Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 10
MommyMagda spune:
'Neatza!
Multumim mult mamicilor dragute care ne-au urat de bine(ceea ce dorim si noi tuturor boboceilor) la impinirea celor 10 lunite si mai ales ca v-ati amintit de noi. 

Am si eu niste intrebari de nu va e cu banat:
1. ce aparate de aerosoli recomandati ca fiind mai bune?
2. ce fel de pufuleti dati la bebei (din aceia sarati?)
si acum cu dedicatie pt babymom:
3. a avut rosu-rosu in gat si o secretie (haraiala) pe piept (nimic la plamani) pe care cu greu a inceput sa o rupa (in ultima zi a tratamentului), dar am terminat tratamentul de 7 zile cu ospexin si eurespal si haraiala tot acolo dar un pic mai bine. Acum ce fac, o las asa sau ii mai dau ceva? sa continuu cu eurespal? help please!
Va pup si va doresc copii mai linistiti decat al meu ![]()
angelynna82 spune:
MommyMagda eu am un aparat de aerosol Omrom, l-am cumparat de la Farmacia Dona cu 290ron.
Pufuleti mananca Gusto
Parerea mea e ca ar trebui sa mai continui totusi tratamentul...sa nu revina haraiala si mai rau.
Sper sa te fi ajutat si te pupam
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Ratonelu, si Daria era ff agitata cand facea aerosoli cu adrenalina. Trebuie sa-i faci cu cateva ore inainte de culcare. Ce cantitate de adrenalina si ser pui? |
Mie imi spusese dr ca de la adrenalina va avea o stare de somnolenta... dar nu mi s-a parut. Insa nici mai agitat nu a fost si ii faceam exact inainte de nani seria a treia ... Eu ii puneam 2,5ml ser si 1 ml adrenalina. Oricum cred ca reactia e diferita la fiecare copil

Angelyna si noi tot Gusto papam, cei micuti si subtirei , ca mai sunt unii mai inchisi la culoare si mai mari ...dar aia i se lipesc de maini si de fata .
Mommy magda eu am folosit aparatul de la Omron, de imprumut l-am avut
Anca dar noaptea cand se trezeste vrea sa pape , sau doar te verifica daca dormi ???
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
300 spune:
| citat din mesajul lui cristineescu Buna dragelor, eu sunt cu multe capitole in urma din cauza de lispa net vreo 10 zile inca de la incendiul din armeneasca dar pana sa ajung la zi ma bag si eu sa o incurajez pe Nerantula cu mancatul. Draga Nerantula, Fruntea sus. Asculti ce spunem noi aici dar tu stii cel mai bine ce e de facut. Succes. ![]() Harri Alexandru (10.09.2008)Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a |
Dar Harr mananca pana la urma ceva? Nu esti oare prea drastica? Si eu am un copil care papa putin, dar mi se pare mult mai important sa capete utrienti (de oriunde=ar fi) pt ca bebe creste acm, nevoile lui sunt imense si inca laptele e un alimnt important si sursa de energie, pe cand restul alimentelor se digramai greu si eu un cred caasimileaza mai greu dinele decat din lape.
Ieri noi am mancat 50g piersica, amgustat paste c peste bucati de la hipp si eu am fost incantata ca a mnat. Mai ales ca a primit bucati. A, si a gustat din cerealele unei fetite.
Azi in schimb a mancat orcanul mic de pere williams incalzit in bain marie. Andeiii pac si fructele calde. Ralu in schimb maanca ciorba de ita direct din frigider!
So nu snteti singure. mi s=a stricat tt sunt pe aia virtuala acum, ca as mai scrie. Succes!
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Ankussa spune:
Neatza ..mai pe la pranz asa...![]()
Anamona, continuam subiectul pe privat daca vrei, cred ca fetelor li s-a urat de el 
Cristineescu, tu il descrii putin si pe fii-miu acolo. A papat in dimineata asta pe langa tzitzi de rigoare si vreo 50-60g de nectarina, para, avocado + biscuite. Acum la pranz ma astept la cel mult un sfert de borcanel din ala de 125g. Eu zic ca ei nu papa smecheranii pt ca se si gandesc ca vine tzitzi no matter what. Eu nu pot fii asa drastica cu Vladut, adica el nu papa tzitzi numai de foame. E un fel de prietena a lui in vremuri de restriste. Plangem, ne lovim, ne supara mami..papam un pic de tzizti..si apoi mai am 2 saptamani si ma duc la serviciu..asa ca vreau sa fructific momentele astea la maximum.:-))
Btw fetelor, ma gandesc ca atunci cand voi fii la serviciu sa-i inlocuiesc totusi o masa cu LP, am luat Aptamil 2. Ce ziceti? Tb sa incep cu 1 oare, avand in vedere ca nu a papat LP never pana acum? Daca stiti luminati-ma si pe mine
MommyMagda nu stiu sa-ti raspund la intrebari ca n-am facut aerosoli pana acum.
Despre Vigantol ca am uitat sa zic, lui Vladut nu i-am dat in nici o zi, aici nu se da nimci la bbei si soare..mai putin ..si totusi cresc copii sanatosi si aici.
Am pus rama in functiune, ghiciti unde se duce? Pe la cabluri, fier de calcat...
si tot legat de miriapozi
al vostru/vostrii (vezi Luminita
) musca atunci cand nu le faceti pe plac? Al meu mai nou ma capseaza atunci cand nu-i dau ceva (ex: mobil, telecomanda..la astea e mai touchy).
PS: 300..am asteptat DHL`u cu sufletul la gura si ..nema..drept pt care aseara mi-am luat teci, azi prestez
Felicic pe unde-mi umbli?
Khristin draguto ne-ai ramas datoare cu poze
Nausica, beton reteta aia, da` n-o mai fac..se simte la cantar al naibii, are tot ce-i trebuie ca sa fie super, adica se face repede si are gust bun.
Ma duc sa-mi recuperez rama..e cu stecheru`n mana....

angelynna82 spune:
Ankussa incepe cu Aptamil 2 
Babytza ii facem aerosol in pozitia sezut si chiar daca dormea o ridicam cat sa nu o trezesc.
Noi am mancat azi o banana dimineata iar la pranz o mancarica din rosii, cartofi si ficat de pui...pe deasupra am pus nitel cascaval impreuna cu putina salata de ardei copti, normal fara otet ci doar cu putina lamaie 

Daca ii iau ceva din mana ...si lucrul respectiv ii place e scandal rau nene 

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
anca81 spune:
| citat din mesajul lui babytza Anca dar noaptea cand se trezeste vrea sa pape , sau doar te verifica daca dormi ??? Babytza si puii Valentina DavidPoze |
Papa doar la 4-5 dimineata, in rest doar ma verifica. Azi noapte s-a ridicat in picioare, a tras tot ce era pe masuta de infasat; pana la urma a adormit asa cocotata in picioare si a cazut in fund
. Uneori adoarme imediat ce-i dau suzeta, alteori trebuie sa o iau in brate... Somn intins asa toata noaptea cred ca am avut de maxim 10 ori de cand s-a nascut.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
300 spune:
ankussa cum, n-a ajuns? pofta buna si transmite-i pupici miiodului. Anda nu musca dar spune surt si tare eii!
carla daca se ingroas gluma te-as ajuta eu cu bebe. sanatat socrului.
anda doarmede o ora, m-as apuca de treburi dr e biiiine sa sta! plus ca mr de somn.
edit; mommyagda, multa sanatate, nu am avut nevoie de aerosoli. Eurespal parca e da o sapt. Despre tuse persistenta babymom scriaputn mai devreme, se aplica partial si la haraiala.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
300 spune:
anca macar adoarme. mor dupa copiii care adorm in pozitii nastrusnice.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...