King of Pop Michael Jackson

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Am citit ce ati mai scris...

Cory_box, adevarul este ca eu nu am putut sa separ niciodata artistul de om, singurul lucru pe care nu-l fac, nu pot nici daca as vrea, este sa pun omul mai presus de arta lui. Admir geniile, chiar daca nu au fost oameni in adevaratul sens al cuvintului. In acelasi timp, oamenilor simpli, banali, care au o existenta banala ca atitea milioane de oameni care au trait, traiesc si vor trai pe acest pamint, nu le pot ierta neomeniile. Nici macar mie... care fac parte cu brio din a doua categorie, te-ai prins, nu? Cind te nasti cu un talent iesit din comun, care te situeaza deasupra mediei omenirii sau chiar in virf, atunci totul este permis. E, daca vrei, pretul pe care il plateste omul respectiv pentru ceea ce lasa in urma lui. Sigur, ca atit timp cit este in viata, trebuie sa fie judecat ca om pentru greselile pe care le face, dar opera lui nu trebuie sa fie umbrita nici macar un moment, nici macar pe o miime de mm cu ceea ceea ce a facut ca om. Capodopera e capodopera, daca este, daca a fost creeata, asa trebuie sa ramina! Asta e valabil din punctul meu de vedere pentru toate geniile din lume, din toate domeniile. Actul creatiei este demonic, iar cel care il face, nu are cum sa iasa intreg si curat dupa ce l-a savirsit!

Si, te rog, frumos, Freddie a vost bisexual! Si da, a murit de SIDA, dar singur a spus ca nu regreta nimic, a trait viata din plin, cu cine a vrut si cu cine i-a placut! Iar noi traim din plin si ne bucuram atunci cind ne delectam cu ceea ce a ramas dupa el!

Hannen, eu sint opusul tau! In sensul ca, daca iubesc pe cineva, cu cit il iubesc mai mult, cu atit il disec mai mult... ca sa-l inteleg si sa-l iubesc si mai mult. Saracu' meu sot e varza deja, l-am disecat si l-am ras-disecat... Singurii pe care ii accept si iubesc neconditionat sint copiii mei... pina la o virsta, ca dupa aceea voi despica firu-n in saispe tocmai ca sa-i inteleg si sa-i ajut cind au nevoie.

Salvador Dali este unul din preferatii mei... ii stiu opera pe din afara, dar la fel ii stiu si viata, atit cit se stie despre ea. MJ a fost mic copil pe linga geniul acesta despre care vorbesc, ticalos e putin spus. Crezi ca asta ma face sa-l iubesc mai putin!?! Nuuuu! Actul creatiei este demonic... iar Dali a fost in viata de toate zilele intruchiparea perfecta a demonului creativ!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

nelia : am citit in mare ce ai scris (ca trebuie sa-i deliverez zotului mincarica).si pe bune ca trebuie sa recitesc, ca interesant e putin spus.
dar nu cred ca o sa-ti raspund ca ma duc mai intai sa mai citesc niste carti.si s-ar putea sa-mi ia timp

nota : te rog, nu-mi mai scrie numele de user cu litera mare, tu vezi ce comoda sint eu.ca nici inceputul frazei nu-l scriu asa.sper insa sa intelegeti ce scriu, daca nu, va fac o traducere din romana in romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Falafel-ul il faci tu sau cumperi compozitia si doar o prepari? Imi place si m-ar interesa o reteta. Daca mai bagam si bucataria peste Michael, chiar ca iese scandal, asa ca scuze pentru off-topic.

Si mie mi se pare fascinanta viata lui Michael, si la fel si el ca om... si, desi ma veti bate acum de-a dreptul, ca si alti mari artisti, a fost si el unul dintre inamicii lui. Adica il consider vinovat intr-o masura mai mare sau mai mica pentru necazurile avute in viata, o spun fara rautate, si eu ma consider intr-o masura mai mare sau mai mica pentru necazurile din viata proprie, nu putem da mereu vina numai pe altii... Intotdeauna exista solutii sa iesi, intotdeauna exista si alte alegeri... you know! Chiar, ati observat ca asta e ticul lui verbal, il spunea foarte des in interviuri.

Si inca un lucru si fug cu donsoara la patinaj: am atacat subiectul sexualitate pentru ca eu sint adepta teoriilor lui Schopenhauer despre sex si ii cred ca sexualitatea unui individ ii caracterizeaza definitoriu caracterul, evolutia, opera, realatiile si pina la coada intreaga viata! O consider foarte importanta si cred, ca si filozoful de mai sus, ca totul se invirte in jurul sexualitatii, chiar daca nu ne convine sa acceptam cu usurinta acest lucru. Viata noastra e controlata si directionata de hormoni, oricit de tare se razvrateste lumea impotriva acestui adevar.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

OK, cory_box!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

OK, cory_box!

nelia : raspund doar la ce stiu, cu scuze de off-topic :
falafel-ul il prepar eu integral (dar imi lipseste turmeric-ul).of, iar m-ai provocat ca s-o incasez.si eu am pus botul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Si eu sunt genul care cauta sa afle cat de multe mai ales cand ma implic intr-o situatie ca asta asa de mult.
Sigur ca daca aflu ca Michael era bisexual sau gay sau si-a injectat heroina sau a plecat cu un suc din magazin si n-a platit, asa n-o sa ma faca sa-l iubesc mai putin.
Doar ca...nu ma pot abtine sa nu citesc despre el ce se scrie, nu ma pot abtine sa nu ascult reportaje despre el si ma revolt sau cad in extaz dar nu renunt.
Asa ca, in speranta ca nu supar pe nimeni, eu una vreau sa discutam aici despre tot ce a tinut si tine de Michael, cu bune si rele. Ca intr-o casnicie...intre noi toate si el.

p.s. Nu m-am abtinut si mi-am comandat ceasul, chiar e un moment prost pt noi cu banii dar macar atat sa am daca la concert n-a fost sa fie.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Fetelor, ma scuzati ca dau buzna dar chiar imi pare rau sa vad cum se transforma subiectul... I-am acordat 5 stelute la inceput, dar acum chiar regret. E totusi un subiect la Zona Artelor, ma gandesc ca ar fi frumos sa pastrati discutiile despre Michael Jackson ca artist, filantrop...
E drept ca a fost un personaj interesant si controversat dar pentru carcoteli si barfe exista o alta sectiune a forumului.
Michael a fost un om valoros. Si nu doar pentru noi, oamenii de rand. Poate ca aici s-a incheiat misiunea lui artistica!
A fost un suflet chinuit dar uite ce lucruri minunate a lasat in urma sa.
Haideti sa ne amintim de lucrurile frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Cred ca exagerezi. Subiectul nu se transforma in nimic, este in continuare o celebrare a vietii si creatiei unui om minunat.
Ca se discuta si aspecte ale vietii lui e inevitabil. Cum zicea si Nelia, e greu sa desprinzi omul de artistul din el. Nu as numi asta barfe si carcoteli, toate cele ce scriem aici l-am iubit, il iubim si-l vom iubi in continuare.

Eu merg la somn, astept cu nerabdare sa vad cine alege melodia zilei maine si de ce si mai ales care este aceasta. Eu nu cred ca apuc caci sunt cu 2 ore in urma voastra, inca mai trag pe dreapta cand voi scrieti dimineata. Dar nu-i bai, orice ati alege e perfect pt mine, nu e nici una sa nu-mi placa.

Noapte buna tuturor & Michael, oriunde ai fi.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Cu absenta lui ma voi obisnui foarte greu, stiam ca e acolo undeva ,traia, respira, se bucura de copiii lui...A fost o figura emblematica,eu am copilarit cu muzica lui,acum stam si il judecam,stam si analizam. Omul acesta nu va fi uitat,si-a pus amprenta mult prea mult in dezvoltarea culturala a lumii,a rupt bariere rasiale,a schimbat mentalitati si principii rigide...Dumnezeu il va avea in paza,a vrut sa schimbe lumea,si a reusit,ar cam trebui sa invatam si noi ceva din asta,atat timp cat ne batem joc de tot ce se intampla in jur la fiecare secunda...

Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Am stat deoparte zilele astea in ceea ce privesc stirile legate de viata privata a lui M. Motivul? Pur si simplu simt ca doare mai putin daca stau nitel departe de genul asta de informatii. Nu cred sub nici o forma ceea ce scriu tabloidele (poate pt ca am lucrat in domeniu si stiu modul de a produce o stire ) sau site-urile specializate in analize mondene. Am vazut cu mare drag linkurile cu foto pe care le-ati pus si filmuletele (unele din ele imi scapasera). Simt insa nevoia oarecum sa iau o gura de oxigen doar din muzica si showul lui nemaipomenit. Asa am senzatia ca e mai usor de acceptat ideea ca e happy, ACOLO......undeva. Dupa ce se sedimenteaza bine asta o sa imi implic si eu curiozitatea in cautarea unei explicatii logice. Orice as afla insa, nimic nu il poate cobori de pe piedestal.

Va citesc insa comentariile si zambesc. Sunteti simpatice rau. Apropo de paranteza culinara de la topic...care o fi fost mancarea lui preferata? Or gasi un preparat la care sa ii dea numele de MJ? (nu iarta ei asa o posibila sursa de imbogatit).

motanik felicitari! te invidiez sincer pt ceas. tare mi-e ca ma apuca nebunia si il comand si eu. mai ales ca pretul e cat somajul meu pe o luna. motiv de divort nu e, insa cel putin termin eu cu suspinatul prin casa....

pe toate

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Salina, ei, uite asa, te provoc sa mai scrii pe DC!

Citisem undeva si despre mincarea lui preferata, dar am uitat. Dar stiu ca era vegetarian si meniul lui preferat era ceva cu broccoli, tofu si nu mai stiu ce.

Si mie mi-ar fi placut sa se scrie despre tot ce e legat de Michael, despre tot ce se scrie despre el, dar daca deranjeaza pe unele dintre fete, eu pot sa ma abtin pentru ca eu il privesc cu mare obiectivitate. Stiu de ce-mi place, stiu de ce l-am admirat, imi pare rau ca am murit, stiu ca va ramine nemuritor... asa ca, pot sa citesc cu singe rece tot, poate cel mult cu tristete cind e ceva trist despre el, fara sa ma afecteze. Si eu am lucrat in domeniu si stiu cum se confectioneaza unele stiri, dar tot imi place sa citesc, asa cum imi place sa citesc si despre alte lucruri. Sint atit de sigura in ceea ce cred eu despre acest artist, incit nimic nu-mi poate schimba parerea despre el, nici in rau, nici in mai bine.

Mergi la inceput