Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 15
Xor spune:
Luminita...orice cuvinte cred ca ar fi de prisos...sincere condoleante...ai grija de sufletelul tau indurerat...sunt sigura ca mangaierea si zambetul hunilor te vor mai alina...
andy_galro spune:
Luminita condoleante! Dz-eu sa o ierte si sa o odihneasca! iar tie sa-ti dea DD putere sa treci peste toate pentru ca trebuie sa fii tare pentru gemeneii tai

de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 multumesc fetelor ca ati intrebat de mine babytza, bitza, lidia, baby_boy, nocom, alexa, angelynna... lidia, multumesc mult pentru telefon... am lipsit pentru ca a murit mama.... nici macar acum nu inteleg ce s-a intamplat sau cum... un accident stupid... a cazut de pe o scara, duminica dupa-amiaza.... duminica seara a murit.... ... nu mai am cuvinte...nocom , ma bucur si-mi pare rau ca-ti plac postarile mele.... nu vor mai fi la fel....revin cand ma simt in stare. Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 _ Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner) |
Azi dupa ce am vorbit la telefon ...
recunosc ca mi "s-a cam taiat respiratia " cind mi-ai zis...
eram cu Ada ...si toata dupa-amiaza m-am tot gindit ...poate am inteles eu gresit...ca nu se poate asa ceva...ca m-am intilnit cu ea de atitea ori...si era atit de plina de viata..
in sfirsit ..mesajul tau mi-a spulberat orice speranta de a ma fi inselat...si vestea asta m-a facut sa inteleg cit de fragila e viata noastra si a parintilor nostri..
CONDOLEANTE SINCERE din partea noastra ..DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***
sabinel spune:
Lumi, imi pare atat de rau... cuvintele sunt de prisos. Condoleante!
Sabina si Amalia
blog de cupil
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Salutare si de la noi! ![]() Suntem (relativ) bine, adica tot pe tratament cu antibiotice la care puiul are tot felul de reactii pe pielicica Cu mancarea stam o idee mai bine sau macar nu mai fac eu crize, ii mai da si mama uneori sa manance, nu cu mai mult succes, insa ma scuteste pe mine de nervi. Culmea, cand ii da mama, ma multumesc cu oricat mananca, dar la mine cred ca o iau cumva prea personal, nu stiu ce sa zic. Fructele le mananca in mai multe etape, de obicei 2, fie in cursul diminetii, fie o tura dimineata si una spre seara, depinde de dispozitie .. si mananca astfel intre 80 si 140 ml, aleator. Cel mai apreciat este avocado, daca il folosesc in combinatii, pot ajunge la 100ml destul de usor. Ei, cu legumele cu proteine e mai mare necazul, greu ajunge la 100ml si dat alternativ cu iaurt sau bagate vreo 2 lingurite de smantana in piure. Cel mai bine mananca carnea la gratar (cred ca a mancat duminica o jumatate de copanel de pui, carnea taiata marunt si data, evident, cu mana ... intindea guritza ca un randunel, imi era mai tare dragul! M-am oprit eu, el ar mai fi mancat, dar imi era teama sa nu ii vina rau. Iaurtul (acum suntem pe Milli cu probiotice) este iar favorit, mananca cel putin un iaurt de 150gr pe zi, cu cereale sau langa fructe sau langa legume+proteine. Acum sunt ok, multumita, probabil de maine va incepe iar circul, pentru ca, de cate ori il 'laud', se termina minunea ..Cristineescu multumesc mult pentru mesajul detaliat, l-am prins din zbor cumva, ca nu reusesc sa citesc decat putin, pur si simplu nu apuc, Gruia vrea mereu sa mearga tinut de manute, sunt atatea alte treburi si drumuri de facut ca, la sfarsitul zilei, si eu, si mama, cadem late! Am mai citit de ou, Gruia este (sau a fost, desi nu a trecut de tot) un copil atopic, predispus la alergii, cateva si confirmate de teste, insa cu ouale nu a avut probleme. I-am dat si de tara, abia ouate (o zi) si nu a aparut nici o reactie. Oricum, din ou albusul este alergen. Edit: am corectat semnatura, am intrat in luna a 3-a ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 9+ ![]() |
Ma bucur mult ca ai aparut ...in sfirsit
.Recunosc ca am intentionat sa te sun..dar nu am mai fost in stare dupa ce am vorbit cu Lumi...
Mai da-ti si voi cite un semn...ca ne-am cam ingrijorat pentru voi!

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***
_giulianna_ spune:
Lumi, condoleante! 

Sa-ti dea DD multa putere sa treci cu bine peste acest episod cumplit!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
Paula-Laura spune:
Lumi mi-a stat inima in loc cand am citit, Dumnezeu sa o odihneasca si tie multa putere!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
cristineescu spune:
Doamne, Luminita, ce trist.
D-zeu sa o odihneasca.
Te imbratisez cu drag.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a
Nerantula spune:
Deci, mie imi crapa RAU DE TOT obrazul de rusine fata de tine, Lidia!
Am intrat a doua zi dupa ziua ta si am vazut ca a trecut fara sa-ti fi urat sub nici o forma ceva si mi-a fost atat de ciuda pe mine ... apoi pur si simplu imi era jena sa te sun sa-ti spun 'La multi ani!' cu intarziere, pentru ca mie imi displac total fazele astea cu urat cu o zi inainte sa fie cineva primul/prima, si urat cu intarziere pentru ca cineva a fost cascat ..
Acum nu mai zic decat .. imi pare rau

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
9+ 

M-am oprit eu, el ar mai fi mancat, dar imi era teama sa nu ii vina rau. Iaurtul (acum suntem pe Milli cu probiotice) este iar favorit, mananca cel putin un iaurt de 150gr pe zi, cu cereale sau langa fructe sau langa legume+proteine. Acum sunt ok, multumita, probabil de maine va incepe iar circul, pentru ca, de cate ori il 'laud', se termina minunea ..