Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 14
angelynna82 spune:
Luminita CONDOLEANTE mamico, fii tare pentru puiutii tai.
Dumnezeu s-o odihneasca 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
piolica spune:
Lumi, sint bulversata de-a dreptul. Imi pare tare, tare rau pentru pierderea suferita de tine. Doamne, nu-mi vine sa cred. Condoleante! Nici nu stiu ce sa spun, cum sa te consolez! Ai grija de tine si de huni. Incearca sa fii tare! Imi pare rau de tot pentru tine si pentru baieteii tai ca nu se vor bucura de bunica lor si ea de ei. 

Multi pupici pt tine si mult, mult curaj. 

Mamica fericita de bebelina Elsa
Ankussa spune:
Luminita, Doamne ce trist.....s-o odihneasca DD in pace, iar tie sa-ti dea putere sa treci peste, fii tare ca puiutii tai au nevoie de tine ;-(
Ange sarumana, pupam si noi Crinutu.
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Nerantula, mie mi se pare ca ati intrat in Clubul mancaciosilor. Felicitari! SI pelicitari si pentru 9+! Fetelor, eu sunt singura care drede ca bebele meu mananca bine si nu se bate in sute de grame??? |
Chiar asa Nerantula, Felicitari pt. papacios!
Ramo, nu, nu esti singura - mai sunt si eu. Dragos mananca ocazional peste 100g., media e undeva pe la 80-90g. si avem doar doua mese diversificate: cea de la pranz de legume cu carne/ou si cea de la ora 19 de fructe + cereale.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Luminita... m-ai lasat fara vorbe...
Imi pare rau... atat de rau... Dumnezeu sa o odihneasca pe mama ta si sa-ti dea tie putere sa treci peste aceasta durere... Condoleante.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
anamona spune:
Luminita, Condoleante

Nu am cuvinte, nu stiu daca te-ar consola oricum, insa ma gandesc la tine sa fii tare, hunii au nevoie de tine...
Nerantula spune:
Luminita, condoleante!
Sunt fara cuvinte! Dumnezeu sa o odihneasca si pe tine sa te intareasca! E cumplit!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
9+ 
andy.p spune:
Lumi condoleante
Am ramas fara cuvinte,D-zeu sa-ti dea putere si sa aiba grija de tine si de hunii pretiosi
D-zeu sa o odihneasca.
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
laureta spune:
Luminita imi pare asa de rau
. Sa fi puternica pt puiutzi .
Condoleante
SEBI!
de