Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
A_driana spune:
mie mi-au crescut sanii din prima luna de sarcina....si s-au umflat si s-au umflat...ca am schimbat deja 2 numere la sutien...
dar sunt mandra de bustul meu
si eu le-as cumpara pe toate de acuma, daca as avea banii necesari, dar in timp le iau....oricum eu stiu ce vreau sa cumpar...
patut de lemn transformer, carucior, scoica si o vanita...astea lucruri mai mari, ca scutece, body-uri avem cateva si oricum mai este vreme....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
18+ David
strumfulet + poza strumfulet
simona9999 spune:
Buna fetele
Cripma bucur tare de vestile tale, acum ar fi cazul sa te mai relaxezi.... Dr Iosup este unul din , daca nu cel mai bun in eco.
Camy, ma bucur ca ai terminat cu molozul, eu asa ii spun la treaba cu gresii, faiante, si ai terminat si destul de repede. Felicitari si mult succes in continuare.
21+
simona9999 spune:
Roxaly felicitari pt
Miany75 felicitari pt bb sanatos si in grafic
Sa-ti traiasca baietzeii Simonette, dar stii cum, pana nu il vezi afara, nu e 100% sigur
A_driana, si eu obosesc destul de repede. cateodata ies sa mai fac miscare, ca ma simt tare balonata, si merg doar putintel, ca simt ca incepe sa ma doara burtika. Alta data am iesit la plimare pe plaja, si am mers mai mult decat credeam ca pot. Dar, cand se termina mai ales o sapt de servici, chiar ma simt obo, si samabata abia mai pot sa mai fac ceva curatenie, ca la noi asa e , samb e zi de smotru.... ei, noroc ca suntem doar 2..
Da Camy si eu cred ca nu e bine sa te obosesti prea tare cu curatenia, mai bine mai stai cateva zile, termini mai incet, dar poate cu ajutor, e mai sigur.... de simtit cum te mai simti???
RamonaCopot am citit si eu ca de pe acuma s-ar putea sa inceapa semne din acestea cu laptic, semn ca sanii se pregatesc de treaba. Ai mei nu sunt prea mari, au mai crescut putin, si acum imi vin vechile sutiene care incepusera sa fie cam largi, cam slabisem un pic inainte de aramane....
21+
Lidia74 spune:
RAMONACOPOT poti sa iti scoti sarmele din sutien. Eu mi le scot mereu ca nu le suport. Crestezi putin cu lama pe dos intr-o margine si le scoti pe rand.
Cat despre sutienele pt alaptat ai putea sa iti iei din cele care se deschid in fata nu in spate.
simina_kin spune:
Buna ziua fetele!!!
As vrea sa va arat cateva sfaturi primite de la maicile de ghiocei in urma acelui filmulet cu baita:
Simina, interesante filmuletele alea de vizionat, dar eu nu m-as stradui sa fac ca acolo. Mie si cand eram gravida si le-am vazut, mi s-a parut ca prea seamana a smotru baia respectiva, dar am zis ca na, nu am eu experienta. Parca baita trebuie sa fie o placere, bebele ala mi s-a parut ca o tine tot intr-un urlat. Iti spun cum fac eu si poate iti povestesc si fetele cum fac ele si poate te ajuta. Eu iau cheliutu si il dezbrac, cu un buretel (natural am eu, ca-i moale) sau un prosopel inmuiat in apa din cadita, il sterg cu grija la pliurile de la gat si de la axila, si pe unde cred eu ca mai e cazul. Luam cheliutu de pe masa de schimbat si-l punem in cadita. Barbatu-meu il tine si mai arunca usor cate o mana de apa pe el, sa nu-i fie frig, iar eu il spal usor pe spatic, burtica, picioruse, manute si alte parti componente, iar la sfarsit il spal pe cap. Poate ca nu-i bine, stiu ca mama zicea ca la fund trebuie ultima oara, dar eu prefer asa ca sa il tin cat mai putin cu capul ud. Am uitat sa zic ca pun in apa foarte foarte putina crema de baie pt bebe. Si ca atare nici nu il clatesc. Ce vreau sa subliniez, e ca moasa mi-a spus ca la baita miscarile noastre trebuie sa fie lente, nu grabite, ca sa nu se sperie bebe. Mie in filmuletul ala tocmai asat mi-a sarit in ochi, cum tot arunca o gramada de apa pe bebe si bebe urlllaaaa! Eu am facut asa cum ti-am zis si nu mi-a plans niciodata, nici macar prima data, cand nu-i trebuiau motive prea multe sa se puna pe bazait. Si nu m-as strofoca sa-l frec atat, ca doar il mai speli si altadata si nu-i decat un bebelus, nu-i unu ce a venit transpirat de la munca campului. A si inca ceva, in cartile mele scrie ca baita nu trebuie sa dureze mai mult de 5 minute, parca si acolo in filmulet zice ca nu trebuie sa dureze mult ca sa nu-l scoti epuizat si sa nu mai poata suge.
/// bine zici, curat shmotru! Stiu ca si pe mine ma impresionase foarte mult cand eram gravida, am zis: wooow, ce dexteritate! dar acum mi se pare exagerat...Cica sa spalam bine la axila unde se pot strange MIROSURI NEPLACUTE! Hai serios, as vrea sa vad si eu un bebelush care pute la subratz, da' ce, e tractorist?! Si recomandarea aia, sa-i uscam parul cu foeunul! Sigur, nu vrea sa-l si vopsim si sa-l facem permanent, sa se deterioreze cu totul, din start? Il usuca si pe bietul bebelus chelios cu foenul, de parca ar avea ditamai claia in cap...of si vai.
Simina pupam mazarica..cu filmulete stai sa vezi ..nu o sa mai faci asa cum scrie, sau vezi ,ci dupa instinctul tau..si ala e cel mai bun
Simina,trebuie sa mai adaug, ca si eu sunt de acord cu ce au zis fetele, mi se pare prea dura si prea brusca baita, noi facem din baita un eveniment placut, o luam pe gaza incet nu cu hei rup, in baie cantam, acum ne si balacim si uneori chiar stam mai mult ca sa ne mai jucam. Uneori punem si apa mai multa nu doar cum scie la carte (asta dupa e am capatat un pic de experienta) si cand o intoarcem pe burtica, o sustinem dar o lasam sa se balaceasca sa inoate, mai ales acum ca e cald. Asa am facut de prima data si fetita noastra iubeste apa, ii da un sentiment de siguranta, oricat de rau ar plange daca o bagam in cadita ii vine zambetul pe buze. La fel si cu masajul, la inceput a plans dar incet cu vorbe bune cu cantat a inceput sa ii placa. Si inca ceva un sfat din experienta noastra, in toate cartile scrie ca nu e bine sa ii faci baie dupa ce a mancat ci inainte. Toate bune dar cand copilul urla de foame se duce de rapa si masaj si curatirea nasului si toate , pe noi ne stresa destul de mult chestia asta pana cand am facaut odata baita dupa ce am papat un pic si bebele nostru ne-a rasplatit cu zambete de placere Asa ca nu lasa copilul sa fie ff flamand la baie. Ori ii dai un pic de papa cu jumatate de ora inainte ori il trezesti mai repede astfel incat atunci cand foamea devine maaare voi sa terminati baita. Asa e sfatul meu, mai ales pt inceput cand plansul bebelului la baie ii sperie si necajeste pe parinti.
21+ cu Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
dankutza spune:
Fetelor, ce inseamna "placenta anterioara"? Asta scrie pe fisa mea dupa eco facuta ieri. Dr nu mi-a spus nimic, deci nu cred ca ar fi ceva rau. Sau este? M-am uitat de fisa si am cam intrat in panica. Poate cineva sa imi explice, va rog.
Ah, si col de 32mm. Asta ce naibii mai e? Orificiul intern este inchis dar mi-a spus ca lungimea colului nu e prea buna. Mi-a spus sa nu fac efort. Hm, eu dorm aproape toata ziua si nu fac mai nimic. Cred ca in curand o sa ma dea sotul afara din casa ca pea sunt puturoasa. Care naibii este lungimea indeala a colului?
VA rog sa imi raspundeti si mie daca stiti
Multumesc
16+ moi si Cezarica
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Ohhh...am uitat sa va zic. Aseara m-a apucat o durere de sanul stang, de nu stiam ce sa-i fac sa treaca. Si cand m-am uitat la el, avea laptic pe sfarc. E a doua oara cand patesc asta si numai la sanul stang. La voi s-a facut vazut lapticul? Sau ma rog, era alb, semana cu laptele... Ramona, 23+ |
ala e colostru...super...deja il ai, dar stai linistita...o sa curga calumea numai dupa ce nasti
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
citat din mesajul lui simona9999 Buna fetele Cripma bucur tare de vestile tale, acum ar fi cazul sa te mai relaxezi.... Dr Iosup este unul din , daca nu cel mai bun in eco. Camy, ma bucur ca ai terminat cu molozul, eu asa ii spun la treaba cu gresii, faiante, si ai terminat si destul de repede. Felicitari si mult succes in continuare. 21+ |
nuuuuuuuuuu..nu am terminat...au plecat muncitorii..acum am ramas eu la curatenie
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
citat din mesajul lui dankutza Fetelor, ce inseamna "placenta anterioara"? Asta scrie pe fisa mea dupa eco facuta ieri. Dr nu mi-a spus nimic, deci nu cred ca ar fi ceva rau. Sau este? M-am uitat de fisa si am cam intrat in panica. Poate cineva sa imi explice, va rog. Ah, si col de 32mm. Asta ce naibii mai e? Orificiul intern este inchis dar mi-a spus ca lungimea colului nu e prea buna. Mi-a spus sa nu fac efort. Hm, eu dorm aproape toata ziua si nu fac mai nimic. Cred ca in curand o sa ma dea sotul afara din casa ca pea sunt puturoasa. Care naibii este lungimea indeala a colului? VA rog sa imi raspundeti si mie daca stiti Multumesc 16+ moi si Cezarica |
si eu am placenta anterioara...nu-i rau, doar ca nu-l simti pe bebe asa des...si tare..
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
printesika spune:
vai ce invidiez eu fetele care stau in brasov....banuesc ca e racoare acolo.....in bucuresti e o caldura...eu ma simt ca o placinta...fetelor,voi cum reusite sa faceti treaba prin casa?ca eu nu sunt in stare de nimic.....offff