Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
vias spune:
unde sunteti fetelor??????????????????
ce s-a intamplat cu voi????????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
eu am terminat abia o camera..si sunt foarte obosita..
..si cat mai e...
ziceam ca fac azi si baia si bucataria....da..da....
..si am atatea de spalat...ca am o cada plina cu varf de rufe de spalat...dar unde sa le usuc?????
...ia adunati-va toate si veniti la Braasov la racoare sa termin curatenia, vreti???????
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
ce4 afceti mai?
ca imediat va gasesc la pag 3...
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
laurairina13 spune:
Camy, suntem ca soparlele ascunse pe sub pietre de atata caldura...
M-am saturat, vreau si eu o ploita de aia torentiala sa se infunde strazile...ca mereu cand ploua prin toata tara, la noi aici pe litoral ioka! Zici ca tine vremea asta doar cu turistii
Proaspata Doamna!
Laura, 22+
poze
BoboMom spune:
Dankuta, placenta anterioara inseamna pur si simplu ca e pozitionata intre bebe si burtica ta, spre deosebire de cea posterioara, care e pozitionata intre bebe si spatele tau. Asa cum a zis si Camy, singurul dezavantaj e ca probabil il simti mai greu pe bebe, dar e ceva foarte normal, nu te afecteaza nici pe tine nici pe bebe in nici un fel. Asa ca stai linistita!
Camy, te rog mult las-o mai moale cu curatenia! Cat despre vis, pentru mine e cat se poate de clar! Visezi pereti jupuiti pentru ca ai fost in zugraveli, iar pe tatal tau e normal sa-l visezi, mai ales acum cand e in spital. Sa-i dea Domnul sanatate! Iar tu stai linisita, ca nu prezice nimic visul. Si eu am atatea vise ciudate/tampite in ultima vreme, ca daca as sta sa ma gandesc ce inseamna chiar as innebuni
Adriana, si eu obosesc foarte repede, iar dupa serviciu nu mai sunt in stare de nimic - nici macar de cumparaturile si mica plimbare despre care zici tu. E normal. Gandeste-te prin ce trece corpul nostru.
Aseara l-a simtit si Daddy pe bebe Incepe sa loveasca mai puternic si mai sus acum. Ce-mi place!
Azi am facut 22 de saptamani! Facem cinste cu pepene Maine mergem la dr, la controlul de rutina.
Laura 22+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
christinam spune:
Buna burticilor,
Eu sunt noua pe acest forum, dar de o vreme citesc postarile doar ca nu am scris. As dori sa ma alatur voua, mamici de noi.dec.2009. Sper ca scriu unde trebuie ca nu ma descurc inca prea bine cu forumul.
DORIS_71 spune:
Sunt si eu pe aici, citesc tot dar de scris mai rar. Nu am nici noutati deocamdata, asa ca ma delectez citindu-va.
Fetele dar de ce eu nu reusesc sa vad filmuletele pe care le-ati pus cu igiena BB de pe prima pagina? Va rog sa-mi ex. si mie cum sa fac.
Si la mine BB misca de zor si cand e tati in preajma se rusineaza si nu mai da semne.
Ieri am fost cu mama intr-un magazin de copii la mine in oras cu de toate. Orice ai nevoie gasesti, carucioare, camere ptr. BB, hainute, jucarii, biberoane etc. M-am imbolnavit ce frumoase erau toate, magazinul se numeste PANIATE, am sa vad daca au un site ceva ca sa va delectati si voi.
Va pup si ne mai auzim.
Doris 19+ Matteo ......
poze
floricik spune:
Salut la burtici
LauraGarner ma bag eu la pepene Felicitari pt sapt 22
Camy ai grija de tine si nu te obosi prea mult
dankutza am vazut ca a explicat Laura cum e cu pozitionarea placentei. Cu ocazia asta m-a lamurit si pe mine Mie mi-a zis la eco ca e o placenta posterioara si ca e de bine
RamonaCopot si mie imi curg sanii. Cate putin, ba la unul ba la altul. De prin sapt 15 am observat asta. Sotul m-a tot batut la cap sa-l intreb pe dr daca e normal...dar am zis ca e destul ca dr mi-a vazut , sa-i mai arat si ?? Nuu
Simonette sa-ti traiasca baietii. Clar o sa fii soacra cu 3 nurori
A_driana si eu obosesc f repede. Chiar azi ii povesteam unei prietene ca eu aveam impresia ca o sa obosesc asa prin trim 3
Raluci esti ok ?
18
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DORIS_71 Fetele dar de ce eu nu reusesc sa vad filmuletele pe care le-ati pus cu igiena BB de pe prima pagina? Va rog sa-mi ex. si mie cum sa fac. Doris 19+ Matteo ...... poze |
Nu stiu de ce nu le vezi , ca eu am incercat si acum si se deschid
Incearca sa le vezi din mesajul meu , cap trecut, pag 19
21+ cu Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!