Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
pe Flavius iar nu-l mai simt cum vreau eu 

..iar a intrat intr-o stare de somnic spre disperarea mea....la naiba! 

Sper ca este bine....
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
ionelamaria spune:
BUNA DIMINEATA
Multumesc pentru rASPUNSURI....
Ramonika, in principiu sunt destul de bine.... cu alergia sunt invatata... desi sunt momente in care nu se poate vorbi cu mine din cauza ei... sper sa nu ajunga atat de grav.... ca ma bazez pe noroc. Incerc deocamdata sa iau preventiv ceai in fiecare zi.... dar nici din acela nu pot abuza.... ca nu stiu cat e de bun( scrie clar ca nu e interzis in sarcina si alaptare.... dar.... stiu eu daca nu e numai asa... sa se vinda)
Astazi avem 19 saptamani. Dam de baut si mancat... si va ofer lapte si suc de fructe.... ca ceiutul.... daca nu stiu cat e de sigur ..risc numai eu.

Cu putin noroc... maine noapte ajunge si sotul meu acasa..... sper sa fie asa... sa nu mai apara amanari.... asa incat duminica iar dau de baut.... lapte ,suc
18+ 
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
ionelamaria spune:
Proba de semnatura noua

19+ 
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
shtephy spune:
Neatza burtici!
Ionelamaria imi pare rau ca ai probleme,nu stiu nimic despre ceaiuri si alergii,dar tin pumnii sa gasesti solutia.Felicitari pentru noua semnatura,bafta la eco si multumesc de tratatie .
Camy ,mult spor la curatenie dar fa pauze lungi si dese daca se poate pentru forum
.Acum serios nu te obosi prea tare te rog.
Pirelia eu sarcina trecuta nu am avut deloc arsuri,sper sa nu am nici acum ca sunt enervante rau am inteles.Sora mea a baut laptic si mai cedau.
ramona,mami de Stefania(20.11.2006)&
18+
vias spune:
ionelamaria ce ma bucur pt tine ca vine sotul acasa...sa inteleg ca o sa-ti cam ducem lipsa??????![]()
![]()
![]()
Nu-i nimic...iti zic "ABUZEAZA DE EL!!!!!!"![]()
![]()
![]()
Cu curatenia....of....greu mai merge din pacate....

Si ar trebui sa spal si ceva rufe ca saracu' Pustache a ramas in
gol....serios! ![]()
si acum plec din nou la treaba...
ia spuneti ce mai gatiti si voi..ca la mine a disparut inspiratia..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
mihamora spune:
Neata fetelor!
Broscuta - eu m-am maritat cu mijlociul, si eu am tot soacra din poveste, cu 3 nurori 
Ionela - imi pare rau de problema cu alergia
Ce fericire pe tine ca vine sotul, eu mai am de asteptat.
Maine la 13.00 merg si eu la eco.
Katyusha - am citit ca sunt ok in sarcina sangerarile nazale. Si eu am momente cand nu vreau lume in jur si invers.
Poze cu tine si baietelul tau unde vad, pe contul comun? La semnatura nu ai.
Trebuia sa zic cuiva "bine ai venit" dar nu mai stiu cui.....
Michelle
18+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
christinam spune:
Broscuta 80, mercy frumos.
Fetelor, eu acusa fac 18 saptamani si inca nu vrea lenesa asta mica sa-mi dea un ghiont, ceva. Cu David de la 16 saptamani am simtit si tot de atunci nu am mai varsat. Acum tot mai vars, e adevarat ca doar de vreo 2-3 ori pe zi, ceea ce e vacanta fata de ce am indurat pana la 16 saptamani. Ma gandesc ca poate nu simt miscarile si din cauza placentei anterioare. Stiu de la sarcina cu David ca misculatia aia din burtica era cea mai frumoasa parte, tare mi-era dor sa simt din nou si nu mai am rabdare.
Christina 17+ , mamica David 5 anisori
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Ionela - imi pare rau de problema cu alergia Ce fericire pe tine ca vine sotul, eu mai am de asteptat.Maine la 13.00 merg si eu la eco. |
Sa stii ca sunt fericita.... sper sa ajunga maine.... si nu-mi vine sa cred ca spun maine.... Vine si al tau
si de al meu nu prea apuc sa ma bucur ( a se citi.... sa-l exploatez) ca avem 1000 de chestii de facut.... mai merge si la birou aici aproape zilnic ( program normal de lucru) si in sept pleaca iar.... Bafta multa la eco!
shtephyMerci
19+ 
aniversarea nuntii
miany75 spune:
Buna dimineata ,burtici!
Felicitari tuturor care schimba semnatura, mult succes celor care merg la echo si sanatate celor care au probleme!

miany
22+
DAVID ANDREI