Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
floricik spune:
Uitasem sa va zic ca am fost si la eco. Totul e ok.
Bebe se agita de zor, inghitea lichid amniotic, isi baga degetelul in gural-am vazut si in 4D.
Tati era innebunit de fericire mai ales ca e prima data cand il vede pe bebe la eco. Dr crede ca e fetitza
18
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
shtephy spune:
Buna burtici!
Am revenit si eu dupa o zi plina...la pranz cununia civila a surorii mele + toata dimineata spalat,coafat,fardat,imbracat,alergat dupa zgatia mea care vroia si ea sa fie moasa cu gene moase ca mami si cu par mos etc etc.Apoi dupa-amiaza vizita la medic iar dupa ,cica un mic gratar in curtea unei pensiuni cu familiile mirilor .Bineinteles ca numa mic nu a fost ca abia am reusit sa plecam la 2 noaptea de acolo. Apoi urca-te la volan si condu 20 km prin ploaie.Am mai intarzit si pe la sora mea ca i-am ajutat cu florile si cu cadourile si asa ne-am culcat la 5.Acum sunt ff obosita ,as dormi dar zgatia mea nu e de aceeasi parere cu mine.
Va multumesc pentru raspunsuri,am citit tot si ma bucur nespus pentru toate vestile bune ,nu nominalizez sa nu uit pe cineva.
ramona,mami de Stefania(20.11.2006)&18+
BoboMom spune:
Floricik, felicitari pt rezultatele bune de la eco!
Christinam, bun venit printre noi!
Laura 22+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Lalu_79 spune:
Christinam, bun venit
Pentru semnatura, ai informatiile pe prima pagina a capitolului, de acolo le-am luat si eu:
Mergi la Profil Personal, alegi Editeaza profil(introduci parola), mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura treci gravi intre [] si adaugi saptamanile
20+ Ariana
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui christinam Poate cineva sa ma ajute sa-mi creez o semnatura? |
Te ajut cu placere. Pentru inceput iti spun ca semnatura ti-o faci ducandu-te laContul meu - profil personal- obtiuni +
21+ cu Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
shtephy spune:
christinam bine ai venit
pentru semnatura trebuie sa mergi la contulmeu ,profil personal, editeaza profil,optiuni profil si acolo la semnatura scrii ce vrei si dai da la semnatura auto.Apoi sa nu uiti sa salvezi modificarile
Daca scrii repede 12 mesaje te putem citi in timp real,pana atunci mesajele apar cu intarziere.
A si daca iti lasi datele UM;DPN,DN fetele dragute de aici te vor trece in listuta.
christinam spune:
Cum nu reusesc sa ma semnez, va scriu asa ca sunt mamica unui baietal de 5 anisori, David,( cine tocmai a venit sa ma conturbe, incearca sa ma convinga sa bag niste smilies), si in asteptarea surioarei. Am 17 + si tocmai de 2 zile am aflat ca e fetita.
Am plecat de mai bine de un an din RO, si cand am descoperit forumul acesta m-am simtit super, ca acasa, mi-era dor de tonul cunoscut, caci aici oamenii sunt foarte diferiti. Doar de vreo 3 saptamani am ajuns in starea sa va pot citi, ca pana atunci am zacut din cauza sarcinii toxice ( disgravidie de prim trimestru) intr-o stare semivie doar.
shtephy spune:
Simina ce super e reclama,ce superrrrrrrrr sunt bbii.
christinam spune:
Na, cred ca am reusit, fara iconite ce-i drept dar deocamdata e bun si asa.
Christina 17+ , mamica David 5 anisori