Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Luminita sincere condoleante Sa iti dea Dumnezeu puterea sa treci peste asta Daca te putem ajuta cu ceva, orice , sa ne spui Offf ....
Dumnezeu sa o odihneasca in pace

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza si de la noi

Multam de , mai bag eu una

Andreutac felicitari printesei pentru primii pasi

Crina mananca si ea peste, i-am dat cod si l-a devorat

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fetelor, va multumesc tuturor pentru sustinere! n-am vrut sa va intristez si pe voi, port in suflet destula tristete eu... dar va multumesc!

si da, ar fi ceva ce puteti face pentru mine: pentru cele care aveti parintii in viata, spuneti-le ca-i iubiti mult, indiferent de relatia dintre voi. cat mai repede!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Lumi....iarta-ma ca iti spun cu intarziere (abia acum am citit) CONDOLEANTE!! Am ramas blocata cand am citit. Cata durere Dumnezeu s-o odihneasca!
Incearca sa fii tare, mamica de huni pretiosi!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008
si da, ar fi ceva ce puteti face pentru mine: pentru cele care aveti parintii in viata, spuneti-le ca-i iubiti mult, indiferent de relatia dintre voi. cat mai repede!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

fara cuvinte!

sper sa-ti dea Dzeu putere sa treci peste aceasta suferinta.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

fetele, multumesc pt aprecieri la adresa noii tunsori. Sa traiasca coafeza, ca saraca a avut de furca cu Lizuca mea plingareata.
si, da, Anca, eu sint asa mai zbanghie, ma bucur ca nu sint singura (si cind te gindesti ca am 36 de ani, pfiuuuuu parca sint copil cu copil, asa ma copilaresc citeodata).

o zi buna va doresc!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Iepurila, eu am avut la Victor un Romer King, dar nu stia cate zicea acolo in postarea ta. Probabil era "editie" mai veche. Am fost foarte multumita de el. L-am folosit pana anul acesta; desi scrie pe el ca merge pana la 25 kg si Victor are doar 22, nu-i mai e bun, ca-i trece capul de marginea spatarului. Si... e ferfenita tapiteria. Are dreptate Ada cu rezistenta in timp. Am vrut initial sa-l retapitez si sa-i ramana mostenire lui Dragos, dar pana la urma m-am hotarat sa-i iau unul nou, ca merita si el saracu' .
Acum pe Victor o sa-l trec la urmatoarea clasa de scaun, care nu e atat de comod, ca nu se poate lasa pe spate, dar... asta e.

Mama lui Dragos si a lui Victor

si ce-i iei nou? zi si mie please...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

LumiSincere condoleante! Intotdeauna e trist cand pleaca cineva apropiat, mai ales cand este asa neasteptat . Gandeste te la pustii tai si fii tare!

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Iepu, i-am comandat de pe bimbomarket Chicco Proxima. Sper sa-l primesc zilele urmatoare. In alegerea mea definitoriu a fost pretul , ca am gasit si alte modele mai bengoase, dar n-am fost dispusa sa dau atat de mult pe ele.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi draga mea mamica exemplu...am vrut sa te sun ieri si mi-am zis sa o fac azi .....Doamne bine ca am stat azi noapte pana dimi sa citesc diverse pe net si am rasfoit si forumul, caci altfel faceam o gafa si sunam ca idioata intr-un moment neplacut.
Lumi condoleantze, m-a ravasit vestea, mai ales ca am cunoscut-o!
As vrea sa te pot imbratisa, sa-ti alin durerea, nimeni nu-si poate inchipui ce este in sufletelul tau.

Nu cred ca mai are rost sa-mi scriu si eu oful.Kiki mic e bolnav, am ajuns si la spital...dar astea vor fi povestite intr-o alta zi, mult mai linistita.
lumi...........

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput