Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 3
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica Eva, eu nu ii mai dau Aniei Vigantol de vreo 2 luni. Calciu nu i-am dat decit vreo luna, la inceput. Doctorita (noastra) a zis sa facem pauza 1 luna inainte si o luna dupa cura de soare. (Sau o fi zis 2 saptamini? Nu mai stiu exact, dar eu am aplicat o luna). Eu n-am de gind sa-i mai dau vara, sta suficient la soare cit sa-si ia vitamina D. |
Nausica, doctrita (noastra )stiu ce zice, desi nu am mai vorbit cu dumneaei -a propos trebuie sa o sun poate o mai vad pana plecam-. Am intrebat-o ultima oara cand au retras cateva saptamani Vigantol si mi-a zis sa ii dau Vit D de la alta firma dar sa ii dau. Eu cu buna stiinta am tot amanat sa ii iau si acum nu stiu ce sa fac... sa-i dau din nou... sau la toamna. Calciu si noua ne-a zis atunci la inceput sa ii dam, Ca gluconic fiole, dupa cum stii fi-miu nu a luat niciodata, l-a refuzat de la inceput si nu am insistat. Nu i-am dat deloc si e ok. Mai ales ca e alaptat. Dar ca sa asimileze Ca din alimentatie ii trebuie Vit D, de aceea nu stiu ce sa fac cu Vigantolul acesta. Sunt curioasa pediatrul din Fr daca pledeaza pt vit D???
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica Cind am fost la Babyexpo, o doamna de acolo care prezenta cremele Mustela, mi-a povestit cum ca vitamina D se absoarbe oricum. Cum ar veni, ca sint atit de destepte cremele astea, incit lasa ce-i bun sa treaca si opresc doar ce-i nociv. Mira-m-as. |
Iti dai seama, e o crema revolutionara
Mda, eu Mustela i-am luat dar dupa cum am zis nu il voi da decat la mare pt ca in Bucuresti il scot numai seara, il feresc cu copertina daca il bate soarele in fata, e normal sa nu ii placa si in rest il las in soarele bland de la ora 18h00-19h00 pt ca soarele are si el rolul lui benefic, in afara UV. Trebuie sa ia si vitamina D de undeva si sa faca roseata din obrajori.
O sa iau si Vichy sprayul spf 50, daca il laudati ca e bun, sa vad care pare mai ok. Daca nici nu are parabeni...
Corrina, asta ar fi explicatia pt care eu nu ung copilul tot timpul nu fac exces de zel pt ca sunt reticenta la orice fel de crema, lotiune, etc. La masaj am folosit numai crema cu galbenele de la plafar pt ca e pitic si nu stiu ce reactii au tot felul de chimicale din acestea pe piele.
La mare il voi da cu crema, spuneam, pt ca desi in Bucuresti iesim afara pe la 17h00 la mare nu vom sta in camera pana la 17h00 si apoi la plaja. Vom merge la plaja pe la 16h00-17h00 insa inainte ne vom plimba si prin statiuni, profitam de vacanta, atunci il voi feri in carut dar il voi si da cu crema pt ca va sta mai mult la soare decat in Bucuresti.
Ada cum gasesc ceva timp o sa ma documentez. Merci de linkuri.
le:Bitza, zici ca esti in Olanda? O fi rau?
Cum a suportat Lucas calatoria ?
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
“Nu exista semn mai bun al reusitei decât ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)
“Specia noastra ... este astfel construita încât cei care urmeaza calea batatorita întotdeauna arunca cu pietre în cei care arata un drum nou." (Voltaire)
babytza spune:
Corina eu il dau cu crema si cand suntem prin oras, dar daca merg in parc nu il dau. Acolo e umbrit de la zecile de copaci si nu e nevoie de crema. Dar daca il scot la plimbare pe strazi, il dau bine de tot Nu ma risc cu el deloc. Nu il dau insa la tura de la 18 , ca nu mai are rost sa il umplu de crema...
Babytza si puiiValentina David
Poze
EvaF spune:
Eu va pupez, poate mai intru sa vb si maine.
Inainte doresc si eu sa urez la multi celorlalti 2 bobcei nascuti astazi, odata cu Noah.
La multi ani David si Miruna Anisia!!!
Mamici de 2 pitici, realizati ca au trecut 10 luni de cand avem puii?
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
“Nu exista semn mai bun al reusitei decât ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)
“Specia noastra ... este astfel construita încât cei care urmeaza calea batatorita întotdeauna arunca cu pietre în cei care arata un drum nou." (Voltaire)
baby_boy spune:
Va salut si eu pe ziua de azi.
Am ramas singurei..tati nostru e la Bucuresti.
Am intrat din 2 motive:
1.Luminita undeeeeeeeeeeeeeeee esti??? Sper ca sunteti bine. Pup pretiosii
2.Ce noutati le mai dati bebeilor sa pape..cum mai este meniul intr-o zi? ca eu nu mai stiu ce sa-i dau.
Azi de exemplu fiind miercuri..am facut ciorbita de zarzavat..calit foarte putin ceapa.pus putina apa..apoi zarzavatul constand in morcov,telina,fasole verde, varza noua. Completat cu apa. Lasat la fiert. Apoi adaugat rosii proaspete, orez, marar si patrunjel.
I-am umplut si lui castronelul si am adaugat un galbenus de ou.
A fost o bunatate.Nu le mai blenduiesc de tot..las ciorbita cu bucatele mici.
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
baby_boy spune:
Ada sa stapaniti sanatosi caruciorul..si fara intalniri cu patrupedele:)
Bitza sa va bucurati de concediu
Piolica asteptam sa vedem noua tunsoare
Vad ca vorbiti de creme de protectie..eu am folosit la mare pt. Radu Nivea cu spf 50 si sunt foarte multumita de ea.
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
laureta spune:
Buna si de la noi. Mi e cald, mi e cald, mi e cald.
In ce locuri in Bucuresti te poti duce sa te balacesti fara frica?
Biancu e jale cu soamnele, da rau de tot, daca ar fi dupa ea numai cateva ore noaptea si gata e fresh si io zombi
baby boy super papica aia, miam miam. Eu azi am facut o supa de pui pt tot familionul cu fidea de unde a papat si Biancu.
bitza pupam inatatorul mic
moni burticelu cu fu la doctor?
babytza tinem pumni sa fie rezulatul bun la RMN
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
babytza spune:
Cristina la pepenasi capitolul 132 pagina 6 a postat o mamica niste retete
Babytza si puiiValentina David
Poze
gaia.nevia spune:
Raducu in ultima vreme mananca asa:
ora 8 sau 9 - LP
ora 11 - fructe
ora 14 - legume&carne (mai nou, vita, morcov, fasole verde, orez, usturoi, patrunjel - daca vreti explicatii ce si cum le prepar, intrebati-ma)/ de vreo doua zile cere paine ca vede la Teo, molfaie cam un sfert de felie, majoritatea se regaseste in scaun sub forma de firimituri umede, lipicioase.
ora 18 - fructe&musli sau iaurt cu fructe, sau similar, cam 200gr
ora 20 sau 21 - LP cu doua masuri de cereale in el/sau nu, in functie de cat de bine a mancat in cursul zilei.
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Teo, ti-a placut mancarea?
(ma asteptam la un NU hotarat, cum face el mereu).
DA!
bravo, sa-ti fie de bine...
Ai mancat bine! (zice tot el). Ai mancat tot.
Bravo, hai sa te pup!
NUUUU.
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
iepurila spune:
hy!
am disparut ca magarul in ceata. de 3 zile scotocesc netul pt documentare in materie de scaune auto si aspiratoare. imi vajaie creierul.
si bineinteles ca tot de sfatul vostru am nevoie. Daca se poate.
deci am triat si nu ma pot hotara la unul din:
Scaunul auto Key 1 X-PLUS _CHICCO
• Categoria de varsta: 9 l - 4
• Descriere Scaunul auto Key 1 X-PLUS:
• Scaunul este aprobat pentru transportul in automobile a copiilor cu greutatea de la 9 pana la 18 kg (aproximativ 4 ani).
Spatarul este reglabil in 5 pozitii diferite.
Dispune de centuri de siguranta in 5 puncte, matlasate in dreptul umerilor.
Conform ECE R44/04 Grupa 1
Greutatea scaunul auto este de 9.7 kg.
Romer - Fotoliu auto KING plus grupa 1 (9-18kg)
Descriere produs
FOTOLIU AUTO KING PLUS grupa 1 (9-18 Kg)
* Se utilizeaza de la 8 luni la 12 ani
* sistemul inovativ de blocare a centurii de prindere ofera o siguranta maxima,
* hamuri reglabile pana la 7 pozitii,
* tetiera raglabila,
* ham in 5 puncte,
* 4 pozitii de reglarea a scaunului,
* instalarea in masina cu centura in 3 puncte.
Detalii:
RÖMER KING plus ofer#259; - datorit#259; sistemului de întindere a centurii de siguran#355;#259; auto - o siguran#355;#259; m#259;rit#259;, deoarece se instaleaz#259; ferm pe scaunul autovehiculului. În plus, este echipat cu o serie de dot#259;ri suplimentare – pentru un confort maxim #351;i pentru o utilizare optim#259;. Profilul este completat de un scaun-scoic#259; mai mare, ce ofer#259; mai mult spa#355;iu pentru o utilizare sigur#259; #351;i potrivit#259; vârstei. La RÖMER KING plus în#259;l#355;imea hamurilor se poate regla printr-o singur#259; mi#351;care.
Specificatii
Husele de scaun sunt confectionate din bumbac 100%, in cu insertii de fire sintetica. Materialul este usor de curatat, nu irita pielea, aerisibil, cu culori moderne.
- Scaun-scoic#259; mare #351;i protec#355;ie optim#259; la #351;ocuri laterale.
- Hamuri de fixare în 5 puncte cu reglaj central.
- In#259;l#355;imea hamurilor reglabil#259; în 7 pozi#355;ii cu o singura mi#351;care.
- Cu 4 trepte de la pozi#355;ia de #351;ezut pân#259; la pozi#355;ia de culcat.
- Perna special#259; pentru umeri reduce sarcinile în zona gâtului/capului.
- Suporturi practice pentru depozitarea lateral#259; a curelelor de um#259;r.
- Canale de aerisire în zona spatelui pentru o climatizare bun#259;.
- Hus#259; agreat#259; de piele, deta#351;abil#259; #351;i lavabil#259;
- Montaj în autovehicule cu centuri în trei puncte
- Rabatabil - traseul centurii de siguranta – chiar #351;i în cazul autovehiculelor cu spa#355;ii mai înguste – este u#351;or accesibil.
Scaun auto Romer Evolva
Scaun auto grupa 1- 3, recomandat copiilor intre 9 si 36 kg.
Detalii :
#61607; Protectie optima la impactul lateral datorita marginilor adanci cu pernite
#61607; Centura de siguranta cu fixare în 5 puncte ofera cea
mai buna pozitie posibila
#61607; Pernite speciale pentru umeri
#61607; Tetiere reglabile in functie de inaltime si hamuri -
usor de reglat numai cu o singura mana
#61607; Suporturile hamurilor faciliteaza asezarea si ridicarea copilului dumneavoastra din scaunul pentru copii
#61607; La alegere pozitia de sezut sau de repaus pentru calatorii confortabile
#61607; Adecvat pentru scaune ale autovehiculului cu forme puternice
#61607; Husa cu captuseala moale, detasabila si lavabila
#61607; Greutate 6 kg.
Mille miglia car seat papavero
Brand: Inglesina
Mille Miglia is the latest Inglesina car seat. Soft and modern design, sporty look and new technologies in order to offer your baby the best protection.
- Approved for groups 1 / 2 / 3 ( from 9 to 36 kg , basically from 9 months to 11 years ).
- When used for groups 2 / 3, the safety harness can be removed
- 5 point harness
- 6 height position back rest
- Side head protection technology to offer extra protection in case of accident.
- 4 position adjustable height head rest.
- 5 position adjustable width head rest.
- Ergonomic seat with arm rest.
- Side storage pocket.
- Removable and washable at 30 upholstery ( polyestere, 10 mm towelling material and TNT material ).
- It has to be fitted with 3 pointseat belt.
- It has to be fitted front facing.
- Size: cm 53 x 47 x 68.
- Weight: 4,1 kg
scuze de imensitatea mesajului