Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 11
anca81 spune:
Si Carla doarme, sa vedem cat, deja jumatatea de ora clasica a expirat ![]()
Apropos - i-au iesit dintii, are 2 in partea dreapa sus 
Anca &
Carla Alexandra (13.08.2008)
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Dar din prisma experientei mele de copil cred ca, intr-adevar, ouale au potential ridicat alergen, mai ales cele proaspete de tara. |
Eva, asa o fi... daca spui tu... nu-ndraznesc sa te contrazic
Acum pe bune, pare logic ce spui tu acolo si ar putea fi o explicatie a faptului ca unii copii fac alergie la ouale de casa, dar nu si la cele cumparte din supermarket.
Eu le-am dat copiilor mei numai oua de la tara de la bunica mea. Si la dragos tot cu galbenus de oua de tara am inceput. N-a facut alergie, desi el e mai sensibilos.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
MommyMagda spune:
angelynna, babytza, ankussa, multumesc frumos de raspunsuri 

dar mai astept si altele, bineanteles. ![]()
iepurila spune:
vad ca subiectul oua e fierbinte!!!
pup pe toate care si-au exprimat o parere (daca nu va cer prea mult poate ma ajutati si cu scaunul de masina. ca zau daca sunt in stare sa iau o decizie)
Ankussa mie mi se pare logic sa incepi cu aptamil 2.
pup toata bobocimea si ma duc sa mai citesc din urma
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui ratonelu stiu ca ati scris de f multe ori despre roseola..va mai stresez si eu putin. asadar;sapt trecuta...sasha a inceput cu febra si mucisori...(v-am spus ca l-am dus la doct si are bronsiolita si facem aerosoli, luni l-a consultat iar si a zis sa continuam cu aerosolii)...acum febra nu mai are...mucisori...f putin....dar i-au aparut niste bubite mici...mullteee....pe spate mai ales...burtica si manute. cateva au si un varf alb...ca si cum ar fi un mic cosulet. nu are varicela cum credea bomba de doctora: varicela= bube mari cu puroi, fac apoi coaja... ce credeti? babymom ![]() carla,mami de putoiu sasha |
Ratonelu, greu de spus ce e daca nu vad... Ar putea fi roseola, dar ar putea fi si reactie alergica la ceva sau o simpla eruptie de la caldura. Io nu cred ca e varicela, dar nici nu stiu exact ce e. Imi pare rau... Va doresc sanatate! Ai rabdare ca va trece - astia mici se recupereaza rapid daca nu e vorba de ceva cu adevarat grav ( si la voi nu pare a fi ).

Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui MommyMagda si acum cu dedicatie pt babymom: 3. a avut rosu-rosu in gat si o secretie (haraiala) pe piept (nimic la plamani) pe care cu greu a inceput sa o rupa (in ultima zi a tratamentului), dar am terminat tratamentul de 7 zile cu ospexin si eurespal si haraiala tot acolo dar un pic mai bine. Acum ce fac, o las asa sau ii mai dau ceva? sa continuu cu eurespal? help please! |
MommyMagda, haraiala mai perista ceva vreme, nu trebuie sa-ti faci probleme. Continua cu Eurespal inca 5-7 zile, daca-l accepta fara chinuiala; daca nu-l accepta las-o-n pace, ca va trece de la sine ( in mai multe zile ce-i drept ). Si Dragos al meu a avut asa o haraiala inca vreo 3 sapt. dupa ce i-au trecut tusea si mucii, dar pt. ca Eurespalul ii facea greata ( l-am facut sa vomite de cateva ori ), am renuntat sa-i mai dau vreun tratament si a trecut de la sine totul.
Eventual fa-i doar aerosoli.
( vezi tu... eu am asa o atitudine mai relaxata... poate n-ar trebui sa te iei dupa mine ).
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
gaia.nevia spune:
Iepurila, e destul de greu sa te ajutam cu scaunele de masina, pentru ca modelele expuse sunt cam diferite.
Ar trebui sa stii tu cam ce vrei de la un scaun, si asa sa te hotarasti la cel care indeplineste cele mai multe conditii.
De exemplu, ai plati mai mult pentru un scaun care are certificari de siguranta in plus? Ai plati mai mult pentru un material care nu transpira, sau preferi sa pui un prosopel.
Vrei sa nu schimbi scaunul prea des, sau nu te deranjeaza sa cumperi pentru fiecare grupa in parte (9-18kg si 18-36gk, sau din prima 9-36kg).
Un scaun care acopera mai multe etape, si se poate si transforma in booster, nu e neaparat cel mai comod scaun.
Ce am constatat eu - materialele se uzeaza destul de rau in timp. Nu cred ca rezista etapei 1, in care se freaca picioare, se mananca biscuiti, etc, etc. 9-18 kg inseamna de la 1 la 3 ani (ma rog, se poate si de 8-9 luni, dar nu-i mare diferenta in timp). Deci doi ani de frecus pe marginile alea. Si de titaniu daca ar fi... tot ar arata nasol ![]()
Foarte serios iti spun, scaunele mele arata (inca) super, dar tot ce am vazut sa aiba utilizatorul peste 3 anisori... aratau FERFENITA! (impreuna cu spatarul scaunului din fata = poti achizitiona din prima o protectie, garantat suturi pe-acolo, cu noroi, pamant, nisip si ce mai vrei tu).
Deci... 1) ce grupa vrei / 2) cat esti dispusa sa dai / 3) te uiti care e cel mai certificat si mai cool si mai rezistent in functie de ce-ai decis la 1 si 2... si ala e.
Ref. la ou, nu am acces la oua de tara si nici nu ma pricep. Pe cele din comert le verific daca mai sunt ok scufundandu-le in apa. Daca plutesc catusi de putin si nu stau frumos culcate pe fundul ibricului, nu dau copiiilor.
Daca chiar plutesc (adica stau la suprafata), nu mananc nici eu.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Anca felicitari de dintisori !!!!! 

Avem si noi 6 dintisori
Acum urmeaza o pauza sper de baloseala ![]()
Ankusa eu cred ca ar trebui sa incepi cu Aptamil 2 , pentru ca este adaptat nevoilor si cerintelor varstei pe care o are puiul tau. 

Noi ne pregatim sa mergem la o petrecere in seara asta, apoi maine seara alta
O sa fiu sambata zombie 
Cristinescu of, mamico, nu am stiut ce chin e pe voi cu papica 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
piolica spune:
hello, hello,
iar am ramas in urma cu cititul. am pus poze cu noul look aici:
http://picasaweb.google.com/Houlier/NewLook?authkey=Gv1sRgCJ-y75qax5PMQg#
Elsa a fost tare cuminte la coafor cind m-a tuns, pina a inceput tipa sa se foloseasca de uscator si perie... atunci a fost jale. A plins la greu, ma gindesc ca ea credea ca tipa imi face rau. Am incercat in fel si chip sa o potolim, solutia a fost sa ma coafeze cit mai repede. Elsa m-a vazut cu uscatorul pina acum, deci nu i-a fost frica de zgomot, ci de coafeza care-i facea rau mamei ei. Ce ti-e si cu puii astia!![]()
va pupacesc. o zi buna va doresc
Mamica fericita de bebelina Elsa
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui anca81 Somn intins asa toata noaptea cred ca am avut de maxim 10 ori de cand s-a nascut. |
Anca, zi merci! Tot e bine! Dragos n-a avut nicio zi de somn fara treziri de cand s-a nascut. Hai sa zicem ca de ce-i alaptat
. Da' fratica?? El ce-a avut?? Ca l-am intarcat la 4 luni 1/2 si de trezit tot s-a trezit pana la 3 ani in fiecare noapte! Asa ca... cati ca voi, cati ca voi?!Mama lui
Dragos si a lui
Victor