Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 16
Nocom spune:
LUMINITA DOAMNE CE NECAZ!!!! IMI PARE NESPUS DE RAU!!
Mi-a stat inima in loc cand am citit. E cumplit!
CONDOLEANTE. DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA IN PACE.
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
baby_boy spune:
Luminita eu speram doar sa fii luat iar o pauza de forum dar..
Imi pare rau..

Multa putere iti doresc si te imbratisez cu drag.
Condoleante
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Deci, mie imi crapa RAU DE TOT obrazul de rusine fata de tine, Lidia! Am intrat a doua zi dupa ziua ta si am vazut ca a trecut fara sa-ti fi urat sub nici o forma ceva si mi-a fost atat de ciuda pe mine ... apoi pur si simplu imi era jena sa te sun sa-ti spun 'La multi ani!' cu intarziere, pentru ca mie imi displac total fazele astea cu urat cu o zi inainte sa fie cineva primul/prima, si urat cu intarziere pentru ca cineva a fost cascat .. Acum nu mai zic decat .. imi pare rau ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 9+ ![]() |
Tu sa stai linistita...si sa nu iti faci probleme...mie imi esti draga ..asa cum esti tu
...chiar daca ai uitat...se intimpla..mai ales cu grijile tale...Prietenei mele cele mai bune i-am incurcat citiva ani buni ziua de nastere..luata de "valul carierei"...si chiar si asa inca suntem cele mai bune prietene ..chiar daca ne despart citeva sute de kilometri.
-icei multi tie, lui Gruia si mamei tale care e mai tot timpul in parc cu Gruia LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***
mamidestefan spune:
Azi am fost destul de trista ..in primul rind pentru mama Luminitei...si in al doilea rind pentru fetitza cazuta in putz care nu a mai putut fi salvata...am stat lipita de televizor citeva ore...sperind ca o vor salva ...dar nu a fost sa fie...asa ca am 

..inca o data pe ziua de azi..
apoi mi-am strins copii la piept si am privit viata cu alti ochi..trebuie sa ne bucuram de ce avem...chiar daca uneori nu ne dam seama cit de norocosi suntem
Va
pe toate ..si va doresc o noapte linistita
PS. la noi au inceput noptile agitate..Izabella cred ca o ia de la capat cu durerile de dintzi
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***
Nerantula spune:
Deci eu la capitolul aniversari sunt jaaaleeee, e penibilul pe care il traiesc cel mai des, mi se intampla tot timpul o anume chestie: stiu cand e ziua unei persoane dragi pe care imi doresc s-o aud de sarbatoarea ei, ma tot gandesc la asta cu cateva zile inainte, in fiecare zi, iar in ziua cu pricina UIT! E un facut! Anul asta mi s-a intamplat cu maica-mea (ea are 2 zile de nastere: cea in care s-a nascut, de drept si cea din acte, in care a fpst declarata, ca parintii ei au asteptat sa vada daca traieste pana sa o declare, avand ceva probleme la nastere ... eu am uitat data 'reala'), m-a durut rau sufletul cand mi-am dat seama, noroc ca ea nu pune la inima ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
9+ 
MommyMagda spune:
Babymom, multumesc mult pentru raspuns.
Mai insist inca pe langa fetele ce au aparate de aerosoli, cu pareri/sfaturi cu privire la achizitionarea unuia. E mai bun unul cu ultrasunete?
babymom75 spune:
Anamona, unde ati disparut tu si Thea din lista de bobocei de la inceput? De ce nu mai sunteti trecute??
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Plimbandu-ne pe aici prin fata blocului, am vazut pe cineva trecand in carucior, n-avea treaba, statea in carut ca o imparateasa, admira peisajele cu zambetul pe buze. E o poza tare cu fi-miu maratonistul si ...ghici cine! Iata aici |
Stiu, mi-a zis barbatu-miu ca Noah umbla bine de tot, si inca repejor.
Dar sa stii ca nici Ania nu mai sta asa calma in carut, ieri am auzit ca a fost din cale-afara de cuminte, dar de obicei tzopaie de numa'.
Oricum, felicitari pt omuletzul biped! Si incaltzat, pe deasupra!
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
AlexaM spune:
Luminita, condoleante!!!...
Imi pare foarte rau! 

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto