Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, tnx

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Luminita , sunt socata. Nu imi vine sa cred ce am citit. Mai ales asa cum ai descris tu am ramas muta. Imi pare f rau, nu stiu ce as putea spune sa te consolez, nu mai am cuvinte. Viata e un fir de ata.
Sincere condoleante

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“Nu exista semn mai bun al reusitei decât ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)
“Specia noastra ... este astfel construita încât cei care urmeaza calea batatorita întotdeauna arunca cu pietre în cei care arata un drum nou." (Voltaire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata,
Lumi, sincere condoleante!
Laura, felicitari pt. umblatoarea mica, asteptam si filmuletul.. Si Eva a facut ieri 5 pasi mici si nesiguri singurica, ne-am topit cand am vazut-o!!!
Nocom, am vazut o sprancenata mica si frumoasa care seamana cu Matei...zici ca-s frati!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, voi le-ati dat copiilor peste? De care?
In Baby Book e recomandat somonul, dar parca dupa 1 an.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Nausica, e exceleeeent somonul. Pediatra recomanda, dupa cum stii, pastrav si salau, pesti de apa curata.
Eu i-am dat la inceput salau, la 8 luni am inceput cu peste. File de salau e ok, nu are oase. Apoi pastrav, nu i-a placut gustul, are oase mari ok de scos dar nu i-a placut gustul.
Saptamana trecuta i-am luat somon. Sa vezi ce papa baiatul meu, la inceput 4-5 lingurite, ieri a papat cam 150 ml, adica super. Am combinat somon+ rosie+ dovlecel+ulei de masline+ 1 iaurt.

da, Sears poate zice dupa 1 an, eu i-am dat somon la 10 luni, nu cred ca e gresit. Noah e dezvoltat de zici ca are 1 an, pediatra spune ca e dezv motric si intelectual peste medie cu cateva luni deci...nu vad de ce l-ar da gata o bucatica e somon. Este extraordinar de gustos, eu sunt fan si vad ca si fi-miu.

Somonul e sursa de Omega 3, ma rog uleiul de somon.

Am gasit la Mall lg noi in G-market cotlet de somon fff bun.

Eu am ales sa nu ii dau carne pana la 1 an asa ca pestele e binevenit. Dar numai peste curat.Sears spune sa ii dam carne, de vitel, etc asa ca ...eu, una, nu am luat totul de bun.

“Nu exista semn mai bun al reusitei decât ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)
“Specia noastra ... este astfel construita încât cei care urmeaza calea batatorita întotdeauna arunca cu pietre în cei care arata un drum nou." (Voltaire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Da, somon am sa-i introduc si eu Carlei zilele acestea, pana acum doar pastrav i-am dat, oricum n-a fost tare incantata. De cate ori pe saptamana se poate da peste, respectiv somon?

Mmm, l-as face la cuptor cu lamaie, unt si putin marar. Cu garnitura de orez si legume . Pentru toata familia, bineinteles.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Andreutafelicitari!!!

Cat despre filmuletz mai greu..acum in week-end va fi si sotzul acasa si sper sa reusesc

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Luminita condoleante! Te imbratisez!! Incearca sa fii tare!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Da, somon am sa-i introduc si eu Carlei zilele acestea, pana acum doar pastrav i-am dat, oricum n-a fost tare incantata. De cate ori pe saptamana se poate da peste, respectiv somon?

Mmm, l-as face la cuptor cu lamaie, unt si putin marar. Cu garnitura de orez si legume . Pentru toata familia, bineinteles.

MMMMMMhhhhhhh, noi nu mai avem cuptor asa ca atunci cand ne mutam si ne luam un cuptor primul lucru ii fac lui fi-miu numai sufleuri pana nu mai poate. Si noua o placinta
Pana atunci numai la steamer fac.

Eu ii dau o zi peste+legume, o zi ou+ legume, o zi doar legume +iaurt/ branzica calcica, unele saptamani cu peste de 2 ori unele de 3 ori depinde cum le potrivesc. Nu stiu cum se da, asa fac eu.
Acum ca am avut somon, i-am dat somon, nu am mai multe sortimente de peste in frigider, iau un file si ii dau din el de 3-4 ori apoi iau iar ce peste ma tenteaza, dar numai astea 3 specii deocamdata.

PS: De cateva nopti fi-miu doarme 11 ore, 22h00-09h00, sa nu il deochiimi zicea multa lume, sa vezi cand se mareste si merge, oboseste si doarme mult noaptea. Pana acum se confirma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Nausica, pestele se poate da dupa varsta de 8 luni, de 3x/sapt. Pestele cu carne rosie - somon, ton, etc., din cauza ca are potential alergizant, se da doar dupa un an. In plus somonul e un peste cu un continut mare de grasimi si, din aceasata cauza e greu digerabil. Desi e favoritul meu, si eu am facut de cateva ori indigestie ( adica "mi-a picat greu" ).

Noi suntem mari mancatori de peste, cel putin o data pe sapt. avem in meniu. Lui Dragos am inceput sa-i dau acum de vreo 2 sapt., deci de la 8 luni 1/2, si i-am dat doar pastrav si dorada ( pesti cu carne alba si putine oase ). I l-am preparat fiert impreuna cu legumele si facut la blender sub forma de piure sau la cuptor si i l-am dat asa bucatele mici rupte cu mana - "scame" de aprox. 0,5cm. L-am mai lasat sa ciuguleasca si din farfuria noastra cand am facut pastrav prajit in ulei, pe tava de teflon, dar am avut grija sa nu ajunga la partile prajite, ci doar cele din mijloc, care practic sunt ca fierte.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput