Mamici si burtici din Baia Mare(28)
Raspunsuri - Pagina 20
ralu88 spune:
multumesc de primire, vad ca nu prea este activitate pe forum la baimarence...off...ce sa zic....dade ma ajuta cineva si pe mine pana la urma cu cateva informatii
Ralu
23+ cu Rafael 
anca81 spune:

Estera 

Iti dorim multi anisori fericiti de acum inainte, plini de impliniri si succese. Multi
pentru tine si mamica ta.
Am fost la vaccin azi, Priorix ROR. Am scapaaaaaaaaaaaaaaaat 
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
ralu88 spune:
aa da, am uitat sa spun ca voi avea un baietel...si am pus si la semnatura, sper sa apara sa vedeti si voi
Ralu
23+ cu Rafael 
clauco spune:
Buna fetelor!
Am intrat si eu dupa multe zile de absenta.
Estera, La Multi Ani !!!!! 

Ancaurn, La Multi Ani !!!!

Si scuze pentru intarziere.
De 2 saptamani am mers si eu la servici. Mai am maine si luni si am scapat.
Mada e bine, cuminte si dulcica.
Felicitari pentru primii dintisori la cele doua Sofii, si pentru Amelia un mare pupic pentru ca stie sa pape singura.
Abea astept sa ne intalnim. Sper sa mai fie si zile frumoase. Mi-e dor de plimbarile lungi cu caruciorul si intalnirile cu mamici si pitici.
mihor spune:
La multi ani Estera

ralu88 eu am nascut la Euromedica cu Dr Roman dar nu mi-a facut epidurala pentru ca am avut un travaliu ciudat. Pot sa iti spun ca in general incearca sa evite epidurala. De spital pot sa spun ca mi-a placut mult si nu regret nici macar un moment ca am ales sa nasc acolo.
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani, Estera! Adriana, asa ma minunez si eu in fiecare zi si ma bucur de copilasu' meu!
Melly, stii ce mi-am amintit? Cum avea parutzu' Amelia cand era mititica, asa mult imi placea, era asa haioasa...si acum, nu stiu daca ai vazut la poze, dar asa-i sta si la Sophiphi![]()
La Sophiphi a mea i s-a itzit si cel de-al doilea incisiv de jos, e la stadiul de dungulitza alba, in timp ce primul e deja vizibil bine de tot. Nu stiu la ce-si pregateste deja atatia dinti, cred ca s-a saturat de meniul cu lapte si ar vrea sa rontzaie niste shoric!
Ralu88, din cate stiu eu, singura de-aici care a nascut cu epidurala a fost rodicamaries, la primul copil; tin minte cum povestise despre nastere, a nascut cu Sasaran care era reticent la asa ceva, dar pana la urma l-a convins sa-i puna. Eu am nascut la Euromedica, dar cu cezariana. Sarcina usoara sa ai!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
melly23 spune:
buna tuturor!!!
tulai ce rusine mi!!!!ANCAURN 

LA MUUULTIIII ANIIII!!!SA FI FERICITA SI SANATOASA ALATURI DE CEI DRAGI!!!

ralu88 welcome printre noi!!!felicitari pentru baietzas si bafta in continuare cu burtica!!!eu am nascut la euromedica cu Roman!!!am nascut cu cezariana caci aveam 42 de sapt dar legat de epidurala tre sa ai niste chestii de gen col deschis, dilatatie min 5cm ca sa puna epidurala!nu prea vreau ei chestia asta dar cine stie daca ramai pe pozitii si spui ce si cum vrei din timp cred ca vei reusi sa-i convingi!!!
ilinca
si la sophiphi ii dorim bafta la papat shorici
!
clauco si mie imi e dor de iesirile in grup dar vezi tu nu prea e mai posibil caci fiecare are un program al lui de papa!eu as vrea sa ies din nou in grup dar nu stiu cum sa fac cu piti mai ales ca acu am schimbat prg de masa!!!poate o sa facem cu toate un compromis si punem de o intalneala in grup!
la Mada!!!
tuturor si un weekend super si pe placul vostru!!!
Amelia primul anisor 

Amelia 

dflavia spune:
Darius
deja 2 anisori WAW sa cresti mare sa ai grija de fratiorul tau mai mic si de mami