Burtici fericite de septembrie-octombrie (93)
Raspunsuri - Pagina 6
Lullaby_2009 spune:
Katteryna multumim pentru indicatiile despre masaj, marturisesc ca m-am gandit cum ar trebui facut si nu stiam pe cine sa intreb .
Despre contaminarea probei, am mai auzit cazuri, de fapt am patit-o cu E coli, am repetat analiza si a iesit ok, respecta cu strictete indicatiile doctorului cu privire la recoltare. Tin pumnii sa iasa totul bine!
Monica multi ani fericiti alaturi de sot!
Mimika eu mereu ma gandeam cand vedem in piata pepeni de Dabuleni si multe alte bunatati cum o fi in zona aceea? Cred ca acolo e de mine he he
Manga ma bucur ca esti bine. Caldura e nesuferita rau, dar asta e . Saptamana viitoare cred ca ma duc si eu sa-mi fac cateva suvite inchise, abia astept. Sa-ti fie de bine!
Aveti un spor la scris, piu, dar am stat si am citit tot ca sa apuc si eu sa postez ca sa stiti ca sunt aici. Citesc mereu, dar mai raman in urma si pana ajung cu cititul la zi nu mai sunt de actualitate subiectele
Mi-ar placea sa vin sa va cunosc, intru mai tarziu sa vad ce ati decis. Sper sa pot ajunge.
Trebuie sa fug ca am treaba si revin.
25+ cu
lutoniana spune:
Nici eu nu iau cantar ....asta mai imi lipsea inca o obsesie sa cantaresc copilul zi de zi.
Moasa ne-a sfatuit sa nu aruncam banii aiurea ca vor veni si clipele in care trebuie investit intr-un copil. Numai daca ajungem acasa si vedem ca avem nevoie de ceva atunci sa luam.....
La mine se potriveste pt ca sunt hotarata si eu si sotul sa crestem copilul intr-un anumit fel dar nu dezvolt subiectul ca nu vreau sa supar pe nimeni.
Monika zilele trecute ziceam ceva de pulpitele mele cum cresc si ma gandeam ca ar fi trebuit sa mai insist cu subiectul ca sa te enervez si sa te fac sa scrii, sa ripostezi....ca stiam sigur ca citesti
Sa aveti parte de o familie frumoasa si linistita 100 de ani !
Cea mai fericita 30 + cu
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Raluk multumesc de reteta! inca nu m-am apucat sa fac vinetele ca m-am asezat putin in pat la tv si am atipit..deci la fix, ca acum ma apuc de treaba! Monikus sa stii ca si eu m-am uitat aseara cu sotul ca carucioarele Chicco..si mi-a placut acesta CT 0.2! asa-i ca nu are landou? se poate pune la orizontala, daca vrei.. Da si nici eu nu cumpar cantar pentru bebe, din acelasi motiv ca si Monikus; Dana 27s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Dana, stiu ca nu are landou dar se intinde la orizontala asa ca, nu ai nevoie de landou obligatoriu.
Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE
monikus spune:
Mimika, unde esti? Tu esti cu lista. Uite sunt fete care ar vrea sa vina la intalnire dar sapt viitoare. Ce ziceti fetelor, sa ramana pe saptamana viitoare ca sa venim cat mai multe? Eu pot si maine dar imi e mila de cele care nu pot saptamana asta.
Acum mi-am adus aminte ca trebuie sa vina colega ta de la munca. Sa termini repede ca sa stim ce avem de facut .
lutoniana spune:
Iulika si eu tot pepeni spanioli bag la greu ...si sunt asa de buni si dulci
Cea mai fericita 30 + cu
raluk16 spune:
Lucia m-ai facut curioasa, si nu cred ca tu ai putea supara pe cineva. Ia zi-ne cum vreti voi sa va cresteti puiul? Eu sunt constienta ca toti parintii vor ce e mai bun pentru puiul lor, nu cred ca cineva se gandeste sa judece alti oameni.
25+
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana La mine se potriveste pt ca sunt hotarata si eu si sotul sa crestem copilul intr-un anumit fel dar nu dezvolt subiectul ca nu vreau sa supar pe nimeni. |
Lucia sa stii ca m-ai facut curioasa; mie mi-ar place sa aud cum gandesc alti parinti referitor la cresterea copilasului..daca imi place si consider util, aplic si eu, daca nu..trec mai departe; nu cred ca s-ar supara nimeni
Dana 27s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Luto, Luto....facem galerie sa spui tot ce ai pe suflet ca nu se supara nimeni.
sovietica spune:
Buna!
Scuzati intruziunea. Gravidutele din Bucuresti care ati intrat deja in concediu, sunteti careva interesate sa faceti aqua-gym? eu as vrea sa ma duc aici http://www.bery-fitness-spa.ro/sala_fitness_spa_tarife.html dar mi-e urat singura
Eu pot sa ma duc doar dimineata, pana in maxim ora 14, ca pana atunci am ajutor la bb1. Ma gandeam sa iau un Abonament redus (INTRARI NELIMITATE, ACCES L-V 8.00 - 16.00) 250 RON -adica fara instructor, dar cu acces la toate jucariile de aquagym - mingiute, gantere de apa si nu mai stiu ce plutitoare.
Promit sa nu va bag cu capul la fund
Edit: cica se ajunge cu metroul pana la iancului, si de acolo inca 7 minute
Pupici la burtici
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept