perfecta a demonului creativ!
cory_box spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Hm? De unde a aparut si asta? Eu as prefera sa nu mai facem presupuneri... cum ca ar fi fost homosexual, ca ar fi avut x boli, ca nu ar fi putut face concertele, etc Au facut asta destul ziarele de scandal, atragand "ura" lui Michael. As vrea sa vobim de frumosul din Michael, de muzica lui, poeziile sale, dansul ori relatia cu copiii sai... Sunt enorm de multe lucruri extraordinare, minunate la el. De ce sa scormonim in continuare?? _ I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson) |
rall : treaba cu ingrasatul stii de unde a aparut ? n-o sa-ti vina sa crezi : de pe net ! ai crezut ca am putut eu sa fabric asa ceva ? .dar daca vrei sa fiu 100 % sincera, aseara cind m-am uitat pe pozele cu familia (poti sa te uiti si tu, ca am pus link), am sesizat ca toti fratii lui sint, cum sa-ti zic putin mai solizi.o idee vaga, desigur.dar nu asa slabi cum era Michael.si chestia cu "body dancer" am scris-o pt. ca mi s-a parut plauzibila (de vreme ce Michael era un mare dansator, nu ?).sau poate crezi cumva ca dansatorii oricit de speciali si talentati nu trebuie sa se intretina nicicum (training, regim, etc.).asa o fi, nu te contrazic, poate stii mai bine.acum, ce sa spun, daca cei care au scris mint, te mint si eu pe tine.tu nu faci la fel ?
in mod special pt. ca am citit mesajul tau (dar nu numai), mi-a mai mai venit o idee.dar inainte de asta sa va spun ce-am observat : unele fete nu sint prea fericite (ca sa traducem mot-a-mot din engleza) cu faptul ca discutam despre viata/moartea lui Michael.indiferent care-i subiectul: peruca, albirea fetei, neverlandul,...whatever.ele ar vrea sa discutam numai despre artistul Michael Jackson, sau mai corect spus, activitatea lui.cealalta tabara este interesata si de omul Michael (extrem de foarte interesant din punctul meu de vedere) si toate lucrurile aferente vietii/mortii lui.si-acum la ce credeti ca duce asta ? la conflict, logic ! si asta deja mi se pare superaiurea sa ne certam pe un topic despre cineva care ne place la toate.
si atunci, eu vad 2 variante : varianta 1 in care pe acest topic discutam strict activitatea lui Michael (si presupun ca aici nu o sa iasa niciun fel de haraiala din motive destul de limpezi) si varianta 2 care include varianta 1 + subtopic special pentru curioase, in care se dezbat diverse teme/noutati.v-am zapacit de cap, este ? eu asa zic, pt. ca din practica am sesizat ca daca regulile jocului nu sint stabilite de la inceput iese un haos.
hai, mai veniti si voi cu idei, ca eu ma duc sa maninc falafel-ul