Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 20
iepurila spune:
babymom, sarumana. se pare ca in romanica nu gasesc asa eva
Elena mea mananca peste de vreo saptamana si jumatate. astazi e a treia oara cand va avea in meniu peste (salau)
Nikolici, nu spune asa ceva. Te rog. Ce s-a intamplat cu Kiki? 
bitza2008 spune:
Salut!
Am revenit! Azi e vreme uraaata aici,ploua de dimineata cu foarte mici intreruperi si e friiig!!
Diseara suntem invitati la cumnat la cina, ca-s veniti si socrii deci,un fel de reuniune de familie.
Angelynna 
300 am hartiuta cu numele retelei si parola. Ei, nu pricep neam ce scrie! Am facut combinatii peste combinatii! Nimic!
Azi apelam la un olandez get-beget poate ei isi inteleg intre ei scrisurile!
Nikolici sper ca acum e bine Karina!
Eu i-am dat zilele trecute un borcanel cu peste...habar n-am de care e ca nu scria pe el! N-a fost asa un mare succes! Zilele astea ii fac eu, ca si noi mancam mult peste!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
300 spune:
Am citit si eu despre marea incercare a Luminitei si nu pot spune decat ca reget enorm. Pierderea unui parinte e una din marile incercari ale vietii, si noi toate ii stam alaturi. As vrea sa pot ajuta cumva, dar oare cum? Lumi, daca ai nevoie de ceva, doar spune! Toata lumea de aici a ajuns sa te idnrageasca.
Nicole, multa sanatate Karinei. sper sa treceti mai repede peste. Trebuie sa tii cont ca dupa enterocolitasistemul digestiv se reface greu, va fi cam ca la inceputul diversificarii. Oricum, mami, fii tare si titi la greu!!
Bitza frumoasa reuniune.
Peste am incercatsi eu de la hipp cu paste si l-a tolerat OK iar gustul i-a placut. Acum papam o gramada de lucruri. A, si ma bucur ca nu sunt singura mamica relaxata cu papa
. Moaaa, ma repet, dar eu cand si daca vad ca Anda a mancat 140g deja sunt in superextaz!
Piolica fain ca esti asa copil cu copil, eu am devenit cam pesimista dupa ce-am nascut. Sieram mama optimistilor, sper sa-mi revin, incerc sa tin capul sus si sa-mi sustin si jumatatea care se cam pierde cand da cu capul de porbleme "trecatoare" (uneori).
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
carla ce mai faci? Cum e sasha?
Iepurila, chicco proxima mai au cunostinte comune
dar, cum spunea Ada, tine de tine sa stii ce vrei de la un scaun de masina. Succes!
b de la bebe, blog...
ratonelu spune:
lumi, imi pare f rau, condoleante. iti doresc multa putere.gandeste-te la huni, poate doar ei iti mai alinta putin sufletul.
nicole....ce-are printesa...multa sanatate
sa treaca poblemele de orice fel.
ratonelu spune:
ram, bine suntem.
mai facem aerosoli....dar deja e floare la ureche.
mai haraie putin doar.
voi? mancati tort?
bitza
bitza2008 spune:
RATONELULE cum e puiul? Au trecut bubitele?
BABYTZA unde esti?
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Nausica spune:
babymom, eva, multumesc pt feedback pe tema pestelui.
babymom, te rog mult de tot sa ma ajuti cu un sfat.
cipi s-a iritat destul de rau la popou, cind i-am schimbat servetelele umede. am avut un pachet primit de la cineva, am ramas fara, si am folosit din acelea. apoi a facut kk intr-o noapte, nu stiu cind, si dimineata am gasit-o si mai iritata. acum parca iritatia da inapoi, dar are o ulceratie mica, cit unghia de la degetul mic, care parca nu vrea sa dea inapoi.
pediatra noastra ne-a spus sa dam cu violet de gentiana. am dat-o 3 zile, n-a dar nici un semn de imbunatatire. am sunat-o din nou, si mi-a spus sa mai incerc 2 zile si, daca tot nu cedeaza, sa-i dau cu "solutie castelani".
cind m-am dus la farmacie sa cer solutie castelani, farmacista (mama si ea) mi-a spus ca, dupa simptome este micoza si ca, in cazul ulceratiilor nu se recomanda solutie castelani, ca e prea puternica. mi-a recomandat Actovegin 20% gel (pt ulceratie) si Nizoral crema pt restul zonei iritate. am dat-o aseara prima oara, si n-as putea spune ca se vad mari imbunatatiri.
tu ce spui sa fac?
MULTUMESC MULT
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
300 spune:
Carla ma bucur ca sunteti mai bine.
Nausica, scuza-ma ca ma bag; daca este micoza ai putea incerca pe langa alifi si creme sa o speli cu o solutie de bcarbonat de sodiu (o lingurita in niste apa,s a zice 2-3 litri), o sa-i calmeze si durerea.
Fetelor eu mi-am propus de mult sa imi fac o lista cu ce inseamna toate E-urile si PEG-urile din mancarea sicosmeticele noastre. Am gasit insa intr-un articol explicate unele din ele. Priviti si...
- E 407 - caragenan si sarurile sale - un agent de vascozitate pe care studiile recente il asociaza cu efectul cancerigen. In cantita#355;i mari, scade absorb#355;ia mineralelor si slabeste sistemul imunitar, produce alergii, tulburari dispeptice, colita ulcerativa, ulcer. Interzis persoanelor sensibile la E 621. Interzis in hrana copiilor in Anglia. Considerat „foarte periculos”.
- E 401 - alginat de sodiu - agent de vascozitate. Stabilizator, gelifiant, conservant. Efecte secundare: in cantita#355;i mari, are efect laxativ si scade absorb#355;ia unor elemente minerale (calciu, fier, mangan, zinc). Considerat „mai pu#355;in periculos”.
- E 516 - sulfatul de calciu (gips) - agent de tratare a fainii, agent de intarire, agent de izolare, auxiliar tehnologic. Efecte secundare: obstruc#355;ie intestinala, constipa#355;ie, reac#355;ii alergice.
- E 106b E 160 si 162 - coloran#355;i artificiali care nu aduc niciun beneficiu produselor in care se adauga. Ei produc doar efecte secundare nedorite, unele dintre ele deosebit de grave.
b de la bebe, blog...