Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Da...din pacate am vazut si eu cazuri din astea cand stateau fetele cu hemoragie si plangeau, si nu le baga nimeni in seama. Ba mai mult, le facusera asistentele internarea, dar fiindca nu erau paturi libere in salonul dr care era de garda, ziceau ca nu e pat liber si saraca femeie astepta pe un scaun sa se elibereze vreun pat. Nu imi venea sa cred de ce vad . E crunt. Camy sa nu te obosesti prea tare! Mai bine daca poti, lalai-o si tu putin pana vine maica-ta sau cineva sa te ajute, ca e tare greu singura. Chiar daca zici tu ca nu faci nu stiu ce efort, dar stiu cum e, zici sa o mai faci si pe asta...si asta ca e usoara...si uite asa nici nu iti dai seama ce ridici si sa nu ti se faca rau. Nici o prietena disponibila sa vina sa te ajute cat de cat? Ramona, 23+ |
nu....nici o prietena disponibila
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
RamonaCopot spune:
Si eu daca as avea banutii necesari nu cred ca m-ati mai tine departe de magazine. De toate i-as cumpara. Dar deocamdata... mai tatonez piata. Mi-am luat si eu hainute de la fiica fratelui meu care are deja 1 an si 3 luni, le-am spalat, le-am calcat...imi mai lipsea papusica sa le probez pe toate si eram ca o fetita.
Am mai luat si patutul, dar din pacate e din ala tip tarc, cu etaj intermediar. Mi-ar fi placut si mie unul din lemn sau din pal...dar cu banii aia sper sa imi cumpar caruciorul. Nepoata mea nu a vrut sa doarma deloc in el asa ca ei l-au tinut pe post de dulap. Sper ca fiu-meu sa nu faca nazuri ca ea, ca nici eu nu vreau sa-l invat in pat cu mine, desi sunt constienta ca e mult mai comod pt mamici asa, mai ales ca am ditamai patul in camera de 180/200 si o sa dorm singura in el. Sper sa rezist tentatiei.
Ramona,
23+
dienutze spune:
Neata, dragute burtici!
Azi am citit numai lucruri frumoase aici, asa va vreau!
Sanatoase si optimiste.
Cami, bine ai revenit! Sa va fie de bine cu casuta renovata! Despre vise negre, nici sa nu le iei in seama, pe bune!! Eu aveam inainte ceva vise gen premonitii, nu dati cu pietre, e adevarat. Dar acum e altceva, urla hormoniada! Am avut cateva saptamani la rand cu cosmaruri ingrozitoare. Nu s-a intamplat nimic rau! A trecut asa cum a venit..perioada. Cred ca vorbesc hormonii din noi. Deci relaxeaza-te. Multa sanatate tatalui!!! Sa o sustii pe mama ta, ea are mare nevoie de ajutor, cu drumuri acasa spital, griji etc.
Iar cu smotrul de dupa zugraveala... incearca sa dormi cat incape, apoi sa vezi ce spor ai! Intai odihna!! Flavius o sa iti fie recunoscator!
Fetelor mie mi-a dat doar acid folic si fier intr-o pastila, atat. A zis ca mai tarziu multivitamine!
Simonet, sa iti traiasca baieteii! Prevad ca vei fi o scorpie de soacra :))
Va pup acum ca trebe sa fug in lume!
Sa aveti o zi minunataaa!
19+ astept pe Vlad Alexandru pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
RamonaCopot spune:
Ohhh...am uitat sa va zic. Aseara m-a apucat o durere de sanul stang, de nu stiam ce sa-i fac sa treaca. Si cand m-am uitat la el, avea laptic pe sfarc. E a doua oara cand patesc asta si numai la sanul stang. La voi s-a facut vazut lapticul? Sau ma rog, era alb, semana cu laptele...
Ramona,
23+
miany75 spune:
Simonette-sa-ti traiasca feciorii si sa fie sanatosi!
Camy -cred ca visele tale reflecta ingrijorarea fata de problemele cu care te confrunti ..
miany
22+ DAVID ANDREI
RamonaCopot spune:
Mama imi zice sa tin sutienul mereu ca asa o sa patesc de acum in colo. Dar eu am niste sani de o fac invidioasa pe Fulga. Abia imi gasesc sutiene, si acum ma strang alea ce le aveam de mor. Plus ca toate is din alea cu sarma la cupe, care imi sunt f incomode acuma. Voi stati mereu cu sutienul? La sutien de alaptat nici nu imi fac vreo iluzie ca o sa gasesc .
Ramona,
23+
Ramonika spune:
RamonaC - sani? care sani? ca la mine is asa de mici... sper si eu sa-mi mai creasca la sarcina asta... eu port sutien mai mult ca sa para mai mari, ca de sustinut n-are sutienul ce sa sustina...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
busymummy spune:
Neatza, fetele!
Vreau si eu sa ma apuc de cumparaturi, dar sotul meu nu e deloc dornic... ca sa mai asteptam... ca o sa se stranga praful pe ele... e tare rezervat, desi la Andi le-am luat pe toate in luna a 4-a!
Stim ce patut o sa luam (Bertoni trend), carucior si scoica de masina avem... da vreau sa amenajez camera si sa iau si eu lucrusoare! Off... poate il conving in august, cand merge Andi in tabara sa ne ocupam si de bebelina mica.
18+ si mami de Anastasia Daria si Andi- 4 ani.
RamonaCopot spune:
Ce as mai da la toate fetele cate un pic din sanii mei. E tare greu cu ei asa mari. Nici cum nu e bine, cand is mici ii vrei mari, cand is mari ii vrei mici...si uite asa. Eu abia acum incep sa imi vad burta din cauza sanilor. Inainte numai in oglinda mi-o vedeam . Sotul meu rade de mine, zice ca trebuie sa imi fac un suport pt sani sa nu il sufoc pe ala mic cand o sa ii dau sa suga.
Ramona,
23+