se poate nashte razand!
Raspunsuri - Pagina 2
monicabo spune:
Aris, am uitat sa te intreb: ce inseamna "in apnee"?
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
aris26 spune:
fetelor va multumesc din suflet. e o mare bucurie pentru mine sa imi readuc aminte acele clipe si mai ales sa le impart cu voi
katiapam - il cheama Alexandros. nascut de ziua nationala a greciei
monica - adica nu a respirat singur din prima secunda. de aia era albastru...hihi sa se vada ca el e baietzel. dar l-a resuscitat imediat doamna doctor Popa si a luat APGAR 7 prima data dupa care 10
romanitza spune:
Draga noastra optimista Aris!
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. M-a emotionat pana la lacrimi povestea voastra frumoasa, felicitari tie, felicitari echipei medicale
Sper sa scriu si eu asa de frumos in curand, mai avem insa 2-3 saptamani de stat in burtica la mami
37+
katiapam spune:
Aris-imi place numele
sa va bucurati de minunea voastra zi de zi!
mami de Giulia-20 iunie'07
silvi8 spune:
felicitari!
o poveste frumoasa, plina de optimism! sa va traiasca piticu si sa fiti sanatosi cu totii
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
Gaza22 spune:
pupam mamica zambareata. ma bucur mut ca ti-ai facut timp si ai scris povestea ta astfel incat sa o impartasesti cu toate fetele si sa oferi curaji si pilda viitoarelor mamici. Felicitari!
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem doua lunite
aris26 spune:
katiapam -
alina,silvi,gaza - pai cu atatea fete ca voi toate de la odisee cum sa nu fiu optimista
romanita - sa stea cumintica in burta inca 2-3 saptamani si sunt convinsa ca o sa ai o poveste cel putin la fel de frumoasa. du-te cu optimism si incredere in corpul tau si in micutza si totul o sa fie bine
dyana27 spune:
superb ai povestit; pai uite ca m-am apucat si eu sa scriu... si am scris...vreo pagina in word, si inca nu ajunsesem la nastere..; inca mai scriu, ca mi-ama mintit atatea clipe minunate... si n-as vrea sa le pierd si sa le uit. si trebuie sa incurajam si fetele care nasc prin cezariana, nu???? ca la mine a fost de vis, chiar daca a fost cezariana; o sa pun povestioara si sa vedeti ce frumos e;
oricum inca un pentru mamica curajoasa si unul pentru alex mic si frumos
PS votat subiect, ca nu se putea altfel
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
aris26 spune:
bravo Dyanna
de abia astept povestea lui David
normal ca trebuie incurajate fetel indiferent de metoda nashterii,eu cat am fost gravida am citit toate povestile si m-au ajutat sa fiu pregatita,sa stiu ce ma asteapta. e f important sa fi informata. nu degeaba se zice ca informatia e putere