Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 21
ratonelu spune:
rox...chiar unde esti?
bitza, de bubitele astea nu stiu ce sa zic...intr-o parte a corpului i-au mai trecut..in alta sunt si mai proeminente...dimineata parca nu mai are asa..apoi peste cateva zile iar apar..si tot asa.
nu stiu.
dar vad ca nu-l deranjeaza in niicun fel.sa fie de la transpiratie
? transpira...de nu va imaginati! fleasca e mereu.
nausica speram sa va treaca repede.
nerantula, ma bucur ca ai intrat sa ne dai vesti.
iepurila, sasha nu prea vrea sa vada pestele.cred ca i-am transmis io..chestia asta"buna".
fata ascultatoare
cd
week-end odihnitor.
klemi, ce mai faci?
babymom
ada, pe unde esti?
dar de alexaM stiti ceva?
300 spune:
ALexa instrase aseara.
Noi nu mancam tort ca am uitat ca azi e 10
. Dar Anda te pupa ca mi-ai adus aminte. Te pupa asa, prin somn. Azi a adormit leganata in scoica.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
babymom75 spune:
Nausica, eu nu cunosc slutia castelani si nu stiu ce contine sau pt. ce e indicata.
Si Dragos s-a iritat tot asa la schimbarea servetelelor, pe vremea cand era exclusiv alaptat si a cedat destul de greu, cu toate ca nu am ajuns la ulceratii. L-am dat cu Bepanthen, dar n-a cedat si pana la urma a trecut dupa cateva aplicatii de Nidoflor.
Cu Victor am patit la fel cand era bebe, dar era diversificat deja si s-a ajuns asa ca in cazul vostru pana la ulceratie urata care sangera chiar si cand il stergeam cu servetelul umed. Am folosit la greu Bepanthen si inca o cremita pt. eritem fesier adusa din Italia - se numeste Pasta Fissan. A trecut pana la urma, dar cu greu.
Trebuie sa ai rabdare, sa se reepitelizeze zona, si dupa aceea e posibil sa mai ramana o vreme o usoara hiperpigmentatie postinflamatorie. Eu n-as da cu alteceva. Eventual poti sa incerci cu mercurocrom - e un dezinfectant local care are si efect cicatrizant. Nu stiu daca sa gaseste in farmacii sau doar in circuitele spitalicesti ( eventual daca ai cunostinte care lucreaza in spitale de copii )
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
_irina_ spune:
Luminita condoleante, chiar daca nu putem fi altfel alaturi de tine fizic sa stii ca sufleteste iti suntem alaturi oricand ai nevoie.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez