Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 9
ratonelu spune:
stiu ca ati scris de f multe ori despre roseola..va mai stresez si eu putin.
asadar;sapt trecuta...sasha a inceput cu febra si mucisori...(v-am spus ca l-am dus la doct si are bronsiolita si facem aerosoli, luni l-a consultat iar si a zis sa continuam cu aerosolii)...acum febra nu mai are...mucisori...f putin....dar i-au aparut niste bubite mici...mullteee....pe spate mai ales...burtica si manute. cateva au si un varf alb...ca si cum ar fi un mic cosulet.
nu are varicela cum credea bomba de doctora: varicela= bube mari cu puroi, fac apoi coaja...
ce credeti?
babymom
babytza spune:
Neata mamici si burtici
Cafea si pepsi pentu cine mai doreste
Roxi pupici baiatului smekeras
Angelyna
Felicia voi ce mai faceti ? Ce mai face falkone ??
ratonel of mai mami.....multi pupici de la mine sa treceti repede peste greutati si multa sanatate puiului mic si lui tati
La multe lunite Iris de anis , Mihnea de Paula !!!!
Edit : Nocom o scumpete de fetita Distractie placuta sambata la petrecere !!!!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
anca81 spune:
Ratonelu, multa sanatate puiului. Poate e o reactie la un medicament... Spun asta pentru ca si Carlei i-au aparut un anumit gen de bubite la 1 zi de la adiministrarea antibioticului (Augmentin).
Eva micul maratonist
Mda, ce sa zic, ma bucur ca puii vostri dorm ziua, Carla doarme si mai putin acum de cand cu caldura. Ieri de ex. 20 de minute pe la 11 si 50 de minute dupa masa de pranz. Atat. In carucior inca sta, dar de dormit neam, cum vreau sa o pun jos sa doarma se ridica imediat in fund
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
ratonelu spune:
anca, macar poate se odihneste f bine noaptea.
reactie la medicament...nu stiu....doar aerosolii aia cu adrenalina ...atat. altceva nu i-am mai dat.
anca81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu anca, macar poate se odihneste f bine noaptea. reactie la medicament...nu stiu....doar aerosolii aia cu adrenalina ...atat. altceva nu i-am mai dat. carla,mami de putoiu sasha |
Hmmm, pai nu prea, in medie are cam 3-4 treziri pe noapte, iar pe la 4-5 bea lapte. Adoarme pe la 21-22 si se trezeste in jur de 7.
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
Nocom spune:
Neata,
Multumesc de aprecierile la adresa printesei mele!!!
Ratonelu, si Daria era ff agitata cand facea aerosoli cu adrenalina. Trebuie sa-i faci cu cateva ore inainte de culcare. Ce cantitate de adrenalina si ser pui?
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
ratonelu spune:
nocom, asa e el mereu, agitat.nu e de la aerosoli..zic asta pt ca nu vad diferenta ...cum era inainte si cum e acum in ceea ce priveste agitatia.
nu stiu ce cantitati...la spital ii facem...ca e spitalul la 2strazi de noi. n-am acasa aparat.
anca, ce spui tu....pt noi ar fi "parfum"....dar pe langa angelyna...nu e roz nici la voi.
EvaF spune:
Ratonelu, multa sanatate lui Sasha iar tie nervi tari!!! Toate trec. Nu stiu ce poate sa aiba.
Ancule,
Pai cum sa doarma Carla, hm, nu vezi ca amorezii au hobbyuri comune si zici ca sunt bagati in priza???? Stiu ei de ce s-au ales...
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
“Nu exista semn mai bun al reusitei decât ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)
“Specia noastra ... este astfel construita încât cei care urmeaza calea batatorita întotdeauna arunca cu pietre în cei care arata un drum nou." (Voltaire)
kllemi spune:
hellooooo.... uuuaauu de cand n-am mai intrat.....nu mai pot "fratilor" fi-mea zici ca este argint viu...trebuie sa ma tin dupa ea toata ziua....a inceput sa se ridice in picioare si acum tot ce prinde mai inalt decat ea, trebuie sa escaladeze ...cu dormitul, la fel dica 3-4 treziri pe noapte...asa ca sa nu ma dezobisuiesc
ratonrlu imi pare rau, noi am avut rozeola....se manifesta cu bubite pe tot corpul inclusiv pe fata...febra mare la inceput dupa care a inceput sa scada dar nu cine stie ce...sper sa nu fie asta
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
angelynna82 spune:
Ratonelu eu ii faceam aerosol acasa dupa cum am invatat la spital: 3ml de ser fiziologic si 0.5ml de adrenalina (sper sa nu fi gresit cu ml ), pe fiola de adrenalina scrie si 1ml si 1mg...deci cam asa e
Reactie la antibiotic poate sa aibe si kk moale
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina