Mamici si burtici din Baia Mare(28)
Raspunsuri - Pagina 19
anca81 spune:
Salutari 
Ilinca, felicitari pentru dintisor. Referitor la diversificarea de la 6 luni, ai luat o decizie inteleapta, bravo.
Mihor, ce zici de o pizza saptamana asta ![]()
Noutati nu prea avem, dermatita Carlei aproape a trecut, pielicica fina a revenit
. In rest cu laptele nu stam tare bine, Milumil - diaree, Nan - nici nu vrea sa auda
. De ieri seara am trecut-o pe Aptamil Junior, sa vedem daca-l tolereaza. Si e groaznic de maraita din cauza dintilor si a gazelor din burtica, parca are iarasi colici cum avea pe la 2-3 luni. Of of mey mey, sper sa treaca toate.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
melly23 spune:
hello lume!!!
ilinca felicitari ptr dintzoc!multi inainte si fara prb 
ia priviti voi aici ce are mama pe langa ea!poate unii sunteti la pragul asta dar noi abia acum il descoperim
iar eu sunt super happyyyyyy 
P.S. scuzati imbracamintea dar am uitat sa ma mai schimb
Amelia primul anisor 

Amelia 
mihor spune:
Anca nu ca nu m-ar incanta invitatia dar trebuie sa spun pas. Luna asta am hotarat sa ne restrangem putin cheltuielile(avem 4 nunti :D) Daca cumva apare vreo portita, o sa mergem :)
Melly felicitari pentru progres 
Sa va mai spun de S ca incepe sa aiba un anumit atasament fata de mine. Ii place sa stea in bratele mele(am inteles ca e ceva normal la varsta asta si poate tine cateva luni dupa care nici sa vrei nu mai stau in brate). Insa, in acelasi timp, isi dezvolta si un fel de independenta. Se plimba de-a busilea prin toata casa, imi intoarce spatele si se joaca cu ce gaseste. Se pare ca ii place sa isi ia portia de dragoste dupa care isi vede linistita de treaba iar eu o urmaresc cu privirea de la departare peste tot![]()
anca81 spune:
Mihor
. Sa stii pe la varsta Sofiei Carla a inceput sa fie reticenta la straini, plangea daca cineva incerca sa o ia in brate si se cuibarea in bratele mele. De asemenea, a inceput sa intinda manutele sa fie luata in brate. Acum vine mereu la mine si isi lasa capsorul pe genunchii mei sa o mangai
sau cand o iau uneori in brate (in special cand e obosita, seara) isi baga nasucul in umarul meu si sta asa cumintica sa o mangai pe spate.
Melly, super Amelia. Ai fetita mare deja. Felicitari pentru progres.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
ralu88 spune:
Buna fetelor, sunt noua pe forum, sunt gravidutza in 23 de saptamani si 2 zile si mi-ar prinde bine daca m-ati putea ajuta cu cateva informatii legate de sarcina si nastere.Eu sunt pacienta domnului doctor Radu Roman si tot cu el voi naste...la clinica Euromedica.
As dori sa nasc normal cu epidurala si doresc sa stiu...a facut cineva anestezia asta in cadrul acesta medical?Cum a fost, se scapa de durerile "mai grele" ?Sper sa ma acceptati in grupuletul vostru...
carmenbudea spune:
Estera la multi ani sa cresti mare si cumite. Sa ii faci fericiti pe parinti. Un pupic dulce de la Ianis pt tine.
Adriana sa iti traiasca printesa 1000de ani alaturi de voi si de fratiori ce vor urma.
Pupici
Malinka spune:
yupiii...azi e ziua Esterei, printesica cu ochi albastri minunati...
sa cresti mare, sa fi sanatoasa si sa le umpli sufletele de fericire lui mami si tati...un buchet mare, mare de 

de la Marc si multi pupici de la mine...
LA MULTI ANI !
dflavia spune:
LA MULTI ANI ESTERA!!! 
sa cresti mare si cuminte ca frumoasa esti, abia astept sa vad cum te-ai distrat de ziua ta 

ralu88 bine ai venit primtre noi mamicile, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, eu n-am nascut la euromedica si nu stiu de epidurala, la spitalul judetean sigur nu se face
, poate te mai ajuta fetele care au nascut acolo 
inca nu stii ce este bebe din burtica?
AdrianaSM spune:
Carmenbudea, Malinka,Flavia 
Ieri a fost o zi tare emotionanat paentru mine...mi-am adus aminte fiecare detaliu al nasterii Esterei si lacrimam la fiecare pas...mi-am dat seama cat de binecuvantata sunt sa am acest copilas, sa fiu mama ei...a fost anul cel mai minunat de cand ma stiu, cel mai plin de provocari, de bucurii si de fericire...nu-mi vine sa cred cat a crescut Estera, cat a progresat...cum se dezvolta omul dintr-o fiinta fara ajutor intr-una care capata incet-incet independenta...
Sarbatoare ca atare, cu tort si tot tacamul o tinem sambata,asa ca la 14:30 am mers cu Estera la munca la sotul meu, sa fim toti 3 impreuna in momentele cand se nastea Estera...ce momente fericite au fost acelea...
gata,gata, ca iar ma apuca nostalgiile...la bilantul de un an stam asa: 9340 gr si 79 cm...tot manechine am ramas, dar ma declar super-multumita, ca am un copil sanatos, argint-viu, care nu sta locului o secunda, toata casa (si nu numai)este terenul ei de explorare...merge bine singurica in picioare, stie unde este gurita (restul nu o intereseaza deocamdata),uneori se cere singura sa faca treba mare pe olita(merge ea singura in baie langa olita si se screme si cum o pun face
),stie unde e sertarul cu biscuti si se serveste singura...si multe altele pe care sigur si copiile vostri le fac...dar pt fiecare mama orice progres al copilului este o mare batalie castigata :))
v-am pupam pe toate...
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
melly23 spune:
'neatza!!!

ESTERA

cu o mica intarziere
sa fi fericita si sa ai grija de mama si de tata!
Amelia primul anisor 

Amelia