Mamici si burtici din Baia Mare(28)
Raspunsuri - Pagina 18
clauco spune:
Melly, cu multa intarziere iti spun si eu La Multi Ani, sanatate si liniste sufleteasca iti doresc.
Anca, frumoase poze.
Fetelor , lucrez si eu 2 saptamani. Dupa ce voi fi din nou libera, o sa ies. Merge si Bogdi la gradi si o sa pooooot. Abea astept sa ne vedem.
anca81 spune:
Salutari 
Ana,
lui Alex, ai fecior mare. De frumos nici nu mai zic 
Noi avem niste mici problemute, Carla a facut diaree, suspectez ca noua formula Milumil Junior ar fi de vina si a fost diagnosticata ieri de catre dermatolog cu ... dermatita atopica. Ma mosteneste saracuta din punctul asta de vedere, cu pielea uscata si reactiva. Acum e mai bine cu burtica, i-am luat un lapte fara lactoza tratament pentru diaree (bine ca-l bea), celalalt lapte ii facea niste gaze puternice si o durea burtica, nu stiu cum de nu mi-am dat seama mai repede ca ceva nu e in regula.
tuturor, azi iesim in parc pe la 11, e vreme frumoasa.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
mihor spune:
ana_mun ce sa mai zic de Alex? Poate merge la fete fara sa iti mai ceara ajutorul :))
anca ce ti-a recomandat medicul pentru dermatita atopica?
De azi oficial are Sofia primul dinte
i-a iesit la 9 luni si 4 zile. Nu a facut prea mare scandal(sau noi suntem caliti cu crizele de la colici :)) ) Sunt curioasa daca o sa vrea sa manance acum
sau ramane la dieta ei.
anca81 spune:
Mihor, Triderm, Zyrtec si Lipikar Baum de la La Roche Posay pentru intretinere, eu am luat si celul de dus din aceasi gama. Oricum inca nu se vede nici o imbunatatire. Felicitari pentru dintisor 
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui radcarmen La multi ani Melly! Sanatate printesei Amelia. Cat despre platfus, eu stiu ca e cam devreme ca sa se puna diagnostic, dar poate ma insel. Beatrice, nu cred ca te trateaza superficial dar probabil ca nu e cazul sa vii mai des la control. Sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi si sa nasti usor !Pup toate fetele si piticii. Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007 Vlad de la 0 luni la 1 anisor Vlad 1-3 ani |
doamne da sa ai dreptate si sa fim sanatosi si sa nasc usor.....................

Poze
Bea
21+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AdrianaSM Beatrice1982, sa stii ca si eu mi-am pus aceste intrebari cand am fost prima data la Sasaran si m-a chemat numai peste 6 saptamani...atunci credeam ca trebuie sa fac control din 4 in 4...dar el mi-a spus ca daca nu sunt probleme nu trebuie, bineinteles dc simt orice neregula sa vin repede la el, chiar si neprogramata...daca si tie ti-a spus la fel, atunci totul e in regula, stai linistita.nici eu n-am facut morfofetala.o sarcina usoara iti doresc si un copilas sanatos! Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) |
multumesc din suflet!!!!!!!!!!!!1
si voua va doresc la fel!!!!!!!
Poze
Bea
21+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Ilinca_M. spune:
Salutare, fetelor, nu v-am scris demult dar asa, din umbra, va citesc mereu
. Cu unele dintre voi m-am mai intalnit si-n oras.
Uite ce coincidentza, daca tot le cheama (aproximativ) la fel, la ambele Sofia/Sophia le-a iesit dintzucul deodata
. In 9 septembrie am descoperit si noi aparitia, Sophia avand in ultimul timp obiceiul sa-mi rontzaie degetul mic. Si saptamana trecuta ce simt: ceva tare si zimtzat si pe cand ma uit: dintele (incisiv central). No, va zic sincer ca in niciun caz nu-l asteptam asa repede, la 4 luni jumate, ma gandeam ca de la 6 luni incolo. Mai ales ca n-a iesit cu mare tambalau, credeam ca se lasa cu miorlieli, maraieli, febra, agitatie etc. dar nu...ceva baloshit mai intens si tendinta de a roade orice (mai ales degetele mele:)), atat. Cand ma gandesc ca doctorita noastra de familie e asa tembela ca la controlul de 4 luni a facut figuri ca vaaai, suspecteaza un inceput de rahitism, ca nu-i place cum a crescut in greutate, ca fontenela blablabla (ea nu e pediatru). Asta numai fiindca Sophiphi urmase la vaccin dupa o bebelusa foarte grasa, dupa parerea mea, ditamai pepenele, si intr-adevar Sophiphi e mai menechina, ca majoritatea copiilor alaptati la san.
In fine, reusise sa-mi bage ideea asta cu "inceputu' de rahitism" in cap, astfel incat, dupa ce am incercat fara succes (din cauza unei asistente) sa ne programam la dna Veronescu, am ajuns pana la urma la Pop Constantina, care nici n-a pomenit de niciun rahitism. Si eu discutand pe net cu cineva in domeniul medicinei am aflat care ar fi semnele rahitismului, printre altele era si lipsa aparitiei dintilor peste 1 an. No, is curioasa ce-o sa mai spuna acum, cand o sa-i aratam primul dintzofor!![]()
Mno, io nu scriu des, da' si cand scriu ma intind ca o placinta!:)) Va tzuc si mai astept vesti despre copilasi mai maricei ca noi. Apropo, voi pe la cat ati inceput diversificarea si cam cu ce? Eu vreau s-o iau pe urmele lui mihor, sa alaptez exclusiv pana la 6 luni.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
mihor spune:
Ilinca Felicitari pentru dintzoc si voua. Se pare ca Sofiile noastre se aseamana tare mult :)
Si eu am interbat-o pe Veronescu care sunt semnele rahitismului dar mi-a zis ca la noi sigur nu e problema asta.
Eu am inceput diversificarea cu cartof dulce la steamer dar oricum fata mea nu e mancacioasa deloc. Chiar zicea sotul meu ca noi ii putem da orice de mancare ca la cat de putin mananca sigur nu o afecteaza :D Inca la 9 luni cat are nu pot sa spun ca e diversificata..ciuguleste de ici colo si se stramba la aproape orice. Cea mai mare bucurie e cand vede sanul sau cand vede cutiuta de iaurt cremosso.
dflavia spune:
vai am vazut o Sophiphi tare cocheta si acuma are si dinti, bravo ei, sa-si faca aparitia si ceilalti tot asa pe nesimtite
, tare curioasa is si eu acuma sa vad reactia dr 
cat despre diversificare eu zic pas, nu dau sfaturi ca mie nu mi-a iesit
inca mai sufar din cauza asta si ma intreb daca am facut eu ceva gresit de la inceput, asta e, continuam asa......
Beatrice1982 un bebe sanatos iti doresc si nu-ti mai fa atatea griji, daca dr zice ca sunteti bine atunci asa e, va pup 
ana ce faci? mai esti la lucru? hai ca ne e dor de Alex