Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

si mie in ultimul timp imi cam curge sange din nas o fi din cauza presiunii sangelui din corp?bine ca eu am si probleme cu coagularea

se pare ca e normal in timpul sarcinii. nu am patit... dar asa am citit Nu-ti fa griji!

18+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

nu aveti somn la ora asta?

22+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png
http://picasaweb.google.com/ciquitita7
http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Katyuscha, Tums gasesti fara prescriptie peste tot unde se gasesc si medicamente: la WalMart, la Superstore, la SaveOn, la London Drugs... Si eu le consum serios, dar stiu ca sunt ok daca nu depasesti limta maxima, si mai ales nu-s probleme pentru bb.
Carter's nu stiu sa fie pe aici. Daca poti trece insa in State, e un Outlet Mall foarte bun, inainte de Seattle. Pe langa Carter's, mai e si OshKosh, si inca cateva magazine, toate outlet-uri, cu reduceri si oferte; uite aici: http://www.premiumoutlets.com/outlets/store_listing.asp?id=71#children

Pe la noi nu sunt de obicei oferte asa de bune ca in State. Totusi daca urmaresti, Sears si Bay mai au reduceri bunicele (parca Sears avea oferte destul de des sambata dimineata, pana in ora 10).

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata fetele

ieri am facut o camera si baia mica, azi vreau camera lui bebe, bucataria si baia mare.... si maine sufrageria, holul si balconul.....nu stiu daca reusesc..dar incerc!

O zi buna tuturor!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Neatza,

FELICITARI CAMY PT. CELE 6 LUNI

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +20 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor,

ionela - imi pare rau ca ai probleme... nu prea ma pricep la ce ai intrebat despre plante, tot ce as putea face e sa dau cautare pe google, insa asta banuiesc ca ai facut.
bafta azi la eco

krelia - bafta la disertatie azi

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Buna dimineata!!!
Pentru ca niciodata nu e prea tarziu...
roxyalyfelicitari pentru baietelul tau! Sa-ti traiasca!!!
simina kinesti super draguta pentru link-urile postate. Multumim.
camy pus felicitari pentru 6 luni. Cand e gata apartamentul vrem pozeeeee! Eu am terminat renovarea, in curand pun si cateva poze. Cum se simte tatal tau? L-ai mai visat?
CrIp vestile sunt excelente. Sarcina usoara in continuare.
miany felicitari pt rezultatele de la eco!!!
simonette vai, esti de poveste. Adica chiar esti soacra cu trei nurori ( cum e si soacra-mea , ca eu m-am maritat cu Praslea cel mic al ei ). Sa-ti traiasca flacaii!!! Si nu uita ca in prezent rata este de 4 FETE la 1 BAIAT!!!!
christinam bun venit in randul nostru. Sarcina usoara in continuare.
Fetelor mult mai scrieti... abia reusesc sa tin pasul cu voi...
Nu prea am vesti, doar ca suntem bine...si miscam putin...

20+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata tuturor, cand ma bucuram si eu ca am o sarcina fara probleme (greturi, varsaturi, dureri de sani) am dat-o in bara. De trei zile tot am arsuri pe gat si nu scap de ele decat pe moment cand mananc sau beau apa, ca in rest sunt prezente fara nici un fel de jena. Saptamana viitoare cand merg la ginecolog o sa-l intreb daca este ok sa se instaureze arsurile asa devreme si daca se poate lua ceva pentru a scapa.

Viitoare mamica in culmea fericirii 19+ (17+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80
Si nu uita ca in prezent rata este de 4 FETE la 1 BAIAT!!!!

ce vrei sa spui? ca in lume exista 80% femei si 20% barbati? eu stiam ca sunt 51% femei si 49% barbati, conform statisticilor.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

aoleu...pai pana o sa pot pune eu poze....o sa mai dureze...
Ca acum am terminat de zugravit abia...acum fac curatenie, de acum incepe munca lui Pustache in casa...adica trebuie sa faca niste rame, parchet pe hol si in camera la bebe si ferestre la balcon, camera lui bebe si bucatarie....
In septembrie vin iar baietii si pun gresia pe hol si in bucatarie si fac balconul (pana atunci stam cuminti si facem rost de abnuti...cum am mai spus nu am luat credit pt amenajarea casei....asa ca trebuie sa strangem banutii noi.) apoi dupa ce prelungim sufrageria inn balcun punem parchetul si in sufragerie si balcon...apoi pana la nastere mai luam pt bebelus...apoi iar stam cuminti pana in ianuarie...cum spuneam eu iau ceva mai multi bani in decembrie si vrem atunci sa cumparam o parte din ce ne trebuie la bai..adica 2 wc-uri, 2 ghiuvete, 1 cabina de dus, faianta si accesorii de baie..
Asa ca apartamentul meu cel mai probabil si cel mai repede va fi gata la anu' in ianuarie...dar nu conteaza..ce a fost mai mizerie s-a dus..

Nu am ce face...nu mai luam credit..vrem sa facem noi ce putem face...ca altfel in ziua de azi....la treturile aste

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput