Mamici si burtici din Baia Mare(28)
Raspunsuri - Pagina 21
radcarmen spune:
La multi ani Ancaurn!
La multi anisori Estera si Darius!
AdrianaSM, sunt aproape sigura ca ne-am intalnit la Targul Cepelor de la Asuaj. Alegeai ceva cartzulii pentru Estera. Mi-a fost jena sa te abordez de frica sa nu te confund. Eu eram cu Vlad.
Pupici la pitici si mamici!
ralu88 spune:
Multumesc inca odata fetelor pt primire.Se pare ca cei de la euromedica nu prea au la suflet epidurala..cine stie care este motivul...in 12 octombrie merg din nou la dr si atunci am sa vb serios cu el, sper sa accepte sa-mi faca epidurala...nu de alta dar sunt de parere ca in secolul 21 daca poti sa faci ceva ca sa nu suferi la nastere, atunci orice e ok este binevenit.
Vreau sa va intreb, CAS-ul acopera o parte din cheltuiala de la spital, chiar daca mama nu are un an intreg lucrat dar pana in momentul nasterii a platit asigurarea?
si as mai dori sa stiu daca se prezinta spitalul viitoarei mame inainte de a naste, asa am auzit dar nu sunt sigura ca te duce incolo incoace sa-ti arete.
Ralu
23+ cu Rafael 
ALINA_MOCANU spune:
La multi ani Ancaurn!
La multi anisori Estera si Darius!
scuze ca nu am mai scris de mult dar sunt super stresata cu bagajul de spital!!! am ajuns acolo... va vine sa credeti???avem 37 saptamani si ne asteptam in orice moment.sper cu ajutor de la Dumnezeu sa trecem cu bine peste toate.
ralu 88 eu stiu ca la spitalul mare iti face la cerere anestezie epidurala (daca iti cumperi tu injectia)si vb cu anestezistul.
fetele va pup sa imi tineti pumnii...
o sa va anunte ancaurn daca nasc ca o sa o sun.
AdrianaSM spune:

Darius

Ancaurn

Radcarmen, sigur ne-am vazut..numai ca eu nu te-am recunoscut, trebuia sa ma tragi de maneca...eram cu tatal meu, sotul cu Estera si mama erau la bunicu..am bunic in Asuaj :)
Ralu88, bine ai venit printre noi...cu privire la radu roman nu te pot ajuta prea mult,am nascut cu dr.sasaran mircea.cat desore epidurala, si pe mine m-a batut gandul, dar pe cand i-am spus doctorului aveam deja 8 cm dilatatie si nu mai avea rost :)
Noi am sarbatorit sambata ziua Esterei...pana se incarca pozele ma bag sa fac capitol nou :))
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)