Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

schimbat semnatura, azi sarbatorim jumatate de drum, doamne ajuta

20
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

schimbam si noi azi semnatura, dam de baut ce vreti voi....
uite ca jumate de drum l-am parcurs deja, sa dea DD sa fie bine pana la sfarsit...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

19+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Felicitari fetelor care ati ajuns la jumate. De aici incepe partea frumoasa! Sarcina usoara la toata va doresc.

Christina 17+ , mamica David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ionelamaria -oricum e altceva daca e acasa

Raluci b - felicitari! Si eu fac maine 20 de sapt

Miany - neata si tie! Ce faci?

Betty - cum te simti, esti bine?

Simona9999 - nu ai luat analizele finale?

Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetele, eu iar am probleme cu calculele. daca azi am implinit 19 sapt. si intru in sapt. 20, nu inseamna ca-s la jumate, nu? de-abia dupa o sapt., cand o sa am 20 sapt. implinite voi fi la jumate, nu?
m-am zapacit de tot cu calculele astea...
imi vine sa rad, cica is la juma de drum si burta ioc

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

broscutams de urari..

miany
22+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

fetele, eu iar am probleme cu calculele. daca azi am implinit 19 sapt. si intru in sapt. 20, nu inseamna ca-s la jumate, nu? de-abia dupa o sapt., cand o sa am 20 sapt. implinite voi fi la jumate, nu?

cam asa, lasa ca o sa creasca ea si burta uite aici ceva util http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=138

20
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Fetelor, eu stau si citesc aici intre timp de pe BBC News, si tocmai ma enervam de numa'.Aratau familiile de romi care au fugit din Irlanda dupa ce au fost persecutati si satele din Ro unde s-au intors. Pe cuvant ca daca din an in pasti arata ceva din Ro, trebuie sa fie cele mai vai si amar sate, de cred astia ca am venit cu totii din copac de undeva de la capatul lumii. Si daca ma gandesc din cate puncte de vedere suntam mai civilizati ca ei, cel putin categoria sociala de mijloc are in Ro standarde incomparabil mai ridicate fata de cei de aici.

Christina 17+ , mamica David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Mihamora -ms de intrebare ..sunt bine si bebe la fel..am fost la control acu 2 zile si totul e in regula..tu?

miany
22+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

La mine se vede burtica... am iesit din pluton.... nu prea mult.... dar oricum, ... sa stii ca eu te invidiez ca nu se vede nimic... chiar daca inca port hainele mele normale... devin stramte pe burtica.... si am inceput sa caut haine de gravidoasa. In ce tine de jumatatea drumului.... in ziua in care implinesti 20 saptamani... deci vinerea viitoare ( te anunt eu.... ca abia astept sa scriu ca suntem la jumatatea drumului

19+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput