se poate nashte razand!
Raspunsuri - Pagina 3
Monnvas spune:
Inca un vot pentru Alex! Si pentru povestea simpatica a lu' mami simpatic!
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
emanouela spune:
buna fetele,
aris mare dreptate ai.....informatia e putere. super povestea ta de nastere, imi doresc si eu una la fel si la celelalte viitoare mamici. acuuuu....cum o vrea Dumnezeu, oricum nu mi-e frica... (deocamdata). am incredere in medicul meu si eu cred ca asta e ft imp. si mai stiu ca nu ma duc nici la spa sau salon de masaj.
35
aris26 spune:
emanouela - felicitari pentru atitudine,este cea corecta. asa e,important este sa ai incredere in medic si sa nu te duci la nashtere ashteptand sa te simti ca in vacanta la un all-inclusive dar nici sa nu iti inchipui ca se mai nashte ca acum o suta de ani.
nashtere ushoara iti doresc si de abia ashtept sa ne povestesti cat de ushor a fost si cat de frumoasa a fost experienta
emanouela spune:
sarumana mult
va dati seama ca printre primele lucruri pe care le voi face, unul va fi sa intru si sa povestesc....
pana atunci ma delectez cu povestioarele voastre...unele frumoase si placute, altele mai putin...
oricum am bafta sa nasc in Belgia, aici cezarienele se fac in caz de forta majora....asta ma multumeste plus ca aici medicii sunt educati sa comunice cu pacientele ceea ce mi se pare ft imp. deci sper sa nasc si eu raznd
35
roxx26 spune:
Multumesc din inima pentru frumoasa ta poveste. Atat de sensibila si atat de incurajatoare...Eu nu ma numar printre fericitele care vor avea un bebe, dar nici nu il pot mania pe D-zeu, pentru ca nu am incercat inca niciodata. Parca am vrea... dar parca nu suntem hotarati...Adevarul este ca eu sunt putin fricoasa E drept, stiu ca maternitatea este frumoasa, iar nerabdarea si dorinta de a-ti vedea puiutul, de a-l tine in brate, te intaresc. Si mai stiu ca milioane de femei au nascut inaimtea mea..Dar tot mi-e un pic teama.Probabil in viitorul apropiat vom lua decizia sa incepem incercarile. Si speram, cu ajutorul lui D-zeu, sa reusim sa fim parinti cat mai repede.Pana atunci insa, sa stii draga aris ca povestea ta mi-a inclinat balanta favorabil si incep sa cred din ce in ce mai tare ca trebuie sa fiu mamaica in viitorul cat mai apropiat. De aceea, trebuie sa iti spun din nou, din toata inima, multumesc!
aris26 spune:
Roxx, nici nu stii cat de mult ma bucura cuvintele tale. iti doresc sa ramai insarcina exact atunci cand o sa te simti pregatita, sacina sa mearga ca unsa, iar nashterea sa fie cel mai frumos moment din viata voastra ca cuplu. si noi am amanat mult momentul,am tot ashteptat sa ma simt cu adevarat pegatita,nu zic ca este ushor sa ai un copil dar crede-ma ca nu imi imaginam ca o sa mi se inmoaie inima,mainile...picioarele...tot...atunci cand puiul meu imi zambeshte. nu imi vine nici acum sa cred ca am fost eu in stare sa fac o asemenea minune.
mult succes draga mea viitoare mamica
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Multumesc din inima pentru frumoasa ta poveste. Atat de sensibila si atat de incurajatoare...Eu nu ma numar printre fericitele care vor avea un bebe, dar nici nu il pot mania pe D-zeu, pentru ca nu am incercat inca niciodata. Parca am vrea... dar parca nu suntem hotarati...Adevarul este ca eu sunt putin fricoasa E drept, stiu ca maternitatea este frumoasa, iar nerabdarea si dorinta de a-ti vedea puiutul, de a-l tine in brate, te intaresc. Si mai stiu ca milioane de femei au nascut inaimtea mea..Dar tot mi-e un pic teama.Probabil in viitorul apropiat vom lua decizia sa incepem incercarile. Si speram, cu ajutorul lui D-zeu, sa reusim sa fim parinti cat mai repede.Pana atunci insa, sa stii draga aris ca povestea ta mi-a inclinat balanta favorabil si incep sa cred din ce in ce mai tare ca trebuie sa fiu mamaica in viitorul cat mai apropiat. De aceea, trebuie sa iti spun din nou, din toata inima, multumesc! |