Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Piolica iti sta tare bine duamna cu noul look !!!! Sa iti fie de bine

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Piolica iti sta tare bine duamna cu noul look !!!! Sa iti fie de bine

Poze

saru'mina, saru'mina! pupam soricelul dintos!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Fetelor sar`mana, inseamna ca in discutia cu berbantul eu am castigat (el voia sa ia Aptamil 3)

Babytzule 6 diiintiii...mammaaaaa..noi avem 2 iesiti si 2 stau sa iasa..parca v-am zis ca al meu nu baleste deloc..La mai multi dinti si distractie placuta la petrecere.

Iepu` din pacate nu pot sa te ajut deloc cu scaunul de masina. Eu am unul de la Chicco, l-am achizitionat odata cu carutul si nu sunt multumita deloc. Mai stau un pic si-l schimb si sincer o sa ma duc la Mothercare sa probez cu copil cu tot, sa-l pun in ele sa vaza ochiul meu cum sta.

Gata am plecat ca a inceput ulrlatorul...

Mergi la inceput

Pai Ankussa , Aptamil 3 de la cate luni e ?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Iepurila, e destul de greu sa te ajutam cu scaunele de masina, pentru ca modelele expuse sunt cam diferite.

Ar trebui sa stii tu cam ce vrei de la un scaun, si asa sa te hotarasti la cel care indeplineste cele mai multe conditii.

De exemplu, ai plati mai mult pentru un scaun care are certificari de siguranta in plus? Ai plati mai mult pentru un material care nu transpira, sau preferi sa pui un prosopel.
Vrei sa nu schimbi scaunul prea des, sau nu te deranjeaza sa cumperi pentru fiecare grupa in parte (9-18kg si 18-36gk, sau din prima 9-36kg).
Un scaun care acopera mai multe etape, si se poate si transforma in booster, nu e neaparat cel mai comod scaun.
Ce am constatat eu - materialele se uzeaza destul de rau in timp. Nu cred ca rezista etapei 1, in care se freaca picioare, se mananca biscuiti, etc, etc. 9-18 kg inseamna de la 1 la 3 ani (ma rog, se poate si de 8-9 luni, dar nu-i mare diferenta in timp). Deci doi ani de frecus pe marginile alea. Si de titaniu daca ar fi... tot ar arata nasol
Foarte serios iti spun, scaunele mele arata (inca) super, dar tot ce am vazut sa aiba utilizatorul peste 3 anisori... aratau FERFENITA! (impreuna cu spatarul scaunului din fata = poti achizitiona din prima o protectie, garantat suturi pe-acolo, cu noroi, pamant, nisip si ce mai vrei tu).

Deci... 1) ce grupa vrei / 2) cat esti dispusa sa dai / 3) te uiti care e cel mai certificat si mai cool si mai rezistent in functie de ce-ai decis la 1 si 2... si ala e.

Ref. la ou, nu am acces la oua de tara si nici nu ma pricep. Pe cele din comert le verific daca mai sunt ok scufundandu-le in apa. Daca plutesc catusi de putin si nu stau frumos culcate pe fundul ibricului, nu dau copiiilor.
Daca chiar plutesc (adica stau la suprafata), nu mananc nici eu.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

pup mult, mult.
am inteles ce zici. sarumana. voi mai analiza un pic mai pe seara ca mi s-a trezit prunca si avem program deiaurt si iesit la aer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Babytza, da' ce viteza de eruptie au avut dintisorii soricelului! Parca numai ieri era stirb . Parca asa imi amintesc ca primul vostru dinte a iesit dupa al nostru, nu? ( noi am avut primul dinte rasarit in 17 aprilie )
Noi inca suntem la doar 2 dinti din fata. Ceilalti 2 de sus se tooot chinuie sa rasara deja de vreo 2 luni. Acum gingia e ferfenita, necrozata, dar ei tot nu se simt.

Pauza de baloseala eu stiu ca se ia dupa ce apar toti cei 8 incisivi. Dar... depinde - variatii de la copil la copil.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Da Babymom, asa este Seria de sus a dat in ritm rapid SI culmea este ca primul care parea sa sparga , a iesit ultimul , abia azi Zici ca scapam de baloseala ? Moaaa ce bine ar fi , sa iasa si aia de jos laterali si yupiiii !!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Mai Babytzule, nu ma omori ca nu stiu, asta 2 e for hungrier babies (ceea ce fii-miu nu e) da` am zis s-o iau si eu treptat

Piloca super lookul, bravos mamico, poate ajung si eu intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat la un coafor

Apropos de mancare, pai cum sa manance fii-miu cand ma-sa ii da o astfel de ustensila[:Dhttp://family.webshots.com/photo/2757808020104452440DdHkBc

Gata, plec in urmarirea ramei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Iepurila, eu am avut la Victor un Romer King, dar nu stia cate zicea acolo in postarea ta. Probabil era "editie" mai veche. Am fost foarte multumita de el. L-am folosit pana anul acesta; desi scrie pe el ca merge pana la 25 kg si Victor are doar 22, nu-i mai e bun, ca-i trece capul de marginea spatarului. Si... e ferfenita tapiteria. Are dreptate Ada cu rezistenta in timp. Am vrut initial sa-l retapitez si sa-i ramana mostenire lui Dragos, dar pana la urma m-am hotarat sa-i iau unul nou, ca merita si el saracu' .
Acum pe Victor o sa-l trec la urmatoarea clasa de scaun, care nu e atat de comod, ca nu se poate lasa pe spate, dar... asta e.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Angelynna
Ratonelule sanatate puiului si tie muulta putere sa rezisti la toate!
Piolica frumoasa tunsoarea!Arati ca o frantuzoaica!
Babytza tinem pumnii sa fie bune rezultatele analizelor mamicii tale!

Fetelor,ajutati-ma! Calculatorul are undeva tasta "fi"???? nu reusesc sa descifrez parola pt wireless!!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput