Mamici si burtici din Baia Mare(28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenbudea

Mely la multi ani, multa sanatate si bucuri alaturi de familie. Pt tine buchet de flori de la Ianis iar pt Amelia un pupic sa se faca bine repede. Va pupam

mami Carmen si

bebe Ianis Casian(23.08.2008)
http://ro.fotoalbum.eu/carmenbudea

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdrianaSM

Neata!

Beatrice1982,eu am nascut la Euromedica cu Mircea Sasaran.mie imi place tare mult de el, la nastere a fost foarte cooperant...vrei sa nasti la Euromedica? o sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos!

O zi placuta sa aveti si copilasi cuminti!

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

daaaaaaaaa................vreau
dar nu sunt din baia mare............
ci la vreo 50 de km de BM si am aflat decat in luna a 4-a ca se paote si acolo..............si am sunat sa vad ce si cum....
am fost la control.............deja de doua ori,.............si nu mi-a facut morfofetala................ca imi zicea asistenta ca el nu face numai costin...a zis ca e tot in regula...............si sa nu venim decat peste o luna jumate la control....ca nu e nevoie...............

apoi nu stiu e bine nu e bine?

sau ma trateaza asa pentru ca nu amfost de la inceput?
ca tot la el merg si eu la sasaran....................

nu stiu..............

tu ce zici?????????????????????

mersi mult de raspuns.............

Poze
Bea 21+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Melly!

Sanatate printesei Amelia. Cat despre platfus, eu stiu ca e cam devreme ca sa se puna diagnostic, dar poate ma insel.

Beatrice
, nu cred ca te trateaza superficial dar probabil ca nu e cazul sa vii mai des la control. Sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi si sa nasti usor!

Pup toate fetele si piticii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Beatrice1982, sa stii ca si eu mi-am pus aceste intrebari cand am fost prima data la Sasaran si m-a chemat numai peste 6 saptamani...atunci credeam ca trebuie sa fac control din 4 in 4...dar el mi-a spus ca daca nu sunt probleme nu trebuie, bineinteles dc simt orice neregula sa vin repede la el, chiar si neprogramata...daca si tie ti-a spus la fel, atunci totul e in regula, stai linistita.nici eu n-am facut morfofetala.o sarcina usoara iti doresc si un copilas sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

remember us ?

Am revenit si noi din concediu, de fapt am venit de la mare de o saptamana dar am mai stat ascunsi in liniste inca cateva zile

La mare a fost extraordinar, Carla parca s-ar fi nascut acolo, a fost absolut incantata de nisip si de mare, in special de valuri. N-am avut nici un fel de problema cu ea, un copil vesel si fericit . A manacat binisor - dimineata fructe proaspete (traiasca blenderul, inca tot nu mananca bucatele ), la pranz borcanele Nestle, dupa masa iaurt si seara ceareale cu lapte. Noaptea inca mai papa cate un bibe cu lapte. A dormit bine noaptea - i-am dus patutul pliant si am avut ceva emotii pentru ca acasa n-a stat in el nici 10 minute. Peste zi in schimb la fel - maxim o ora si jumatate. N-a racit, n-a facut diaree, totul a fost super . Inclusiv drumul a fost OK, am mers noaptea dus/intors iar Carla a dormit aproape tot drumul.

Am pus cateva poze aici

tuturor si in special lui Melly alaturi de un calduros

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Anca, bine ati revenit.

Ma bucur ca totul a fost in regula la mare si Carla a fost cumintica...am vazut pozele voastre...foarte frumoase!in special ultimele doua care sunt superbe!!!! Carla e o fetita fooooarte frumoasa cu niste ochisori albastrii minunatti si un par cret tare simpatic!

v-am .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

anca81 welcome back!minunate pozele si pot sa zic ca MOR DUPA CARLIOANTELE LUI CARLA!!!deci are un par.....superb...vreau si eu ! ma bucur sa aud ca totul e ok si a fost ok cine stie poate la anul mergem si noi la mare!poate planuim sa mergem mai multi din gasca odata, om vedea pana atunci!

tuturor!

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

multumim de aprecieri gagici. Hehehehe, parul Carlei e carliontat doar cand e umeda pe cap sau transpirata. In rest e doar putin ondulat. Asa am fost si eu cand eram mica iar acum nici urma de carlionti

Vroiam sa va spun ca noi dimineata de pe la 11 pana pe la 13 suntem in parc la Dacia, fugarim porumbei . Mi-ar placea sa va vad, mi-e dor de piticii din gashca noastra.

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

melly cu vreo 3 zile intarziere iti spun su eu la multi ani si sa ai parte de bucurii si multa sanatate la Amelia

Malinka sa aveti distractie placuta in concediu

Anca ma bucur ca ati avut un concediu atat de frumos. Se vede din poze voia buna. Ultimele 2 poze sunt intr-adevar de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

salutare gagici
am aparut s noi un pic pe micul ecran
MELLYLA MULTI ANI
din partea lui ALEX pentru tine si pentru Amelia un
asa cu intarziere

UMBLAM si noi. Alex este la tara acuma, caci eu sunt la munca de o saptamana, saptamana trecuta a fost cu sandu pe acasa si l-a chinuit un pic, ii ies si dinti de sus si a fost un pic mai agitat.
ne este dor de voi, si abia asteptam sa ne intoarcem prin baia mare sa ne vedem.
din partea noastra, pentru toata lumea

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput